Позволявате ли друг да ви кара колата?
Модератор: Общи модератори
63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Мразя да карам чужди коли и да ми карат колите...
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- bonbonev
- кандидат ентусиаст
-
...
абе не обичам да ми карат колата, ама на близки хора които могат да карат - поне според моите критерии - нямам сърце да им откажа. Ако я давам, гледам да не съм и аз вътре - просто като се фърли некои с нея в некоя дупка - без да иска - и сърцето ме заболява, и настроението ми се скапва....Мойта "булка" ме попита онзи ден - "ъъъ Еньо, би ли ми дал БМВ-то да го карам самичка?.." , (тя е карала, уно-то и кадета, пасата на баща си....),ама има книжка от два-три месеца,. Викам й - да мише, ама като се научиш да го караш - габарити, коне - това е голяма кола....и тя малко ми се понацупи....Та бих, и я давам, но предпочитам аз да карам...
П.С. Много си обичам колата, била тя кадет или бмв, но хората са много пъти по-важни от купчина ламарини и електроника....
П.С. Много си обичам колата, била тя кадет или бмв, но хората са много пъти по-важни от купчина ламарини и електроника....
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
По принцип, ще ми се скъса сърцето, ако някой друг ми ръчка колата като мен! Но нямам нищо против да дам на приятел да се изкефи на баварчето, но бавничко. И жена ми я кара по някога, по скоро я прибира...
Но определено когато може да избира между БМВ 525тдс туринг и Нисан Блубърд, взема Блубърда, моята и идва голяма! Не знам защо!

- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Трябва да сам в страхотно настоение за да дам някои да ми кара колата единствено маика я кара ма вече рядкоо

- Bavarcheto
- кандидат ентусиаст
-
Мойта я давам единствено и само , когато и аз съм вътре и то примерно за 1 кръгче дет се вика да спечели нови фенове
,а и когато съм в добро настроение и вярвам на човека.....абе условия много. Но това е поради причината, че много хора я искат само, за да
я "пробват" как праи 100 или как са държи в завоя и т.н. Все пак не всеки е карал или кара БМВ
. А и другата причина е , че си я обичам много и съм вложил много и не искам някой да се гаври и с колата и с труда ми 

я "пробват" как праи 100 или как са държи в завоя и т.н. Все пак не всеки е карал или кара БМВ

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
аз не обичам да карам чужди коли (с малки изключения
), а нямам проблем да давам моята (мойте) - все пак колата е една вещ, не давам да ме карат мен
Ати

Ати
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
аз също нямам проблем да си давам колата на други, но има много стриктни критерии за това кой може и кой не
не ме бърка да я карат както се полага, стига да знаят как. и много обичам да карам чужди коли за сравнение 

- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
Ми из много, много не си падам да я давам на тоя на оня!Щото знам че повечето няма да я пазят и да и мислят и само газ!После кат се счупи нещо, недай си боже, аз трябва да я правя!Иначе разбира се че я давам на сестра ми, майка ми когато им потрябва!
Абе общо взето рядко я давам на някой друг, зависи и от настроението!
Абе общо взето рядко я давам на някой друг, зависи и от настроението!

XEXEEEEEE CMEX

По силно е от мене и наистина е като с жената...мойта връзка с тоя автомобил е по силна отколкото с 90% от гаджетата ми така че не искам да има никой друг както и в другите 10% процента....
абе не ,че се права на математик ала бала...но си е така...тва за мене не е просто кола...превозно средство...тя за мене е нещо повече и като я счупа предпочитам крак да си счупа от колкото нея...също както като обичаш някого много силно...
Е има и едностранна любов...аз предишното БМВ толко си го любех а то само номера ми въртеше

Ама новата ми любов е много силна и не си въртиме номера...само се въртиме заедно

то е като секс... както сменяш презервативите след тва силно преживяване така сменяш и умите след други силни преживявания с другата си любов която има желязно сърце и върти мнооого бензин вместо кръв...както и да е....

Основната ми мисъл беше ,че зависи от колата дали ще я даваш или не...

колатаааа
избягвах да я давам , че всеки мачка педала и то в града като на 60 коня кола и не си дава сметка че освен ускорение има и спиране! Но откак вкараха клауза в пълното каско и намалят 5 до 10% рисковата премия си я карам само аз! А ако някой ми плаче ми е вече мнооого удобно да си измия ръцете със застраховката......и е така де! 

63 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5