Колко зимни гуми имате на колата си?
Модератор: Общи модератори
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Идеята ми беше да разбера до колко сте склонни на компромис към собствената си сигурност и разбира се тази на другите на пътя. Казах Ви че бях за малко в София и блееки по другите коли ми се мерна БМВ със стикер, 5ца, със летни предни гуми, ама галошки та дрънкаха и задни зимни, ама пак някакви ужасни. И затова ми беше интересно...
- Stu
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E53 X5 2004
не знам, според мен само хора дето не карат много или са пълни малоумници могат да си позволят да карат BMW със летни галоши през зимата. Но това разбира се си е само мое мнение и не искам да ангажирам никой с него
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
аз в тая връзка ще ви разкажа един пресен случай ,пътувах до краен квартал в най големия сняг ,и гледам отдалеч някво А6 комби закъсал и маха .. приближих се и кво да видя ,не е А6 ами S6 quattro ,с 4 префектни летни гуми
Той излезе един познат ,викам му за кола имаш пари ам за гуми нямаш ли толкоз .. оня ми мънка нещо .. дръпнах го и така .. та сякви фенове има ,и лада нива съм теглил 

- bimbolet
- младши ентусиаст
-
- Кара: Старо BMW
- Мечтае да кара: Ново BMW
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
Общо имам 10 летни и 8 зимни, за двете коли по комплект та и по няколко резервни, абе като гумаджииница съм
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Nasti написа:Общо имам 10 летни и 8 зимни, за двете коли по комплект та и по няколко резервни, абе като гумаджииница съм
Лятна нямам ни една, че Мишлена така ги изтърках, че се пукаха и от остри камъчета и ги фърлих ама по зимни те бия

Eagle Ultra Grip GW–3 winter tire 235/60R16 4бр.
http://www.goodyear.co.uk/services/tyre ... _gw-3.html
{Аз ги избирам,баща ми ги ползва}
http://www.goodyear.co.uk/services/tyre ... _gw-3.html
{Аз ги избирам,баща ми ги ползва}

Търсим шофьор без книжка с крадена кола. За контакти тел. 166
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4