Въпрос за панел.

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

Новини
Аватар

Въпрос за панел.

Мнение от Новини » 23 Фев 2005, 13:43

Вече два месеца си търся панел за Pioneer DEH3500 MP. Втора употреба се оказа абсурдно да намеря и просто вече не виждам причина да търся употребяван. В Авител за нов панел ми сервираха цена от 150 лева. Интересува ме някой може ли да го намери на по-ниска цена?

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 23 Фев 2005, 13:54

Обърни се към dZvero
Четох в Ауди форума беше пуснал промоция за към 10-15% отстъпка можел да изработи от Авител. Говори с него може и повече да се договорите :) А хубаво е да минеш и през горубляне ако имаш път, там по багажниците може и да ти намерят за тебе :)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Потребител
Аватар

Мнение от bayov » 23 Фев 2005, 18:59

Имам цяло цд 3500MP за продан с панел на 2 месеца (сещаш се защо мисля) .Мога да ти го дам цялото на 240лв.Ако те интересува драсни един ЛС.

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 23 Фев 2005, 19:23

Мерси но тялото го имам. Даже май е още в гаранция. Просто си загубих панела и сега ми трябва само панел. ;)

Потребител
Аватар

Мнение от godo » 23 Фев 2005, 19:24

и на мен ми тряя панел за 3500, Асене ако искаш да се комбинираме да вземем с няква отстъпка.., но аз давам макс 100 кинта.. :roll:
Drivers Wanted

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325i » 23 Фев 2005, 22:40

Vento от форума майче може да ти го намери тъничко...
Евала на тунинга! Тунинговайте при нас!

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 02 Мар 2005, 13:51

Панел намерих :D Хиляди благодарности на Vento :have one:

Сега искам да помоля някой да ме светне от къде да си намеря оригинална кутийка за панела? Ама да си е на Pioneer :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dZvero » 02 Мар 2005, 16:38

!!Asen_X написа:Панел намерих :D Хиляди благодарности на Vento :have one:

Сега искам да помоля някой да ме светне от къде да си намеря оригинална кутийка за панела? Ама да си е на Pioneer :lol:

В Авител ги продават :!:
Ако искаш аз имам една - нова, но не ми трябва и мога да ти я шитна за 5-6лв. ако те устройва :?: Само трябва да си я взема, че е в един приятел!
dZvero Sound... The funs starts here...
:arrow: Peerless, Seas, Kicker, Audison, Orion, Hertz, Pioneer, DLS, Alpine, Biema... AUDIO

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Vento » 02 Мар 2005, 17:52

!!Asen_X написа:Панел намерих :D Хиляди благодарности на Vento :have one:
- Сега да ми търси и тяло :mhihi: :mhihi: :mrgreen:

Епа що не каза бееееее - и кутийка щях да ти пратя, аз мислих, че си пазиш старата!!! У дъ тъ... :censored: :maad:
D.
ИзображениеИзображение
Изображение

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 02 Мар 2005, 18:49

dZvero
Съгласен, стига да не е за твърде голям модел и да ми се мандахерца панелчето вътре :D

Vento
Аз като губя нещо го губя напълно :mhihi: Още веднъж - искренни благодарности човече. Днеска свалих снега от задното стъкло само като си пуснах диска с бас теста :mhihi: :twisted:

Потребител
Аватар

Мнение от godo » 02 Мар 2005, 19:06

Венто, ако не е тайна на каква цена го даде и може ли да се намери още една бройка ? :roll:
Drivers Wanted

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Vento » 02 Мар 2005, 21:55

Цената не ми се коментира, понеже си имам определени взаимоотношения с Асен и там нещата стоят друго яче...
Иначе ако изпадне пак - ще имам предвид. То тоя модел панели са най-търсените...
D.
ИзображениеИзображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от dZvero » 03 Мар 2005, 21:23

!!Asen_X написа:dZvero
Съгласен, стига да не е за твърде голям модел и да ми се мандахерца панелчето вътре :D

Оригинална, запацена кутия :!:
dZvero Sound... The funs starts here...
:arrow: Peerless, Seas, Kicker, Audison, Orion, Hertz, Pioneer, DLS, Alpine, Biema... AUDIO

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 04 Мар 2005, 3:05

хора измислете нещо и за AIWA - X227 :help:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Vento » 04 Мар 2005, 9:15

AIWA... :mhihi: :kuku:
Другият път си вземи SONASHI, или нещо още по-забито... ;)
D.
ИзображениеИзображение
Изображение

Следваща

Назад към Car аудио и видео