Неприятен проблем, огасна и не пали - идеи ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
milennyc написа:BMWIKTOR написа:100% Е изгорял електронният блок на нафтовата помпа на двигателя.На мен този проблем ми го решиха в Бош дизел(в двора на технотест) и излезе около 1500/1700 лв.В Дарукар ми взеха 150 лв. да смъкнат помпата и да я сложат.
ПС:дано да съм Ти бил полезен.Човека в Бош каза че електрониката изкарвала около 8/10 години.(ОРИГИНАЛНАТА)
Колега колата няма ПОМПА(ГНП), това е 150к.с и си е Дюза помпа! Както ти каза колегата Пламен виж дали ти идва гориво от гориво подкачващата помпаДано е това ще се разминеш леко
Успех
каква е тая глупост ве човек ти на комън рейл предния капак отварял ли си .. има си помпа за високото налягане ,как мислиш се постигат 2000 бара ?
Alexi написа:milennyc написа:BMWIKTOR написа:100% Е изгорял електронният блок на нафтовата помпа на двигателя.На мен този проблем ми го решиха в Бош дизел(в двора на технотест) и излезе около 1500/1700 лв.В Дарукар ми взеха 150 лв. да смъкнат помпата и да я сложат.
ПС:дано да съм Ти бил полезен.Човека в Бош каза че електрониката изкарвала около 8/10 години.(ОРИГИНАЛНАТА)
Колега колата няма ПОМПА(ГНП), това е 150к.с и си е Дюза помпа! Както ти каза колегата Пламен виж дали ти идва гориво от гориво подкачващата помпаДано е това ще се разминеш леко
Успех
каква е тая глупост ве човек ти на комън рейл предния капак отварял ли си .. има си помпа за високото налягане ,как мислиш се постигат 2000 бара ?
Има обаче не гори механична е разпределянето на горивото става от дюзите

- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Alexi написа:milennyc написа:BMWIKTOR написа:100% Е изгорял електронният блок на нафтовата помпа на двигателя.На мен този проблем ми го решиха в Бош дизел(в двора на технотест) и излезе около 1500/1700 лв.В Дарукар ми взеха 150 лв. да смъкнат помпата и да я сложат.
Успех
Колега грешката е моя неправилно го написах. Комън рейл е. Но помпата е механична
здрасти колега .прочетох за твоя проблем иреших и аз да пиша .
относно ядовете немога дати помогна номога да споделя със тебе идругите колеги един два телефона на специалисти мойте проблеми що се отнася за цената на помпата която са ти казали 1600 еприемлива защото на мене ми искаха 4200лв за гнп лукас на фиат пунто а 1000лв за уж рециклирана авсе пак твоята хубавица е камон реел . сега за майсторите единият е 0888930594 другият е0888415952. за дунев съм ходил веднъж и няма да стъпя втори път там несамо неми помогнаха а седържаха всеедно съм имдлъжен снещо . даносъм ти полезен и успех.
относно ядовете немога дати помогна номога да споделя със тебе идругите колеги един два телефона на специалисти мойте проблеми що се отнася за цената на помпата която са ти казали 1600 еприемлива защото на мене ми искаха 4200лв за гнп лукас на фиат пунто а 1000лв за уж рециклирана авсе пак твоята хубавица е камон реел . сега за майсторите единият е 0888930594 другият е0888415952. за дунев съм ходил веднъж и няма да стъпя втори път там несамо неми помогнаха а седържаха всеедно съм имдлъжен снещо . даносъм ти полезен и успех.
BMW не е страст , BMW е диагноза !
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
утре с бащата ще я вземем от Дунев и ще се опитам да направим нещо ние - почвам от горивен филтър и подкачваща помпа. Засега нямам оплаквания от Дунев, все пак ми оправихa ACS+ABS предишния път.
Цената не са ми я казали, за помпата за високо налягане, аз я видях по номенклатурен номер в Дарукар. Така или иначе, ако тя не е наред (макар, че не виждам как така си работи абсолютно ОК и изведнъж да се скапе), то тогава ще се търси втора ръка или ще се търси друго решение, такава сума е абсурдна според мен. Цял бензинов двигател струва толкова
Егати печката 
Цената не са ми я казали, за помпата за високо налягане, аз я видях по номенклатурен номер в Дарукар. Така или иначе, ако тя не е наред (макар, че не виждам как така си работи абсолютно ОК и изведнъж да се скапе), то тогава ще се търси втора ръка или ще се търси друго решение, такава сума е абсурдна според мен. Цял бензинов двигател струва толкова

BMW only!
дано енещо по дребно като примене защото "специалистите"първо казаха чее датчик за положението на ротора който струва 570лв след като платих сеоказа че проблема си стои . след като отидох със две коли приятели и един месец ядове ми върнаха парите иколата с ебаси и ядовете а проблема сеоказа феродовия диск на съединитела но то трябва и акъл.
BMW не е страст , BMW е диагноза !
problema
колега дано не е това..но сам минал по този път...и знае6 ли кое е наи-якото..взимаме колата..никакви забележки..и ба6та ми я гаси пред сервиза да сменим масла и т.н..и вика пали и я вкараи вътре...и паля ама няма никои..и то4но до този сервиз има на Бо6 сервиз и се оказа 4е е помпата..2000 и косур лева за помпа с 1 година гаранция...ебаси мамата...дано не е това проблема...
- Dakataaa
- младши ентусиаст
-
- Кара: квото има
- Мечтае да кара: E30 M3 Johnny Ceccoto
Мене много сериозно на дюзичка ми мирише...
Колега абсурдни суми няма , щом си избрал такьв автомобил цените са такива , аз по моите 2-та сьм дал ХХХХХХ пари по груби сметки сега щях да си зема нова с наилоните от магазина 

- Dakataaa
- младши ентусиаст
-
- Кара: квото има
- Мечтае да кара: E30 M3 Johnny Ceccoto
Може да се ремонтира , разликата в цената ако не ме льже паметт-а е около 300 лева в сравнение с новата. Аз имах подобен проблем на новото купе с тоя 150 коня мотор , помпата я купувах 1780 лева и сменях дюза цената беше 1000 лева на дюзата + 4 подгревни свещи.И аз пак на кьв ... се набих ама щом сьм се фанал на хорото ще го играя. Затова Комбито сьм го пуснал да се продава ,че 2 такива дизела нещем вече...много сьм се попарил 

- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Oтремонтирана или не - ще се продава. Тези цени според мен са незаслужени. Бензинка ще си и я карам в ограничител и пак ще ми е много по-евтино и спокойно 

BMW only!
- yellowsubmarine
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i '99г.
Добре, аз все пак да попитам, че си падам малко лаик.
Няма ли начин още при огледа за закупуването на колата да се открият симптоми за бъдещи проблеми с коя и да е от помпите
Няма ли начин още при огледа за закупуването на колата да се открият симптоми за бъдещи проблеми с коя и да е от помпите

- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
yellowsubmarine написа:Добре, аз все пак да попитам, че си падам малко лаик.
Принципно ако има проблеми с една добра диагностика ще се видят глобални неща. Но другото е не ясно. Тва е като ТОТО кажи ми числата за следващия тираж

29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2