... ако форума е ваш и вие сте единствения му модератор
Модератор: Общи модератори
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
///peter написа:Хаха, кефи ме колко на серозно сте се взели всичките![]()
Че и цитати на легенди са носят тук
Забелязваш ли, че всички се опитваме да приемем темата сериозно, а ти си единственият БОТ, който спами в нея

Maverick_VS написа:///peter написа:Хаха, кефи ме колко на серозно сте се взели всичките![]()
Забелязваш ли, че всички се опитваме да приемем темата сериозно, а ти си единственият БОТ, който спами в нея![]()
!
А така, каза ли му го... нахалитет... аз предлагам да ми дадът модераторски права да го бамна веднага

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Maverick_VS написа:///peter написа:Хаха, кефи ме колко на серозно сте се взели всичките![]()
Забелязваш ли, че всички се опитваме да приемем темата сериозно, а ти си единственият БОТ, който спами в нея![]()
!
Бе преди да пуснете поредната тема за гащите дето ви интересуват, се замислете, а не да лющите морал в темата

Никак не ми се пише по темата, но вече не мога да си трая и да не Ви кажа мнението си.
Предварително се извинявам на Росен (Роската), за това че ще намеся името му. От многото приказки слушани за него, изпитвам уважение към този човек, без никога да не съм го виждал.
Въпроса в настоящата тема, интерпретиран е какво бих направил ако държа лостовете за управление на форума?
Отговора е: Бих се заел да стопля чисто човешките отношенията между всички потребители (без значение обикновени такива или такива от модераторското/админско съсловие). Ако ще тази задача да ми отнеме месеци. Едва после ще мисля за друго
За съжаление проблема на форума според мен е точно междуличностните взаимоотношения и след това всичко останало.
И тази промяна трябва да почне от самите модератори. Дайте личен пример.
И веднага давам пример за лична конфронтация (така поне иззглежда) между модератор и потребител, при което хубавата му и интересна тема бива заключена, а безсмислените около нея и досега стоят отворени! Защо затворихте темата е30-ки вече на цената на една Лада,затова започнах от нулата
Не ми отговаряйте. Зададох риторичен въпрос.
Само малко ще осветля нещата за другите, които не са я прочели.
След като се порових повече разбрах, че автора на темата Nindja Prezarejdane е един от първите посетители на форума и човек не само с много опит и знания, но и човек респектирал мнозина с тези си свои качества. Това е Роската. Нямам честта да го познавам, но една личност ми е разказвала доста за този човек. Впоследствие не знам какво се е случило, но е факт конфронтацията създала се между него и ръководството на форума.
Цитираната тема е за много интересен за мнозина проект, който ми се искаше да разбера докъде ще стигне. Сигурен съм и много други потребители го желаеха. Уви обаче няма да разберем. Защо? Ха хажете де? Или да спомена, че Росен е наричан комплексар от част от модераторския екип в подфорума Е30, при което конфронтацията им е голяма, а от тук и последствията от това.
Темата се озовава в раздела за всичко квото се сетите, т.е. Извън темата". Модератора на подфорум Е30 [steeN], един от конфронтираните с Роската, пита:
Росен е дал отговрора на този въпрос на 31 Яну 2006, 22:55
Нито съм адвокат на Росен, нито съм съдник на модераторите. Не знам какво се е случило помежду Ви. Не желая и да знам. Това нека си остане между Вас. Но такива междуличностни конфронтации никому не са полезни. От тук трябва да почне промяната на форума. Не кой колко спам писал. Не кой колко "тъпа" тема започнал. Не кой колко велик бил, а другия мижитурка.
Няма да коментирам спора между колежките. Коя, как и какво е разбрала? Който има разум сам ще си направи изводите. Някои колеги гледам са ги написали дори.
Извинявам се на всички намерсени в мнението ми лица, но моля, замислете се. Това беше от мен.
Пожелавам на всички вбъдеще като влизат във форума да срещат повече приятели, а времето им прекарано тук да е предимно наслада.
От мене лека. Без лоши чувства.
Предварително се извинявам на Росен (Роската), за това че ще намеся името му. От многото приказки слушани за него, изпитвам уважение към този човек, без никога да не съм го виждал.
Въпроса в настоящата тема, интерпретиран е какво бих направил ако държа лостовете за управление на форума?
Отговора е: Бих се заел да стопля чисто човешките отношенията между всички потребители (без значение обикновени такива или такива от модераторското/админско съсловие). Ако ще тази задача да ми отнеме месеци. Едва после ще мисля за друго
За съжаление проблема на форума според мен е точно междуличностните взаимоотношения и след това всичко останало.
И тази промяна трябва да почне от самите модератори. Дайте личен пример.
И веднага давам пример за лична конфронтация (така поне иззглежда) между модератор и потребител, при което хубавата му и интересна тема бива заключена, а безсмислените около нея и досега стоят отворени! Защо затворихте темата е30-ки вече на цената на една Лада,затова започнах от нулата
Не ми отговаряйте. Зададох риторичен въпрос.
Само малко ще осветля нещата за другите, които не са я прочели.
След като се порових повече разбрах, че автора на темата Nindja Prezarejdane е един от първите посетители на форума и човек не само с много опит и знания, но и човек респектирал мнозина с тези си свои качества. Това е Роската. Нямам честта да го познавам, но една личност ми е разказвала доста за този човек. Впоследствие не знам какво се е случило, но е факт конфронтацията създала се между него и ръководството на форума.
Цитираната тема е за много интересен за мнозина проект, който ми се искаше да разбера докъде ще стигне. Сигурен съм и много други потребители го желаеха. Уви обаче няма да разберем. Защо? Ха хажете де? Или да спомена, че Росен е наричан комплексар от част от модераторския екип в подфорума Е30, при което конфронтацията им е голяма, а от тук и последствията от това.
Темата се озовава в раздела за всичко квото се сетите, т.е. Извън темата". Модератора на подфорум Е30 [steeN], един от конфронтираните с Роската, пита:
[steeN] написа:добре де, този мотор е уникално желязо за времето си... ама защо в жигула. що не стегнете някое Е21... поне има окачване и всичко. съвсем ли няма части?
Росен е дал отговрора на този въпрос на 31 Яну 2006, 22:55
в ТАЗИ тема. Верно че се отнася за друг автомобил, но човек не се променя, нали? Т.е. обича да създава. И вместо да му се даде гласност, то следва заключване на темата му с "милите и приятелски" думиРоската написа:Аве да си призная аз се интересувам повече от чопленето и да правя от нищо нещо
Mamouk написа:Айде, ходи си пускай темите в твоя бмв=павар
Нито съм адвокат на Росен, нито съм съдник на модераторите. Не знам какво се е случило помежду Ви. Не желая и да знам. Това нека си остане между Вас. Но такива междуличностни конфронтации никому не са полезни. От тук трябва да почне промяната на форума. Не кой колко спам писал. Не кой колко "тъпа" тема започнал. Не кой колко велик бил, а другия мижитурка.
Няма да коментирам спора между колежките. Коя, как и какво е разбрала? Който има разум сам ще си направи изводите. Някои колеги гледам са ги написали дори.
Извинявам се на всички намерсени в мнението ми лица, но моля, замислете се. Това беше от мен.
Пожелавам на всички вбъдеще като влизат във форума да срещат повече приятели, а времето им прекарано тук да е предимно наслада.
От мене лека. Без лоши чувства.
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
ако форума беше мои, щях да сложа да се преминава един IQ тест преди регистрация и само този които го премине да има право да пише у форума
аман от УПП-та

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
дали и тази тема ще отиде в забвение!? надявам се да са отметнати полезните неща от страна на модовете и админите. има какво да се прочете... а и не само от модовете ,а и от юзърите.
Много съм съгласен с колегата Diavolo (майна:))
Абе колеги, винаги е имало и ще има (не само във форума ами и по целия свят) хора или неща, които все няма да се харесат на някой отделен индивид или на повече хора. Има 2 начина - единия е "со кротце, со благо", а другия е "сос сопото по гъзот". По добре да кажеш на някой не особено коректен колега да си вземе бележка, пък може и да спре. Тръгнеш ли обаче да му обясняваш колко е прост и нещастен, да му заключваш темите и да го банваш, то вярвайте ми той ще се върне още по-яростен, ако трябва и с друг никнейм.
И някои модератори според мен се престарават с цензурата - тва не било за тук, онова било офтопик, трето било алабала... Ми кат не е за тук преместето го, където му е мястото. Офтопик за теб, ама може да не е за мен. Пък и кво като не се придържаме винаги стриктно към заглавието - тоя форум е за общуване, а не за ограничаване на общуването.
Абе колеги, винаги е имало и ще има (не само във форума ами и по целия свят) хора или неща, които все няма да се харесат на някой отделен индивид или на повече хора. Има 2 начина - единия е "со кротце, со благо", а другия е "сос сопото по гъзот". По добре да кажеш на някой не особено коректен колега да си вземе бележка, пък може и да спре. Тръгнеш ли обаче да му обясняваш колко е прост и нещастен, да му заключваш темите и да го банваш, то вярвайте ми той ще се върне още по-яростен, ако трябва и с друг никнейм.
И някои модератори според мен се престарават с цензурата - тва не било за тук, онова било офтопик, трето било алабала... Ми кат не е за тук преместето го, където му е мястото. Офтопик за теб, ама може да не е за мен. Пък и кво като не се придържаме винаги стриктно към заглавието - тоя форум е за общуване, а не за ограничаване на общуването.

- Pitbull_Germany
- ентусиаст
-
- Кара: само черни класики!!!
flame написа: Пък и кво като не се придържаме винаги стриктно към заглавието - тоя форум е за общуване, а не за ограничаване на общуването.
Е, тук пък шич не си прав!!! Това, че аз примерно ще си пусна тема в Е46 или в Извън темата за нещо, което ме интересува и ми е важно, а ти и някой друг герой ще решите да си початите и да се направите на много остроумни в темата и съответно тя да бъде заключена, не е мой проблем. За оф-топик това се има предвид. Не си от вчера тук, че да ти обяснявам колко теми в техническите раздели са били затрити така. А и имай предвид, че форумът е за общуване, но на тема автомобили! Нека това да е ясно и да се уважава. Това, че някои хора са решили да го направят на тийнпроблем.нет (ей, изплисках легените, след като хванах да търся тийн-форуми, за да не съм голословен

Не се обиждай, защото постът ми не е насочен към теб. Просто има хора във форума, които не съм ги видял да напишат едно сериозно мнение по дадена тема, а само пишат "остроумни" простотии, колкото да помпат брояча за мнения!
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/
Pitbull_Germany написа:flame написа: Пък и кво като не се придържаме винаги стриктно към заглавието - тоя форум е за общуване, а не за ограничаване на общуването.
Е, тук пък шич не си прав!!! Това, че аз примерно ще си пусна тема в Е46 или в Извън темата за нещо, което ме интересува и ми е важно, а ти и някой друг герой ще решите да си початите и да се направите на много остроумни в темата и съответно тя да бъде заключена, не е мой проблем. За оф-топик това се има предвид. .
Добре де и тук идва въпросът защо темите се заключват в случая ,а не се изтриват въпросните мнения?...не е ли въпрос на модериране?...в случая такива спамове винаги ще съществуват и няма как да се избегнат...номера е просто да се забърсват и темата да си продължи ,а не да се заключва.
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Няма как да се "забърсват" определени постове нито толкова често, нито толкова бързо. Физически не е възможно. Обаче ако модераторите можеха да раздават почивки на хората, които само се правят на умни и "цапат", точно този проблем ще бъде решен.
От тогава русото не е на мода.
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
krystal написа:Pitbull_Germany написа:flame написа: Пък и кво като не се придържаме винаги стриктно към заглавието - тоя форум е за общуване, а не за ограничаване на общуването.
Е, тук пък шич не си прав!!! Това, че аз примерно ще си пусна тема в Е46 или в Извън темата за нещо, което ме интересува и ми е важно, а ти и някой друг герой ще решите да си початите и да се направите на много остроумни в темата и съответно тя да бъде заключена, не е мой проблем. За оф-топик това се има предвид. .
Добре де и тук идва въпросът защо темите се заключват в случая ,а не се изтриват въпросните мнения?...не е ли въпрос на модериране?...в случая такива спамове винаги ще съществуват и няма как да се избегнат...номера е просто да се забърсват и темата да си продължи ,а не да се заключва.
еитук е дилемата,че заради спамерите страда редовния ентусиаст.
много по лесно и бързо е да заключиш тема в която след постта на някои ще тръгне спам вместо да я изчитаме цялата и да трием едно по едно.
ако е една такава тема ,ок,но като нея чакат още много.
те така намеквам,че всеки примерен юзер без и да е модератор трябва да се стреми да модерира собственното си мнение и да се замисли дали след него ще тръгне спам или изобщо да не го пуска

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
Абе прав си, че това е форум за коли, а не за тийн проблеми, ама кво пък толкоз - ако говорейки за коли се отплеснем малко и преминем на жени примерно
Според мен модераторите се престарават като заключват теми под път и над път. Дори някой да изръси неква простотия - или темата е интересна и стои все най-горе или всеки си казва "баси простотията", не я чете, не поства и темата заминава в историята.
Смятам, че в най-лошия случай темите трябва да се местят в "Извън Темата" или друг подходящ раздел, а не да се затриват. Изключвам разбира се грозни гледки като псувни и директни обиди между колеги.

Според мен модераторите се престарават като заключват теми под път и над път. Дори някой да изръси неква простотия - или темата е интересна и стои все най-горе или всеки си казва "баси простотията", не я чете, не поства и темата заминава в историята.
Смятам, че в най-лошия случай темите трябва да се местят в "Извън Темата" или друг подходящ раздел, а не да се затриват. Изключвам разбира се грозни гледки като псувни и директни обиди между колеги.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
давенето на права на модовете да наказват от една страна е разумно,защото ще облекчи админите ,но от друга страна може да се окаже ,че мод не би бил толкова прецизен в оценката си и да се получи конфликти с доста юзъри...!
самомодерирането е добро пожелание ,но е трудно-всеки смята ,че е прав....мое виждане: някой спамне нещо и смята ,че не е проблем ,защото е веднъж вседмицата примерно ,но като се натрупат такива като него доста и става така ,че на модовете им изглежда като напаст....
самомодерирането е добро пожелание ,но е трудно-всеки смята ,че е прав....мое виждане: някой спамне нещо и смята ,че не е проблем ,защото е веднъж вседмицата примерно ,но като се натрупат такива като него доста и става така ,че на модовете им изглежда като напаст....