Цялостно пребоядисване - къде в София и цена?
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- kralchev_i
- Потребител
-
- Кара: E39
- Мечтае да кара: G30
Цялостно пребоядисване - къде в София и цена?
Здравейте колеги,
станах сутринта и какво да видя - цялата кола надрана - преден капак, калниците и левите врати. При това до ламарина. Сега трябва да ходя при застрахователите и после май ще трябва цялостно пребоядисване. Въпроса ми е колко излиза едно цялостно пребоядисване и къде в София може да се извърши качествено?
Предварително благодаря!
станах сутринта и какво да видя - цялата кола надрана - преден капак, калниците и левите врати. При това до ламарина. Сега трябва да ходя при застрахователите и после май ще трябва цялостно пребоядисване. Въпроса ми е колко излиза едно цялостно пребоядисване и къде в София може да се извърши качествено?
Предварително благодаря!
- D_reamcatche_R
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и се радва на живота...
- Мечтае да кара: по немските аутобани....
Колега... Ужас... Преди 2 месеца мене ме сполетя същото!!!
Незнам що за хора правят подобни зулуми... Извика ли КАТ? Аз не извиках и ми отказаха да ми изплатят обещетението, та плащах всичко сам. За къде в София... Препоръчвам ти "ИтоМикс" имат няколко сервиза в Софя. Единият е на 50 метра от басейна "Диана" в Дианабад. Имат и в Овча купел доколкото знам. Малко съпичко е там, но ако застрахователя плаща това е мястото. Работата им е безупречна. Вече три коли съм боядисвал там. Резултатът е невероятен. 

Презрението трябва да се изразходва икономично, защото има много нуждаещи се.
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
колега ако ти се идва до Свищов ще спестиш доста пари, тук боядисват на 50 лв на детайл и ти гарантирам хубававо боядисване, ако решиш ще те заведа при най-добрия маистор тук
иначе много кофти случка ти се е случила, аман от завистници ! 

- Борис_Малинов
- старши ентусиаст
-
- Кара: По-долу изброеното...
- Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.
Kambe написа:тук боядисват на 50 лв на детайл и ти гарантирам хубававо боядисване,
Предполагам това е цаната само на труда,а като прибавим материали,камера,полиране на боята преди да си взема собственика колата,щот в каквато и камера да се боядисва все ще се намери някоя прашинка дето ще дразни...а за да се махне се налага малко пастиране и полиране....и това за 50лв.???

Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!
- guns3
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318ис
- Мечтае да кара: //М-Без Значение
Колеги и аз искам да се включа във темата и да питам за Цялостно пребоядисване във София а също и цени на детайл?? Дайте адреси на сервизи в които работят Качествено-И които е боядисвал колата си- Направо да сподели и на каква Цена!!!
Поздрави!!!!!
Поздрави!!!!!

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
50 лв труд да. вече материалите са си отделно ако искате вижте в галерията моя преден десен калник е боядисван от маистора който ще ти препоръчам

- C8699HX
- младши ентусиаст
-
- Кара: от малък
- Мечтае да кара: Безаварийно
Kambe написа:50 лв труд да. вече материалите са си отделно ако искате вижте в галерията моя преден десен калник е боядисван от маистора който ще ти препоръчам
Когато се казва цена на детайл всичко е включено в цената

Мога да ви опътя къде ще ви ги направят уникални обаче не мога да гарантирам дали ще е евтино,защото хората си ценят труда и работят с най-добрите машини

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
и що изостави убавия занаят
...
а простата истина е, че в не толкова големите градове в провинцията цената за боядисване е 50-60% от софийската
...

а простата истина е, че в не толкова големите градове в провинцията цената за боядисване е 50-60% от софийската

- kralchev_i
- Потребител
-
Наистина ли да трябва да извикам КАТ? А и сега се сещам да питам още нещо - застрахователите са ми плащали щети и без протокол от КАТ, но дали има опция да платят цялостно пребоядисване или това го практикуват само за нови автомобили?
Един познат ми каза да си приготвя около 2500лв. и щяла да стане като нова. Това реално ли е?
Един познат ми каза да си приготвя около 2500лв. и щяла да стане като нова. Това реално ли е?
- kralchev_i
- Потребител
-
Далеч съм от мисълта, че може да се направи майсторски за 700лв. Но си мислех, тъй като прегледах почти всички мнения от почти всички възможни форуми и там всеки споменава за сума около 1500лв. Но 2500лв. ми се вижда малко раздута тази цена. А и това е единствената оферта, която имам засега. Затова и пуснах темата, да проверя и за други вариянти...
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
[Georgi] написа:Ами колега ... цените на детайл при читавите майстори са 150+ на детайл.
Нали се сещаш, че когато става дума за цялата кола цената няма да е "по 150лв на детайл".... тва е от ясно - та по-ясно... за 1500лв ше ти я направят ток и жици... стига да намериш читавия човек... аз мойто Е36 го карам при един пич в Обеля.... Емил се казва... мнооо добре си върши работата пича... и колкото повече детайли са, толкова по-добра цена дава...
Иначе до колкото знам наистина качествено и много добро боядисване правят в Субару сервиза... някъде около Метро 1 се намирал... но там взимат към 180-200лв на детайл... за цялата ти кола вероятно 2к ще ти обадят... може и повече... но съм виждал едно 3г Civic, ударено от градушка.... как я бяха направилииии.... не е истина просто...
- plboy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: m20b20 turbo, E38 725tds
kralchev_i написа:Далеч съм от мисълта, че може да се направи майсторски за 700лв. Но си мислех, тъй като прегледах почти всички мнения от почти всички възможни форуми и там всеки споменава за сума около 1500лв. Но 2500лв. ми се вижда малко раздута тази цена. А и това е единствената оферта, която имам засега. Затова и пуснах темата, да проверя и за други вариянти...
Здр колега защо не потарсиш и други маистори - за малко гориво цената може и да не е много надута.... според мен при цялостно боядисване е реално да паднеш и под 40лв. труд за елемент. За качеството не говорим - нямаш гаранция, че при висок труд и качеството ще е добро.... Но колегата е прав първо помисли за гаража та после оправяй....
King Regards, 0888 750 222
13 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ