проблем стоп светлини
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
проблем стоп светлини
Приятели, отказаха ми стоп светлините на 318is купе 1996г. Това ми се случва за втори път - първият беше преди около година и майсторът ми каза, че е от машинката на педала на спирачката .. Сега махнах кората и дадох машинката на късо - никакъв ефект. Бушонът (номер 46 в кутията с бушоните) е ок. Търсих в интернет схема или някакъв чертеж за пътя на кабелите, но не открих. Намерих електрическите схеми - там са дадени елементите - ключа, крушките и предпазителя, които сами по себе си са ок .. Някой срещал ли е подобен проблем ? Помагайте ако можете.
Предварително благодаря
Предварително благодаря
- КУНИ
- младши ентусиаст
-
Проблема ти е във самите стопове.Махни фасунката на стопа почисти самото гнездо и виж дали контактува добре. На самата фасунка има едни крачета може малко да ги надигнеш.
- D_reamcatche_R
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и се радва на живота...
- Мечтае да кара: по немските аутобани....
КУНИ написа:Проблема ти е във самите стопове.Махни фасунката на стопа почисти самото гнездо и виж дали контактува добре. На самата фасунка има едни крачета може малко да ги надигнеш.
Ако всичко други е наред и аз бих те посъветвал това. Имах подобен проблем като сложих новите стопове и се оказа точно от това - не даваха хубав контакт. Успех!
Презрението трябва да се изразходва икономично, защото има много нуждаещи се.
- P1tbuL
- младши ентусиаст
-
- Кара: Т-34
- Мечтае да кара: F1 race car!
- Детайли за колата: 1942; Length- 6.68 m; 76.2 mm (3.00 in) F-34 tank gun
- nelim
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: '95 E36 M43B18 Lim
- Мечтае да кара: //M Power :)
И мойте рандъм си спира левия или десния - при мен проблема не е в самите крачета на фасунките а в самото им захващане към стопа, фасунките си имат зъбче обаче на стоп-а зъбчетата са счупени и не се държи здраво, та като минеш през дупка и спира - така бяха де, сега съм ги оправил да светят, но погледни и това.. макар че вероятността да спрат и двата едновременно е мн малка..

- vranq85
- Потребител
-
- Кара: BMW 316'96 Coupe
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
nelim написа:И мойте рандъм си спира левия или десния - при мен проблема не е в самите крачета на фасунките а в самото им захващане към стопа, фасунките си имат зъбче обаче на стоп-а зъбчетата са счупени и не се държи здраво, та като минеш през дупка и спира - така бяха де, сега съм ги оправил да светят, но погледни и това.. макар че вероятността да спрат и двата едновременно е мн малка..
не е малка. На мен ми се е случвало, като карах по 1 път и целият беше нарязан уж за смяна асвалта.
и двата стопа не светеха, добре че има трети

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
9 мнения
• Страница 1 от 1