Странни шумове ?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Странни шумове ?
Здравейте колеги , понеже съм нов с БМВ искам да ви задам няколко въпроса .
Значи като е свален предният ляв прозорец (с купе съм ) и като мина през някоя дупка се чува гадно тракане - имам чувството че самият прозорец хлопа нещо (Това става само като е свален)
2-ро Пак като мина през някоя дупка отзад се чува някакво тракане . Сигурен съм че не е от окачването , багажника е празен и направо нямам идея от какво може да е
Има ли вариянт някоя колона да се е развила и да трака?
И 3-то Дайте някакакво предложение как да си подобря аудио системата на колата от към качество а не сила ?
Мерси предварително
Значи като е свален предният ляв прозорец (с купе съм ) и като мина през някоя дупка се чува гадно тракане - имам чувството че самият прозорец хлопа нещо (Това става само като е свален)
2-ро Пак като мина през някоя дупка отзад се чува някакво тракане . Сигурен съм че не е от окачването , багажника е празен и направо нямам идея от какво може да е

И 3-то Дайте някакакво предложение как да си подобря аудио системата на колата от към качество а не сила ?
Мерси предварително
- bravo83
- Потребител
-
- Кара: 320td
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: Compact 320td 150ps
по 3-ия въпрос мога да кажа, че ако си със Business CD, първо трябва да тръгнеш оттам. Смени го с нещо по-добро и сравни как се чува. Ще има осезаема разлика, според мен.
АКо пак мислиш че не е добър звука, смени предната линия колони с едни компонентни FOCAL V1 и си ти...
горните неща важат ако не си с хармън-кардън система естествено, но ако имаше такава предполагам щеше да си доволен от звука.
АКо пак мислиш че не е добър звука, смени предната линия колони с едни компонентни FOCAL V1 и си ти...
горните неща важат ако не си с хармън-кардън система естествено, но ако имаше такава предполагам щеше да си доволен от звука.

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
За тракането отзад...обясни как точно се чува!
Метал в метал, на пластмаса ли дрънчи...дай някой джокер поне.
Иначе...няма как да си сигурен дали всичко по окачването ти е наред докато не качиш колата на "тресачка" (мисля така се казваше) и не я раздрусат
Метал в метал, на пластмаса ли дрънчи...дай някой джокер поне.
Иначе...няма как да си сигурен дали всичко по окачването ти е наред докато не качиш колата на "тресачка" (мисля така се казваше) и не я раздрусат

- Lyubo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320D TOURING
- Мечтае да кара: X6 M-POWER
Колега пробвай като натискаш спирачката дали тропането спира.Ако спре при натисната спирачка значи пластините които държът спирачния апарат да не тропа са отвърнали.Трябва да ги смениш или да ги натегнеш със клещи.
А за дрънкането във вратата при свален прозорец на мен се оказа скъсана шейна по която върви прозореца и от там ми тропаше.Залепиха я и сега няма проблем.
А за дрънкането във вратата при свален прозорец на мен се оказа скъсана шейна по която върви прозореца и от там ми тропаше.Залепиха я и сега няма проблем.
10 мнения
• Страница 1 от 1