Социално бюро в Е34

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 02 Мар 2009, 0:09

Подкрепям Ви.
Нима Ванката не си оправя сам автоматика, нима по време на смяна в бензиностанцията не навива намотки и лепи с епоксидна смола "умната дюза", Иво като наби клапан и спука главата, Пешо като спраска главата на Б20-ката, моята ГНП като изпищя, Пенчев като чупи брони и стъкла на халогените, като даде 300лв. за маркучи и уплатнения и извинявам се на всички истински фенове, които не съм споменал (няма да ми стигне денонощието да ги напиша) ---- е какво уплакахме се един на друг, сменихме по някой съвет, посмяхме се и напред :)
Всеки има проблеми и нужда от помощ, но уви ...... последните 2 месеца съм с 576лв. заплата :( - и аз искам да сменя това и онова ама важното е , че съм в движение :D

Живи и здрави да сте Е34/Е32 фанатици!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 02 Мар 2009, 0:23

колега и аз съм набил 400 лева за све маркучи и какво ли още не.
не е като да не я глезя но тоя път с този удар ми се случи да съм неподготвен но знам само че ще е за добро.
В общи линии ако ме питат как съм си купил колата - с много търпение и желание.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38-ца

Мнение от golov_bg » 02 Мар 2009, 1:37

аз не съм съгласен с колегата ИВАН,все пак щом си си купил такава кола си наясно,че няма да е евтина подръжката(макар че частите не и са по скъпи от колкото на един опел или рено,убеден съм в това)така че няма какво да се жалваме за подръката или за горене и тем подони щуротии....ЩОМ СЕ ХВАНЕШ НА ХОРОТО ЩЕ ГО ИГРАЕШ ДО КРАЯ!!!.....все пак това е БМВ нали така
Относното изказването за темите-еми не всички са компетентни и са хора на действието то ако всички са такива няма да има майстори,няма да има сервизи дори и и част от тоя форум няма да го има(да не кажа целия)затова АЙДЕ НЕМА НУЖДА ОТ ТАКИВА ИЗКАЗВАНИЯ
Dirty Hands are a Sign of Clean Money

ентусиаст
Аватар

Мнение от Postman » 02 Мар 2009, 9:47

golov_bg написа:аз не съм съгласен с колегата ИВАН,все пак щом си си купил такава кола си наясно,че няма да е евтина подръжката(макар че частите не и са по скъпи от колкото на един опел или рено,убеден съм в това)така че няма какво да се жалваме за подръката или за горене и тем подони щуротии....ЩОМ СЕ ХВАНЕШ НА ХОРОТО ЩЕ ГО ИГРАЕШ ДО КРАЯ!!!.....все пак това е БМВ нали така

Много странно изказване..., не си съгласен с колегата, а на практика си написал същото като него, разбира се с други думи :confused: ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5 Е53 3.0

колеги

Мнение от ivo_io » 02 Мар 2009, 10:06

Пичове първо сори за дразнещата тема,просто го бях закъсал и за една бройка да направя голяма глупост,да си продам колата,за тоя де духа,а колегата иван да ме извинява ама да не дава "дразнещи" коментари за колеги като мен които не познава и незнае що за хора сме,щото аз бих помогнал всекиму във всеки момент стига да мога,иначе пак сори за темата,ама в такава държава живеем :!:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38-ца

Мнение от golov_bg » 02 Мар 2009, 10:14

не е баш така ама не съм се изказал както трябва
Dirty Hands are a Sign of Clean Money

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от leTransporteur » 02 Мар 2009, 15:35

Па мойта 2ра зима я карам с 9 годишни "сликове"( набор на мандата на петър стоянов :Д) ма на никой не сам се примолил да ми подарява гуми..... да верно през 2 дена помпим на бензиностанция шот издишат ... и така докато онзи ден не се спукаха балоните на 2 от тех..... намерих пари па я обух.... не се оплаквам...

между другото за темата на онзи пичага дето целя форум се юрна да му помага - евала на сички...... на сички приятели им разказах исторята и неможаха да повярват че тва се случва в бг.

у тая мизеря трее си помагаме ... разликата е само 4е някои се оплакват ,а други сами се оправят

Живи и здрави и безавариййно :)
Карай бързо
Стигни 'пръв

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 02 Мар 2009, 16:32

Wenzy написа:Подкрепям Ви.
Нима Ванката не си оправя сам автоматика, нима по време на смяна в бензиностанцията не навива намотки и лепи с епоксидна смола "умната дюза", Иво като наби клапан и спука главата, Пешо като спраска главата на Б20-ката, моята ГНП като изпищя, Пенчев като чупи брони и стъкла на халогените, като даде 300лв. за маркучи и уплатнения и извинявам се на всички истински фенове, които не съм споменал (няма да ми стигне денонощието да ги напиша) ---- ......
Живи и здрави да сте Е34/Е32 фанатици!!!

Прав си колега - аз началото на есента се видях в чудо.. що майстори и сервизи обиколих за 2 седмици... нов дебитомер, нов компютър, свещи, бобини, лули, гарнитури и още сумати неща... 1000лв. ми легна тогава, но се оправих. Обаче има и друго - има моменти в които човек наистина я закъсва и просто няма от къде да избие за поредния ремонт :( Знам какво е и съчувствам-затова и помогнах на Божидар... но и няма как всеки ден да пращаме пари на някого...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e34 & e30 & e30
Мечтае да кара: 760li

Мнение от Andriu » 02 Мар 2009, 18:07

Трябва да се помогне на хора с най затруднено положение, дали финансово, материално, или морално всеки един от нас е имал кофти дни и иска да му свършат без много ядове.....Евала на всички който помогнаха на колегата с 1000лв заплата но дали е само той????На кой и как трябва да се помогне в затруднено положение ?Не може всеки който каже продавам си колата и да се втурваме да помагаме, щом даже си го е помислил този вариант :roll:
Извинявам се ако съм убидил някой :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 02 Мар 2009, 21:22

според мен пък има доста по-нуждаещи се хора, кой за операция, кой за протеза и т.н. :roll: не мога да разбера защо там не се активни
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Мнение от \MITETO\ DSB » 02 Мар 2009, 21:28

Zubcho написа:
Postman написа:
Zubcho написа:Иван се дразни, защото един колега каза, че има проблем. Нормално всички се затичаха да му помагат - кой с пари, кой с части. Няколко дни след това, някой видя, че номера минава и реши и той да пусне тема подобна на първата предполагам с цел измама. Та затова Иван се ядосва.
Поздрави и надявам се да изчистите разногласията.

Аз не помня някой да е правил разследване и да може да каже къде какво се случва. Както и не вярвам утре ако трети колега се обади, че му трябват пари, някой да му "сверява весрсията".
А инак разногласия нямаме, то е ясно че ще се строи комунизъм без комунисти :), но времето ще покаже...

Добре предлагам да направим на 03.03.2009 една сбирка тук по Софийско да се видим и преброим. Може ако е добро времето да изпечем някое комунистическо кебапче и кюфте и да пийнем по някое капиталистическо или комунистическо питие :mhihi: Старт на сбирката 10:00 паркинга на билла Младост 3
Колеги нещо по въпроса със сбирката за утре. Има ли желаещи???
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
Мечтае да кара: Да се разхожда пеша

Мнение от Vasko » 02 Мар 2009, 21:34

Към колегата който се оплака ,че не можел да поддържа е34-ката с 1000 лв. заплата... Ами колега ако ти кажа ,че тук в провинцията има хора,които взимат доста по-малко от теб и хранят семейства и поддържат коли и за излизане има пари ......Човека знае и хиляда знае и едно . Като не ти стигат парите ще се простираш според разходите си и така ... В днешно време не знам на кого стигат тези финикийски знаци ,ама няма смисъл тук да натоварваш и другите с твоите песимистични настроения....
Хайде остани си със здраве и гледай по-оптимистично на живота пък и не се ядосвай за нещата от живота .Рано , рано ще ти излезнат бръчки:))

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 02 Мар 2009, 21:50

Проблема е никакъв! Аз съм за - няма по - хубаво от това ПРИЯТЕЛ в нужда се познава. Обаче,някакви хора отнякъде изскачат и си просят ....... :( . Тва дразни всички. Всички сме на ръба на банкрута ама някак си я бутаме

младши ентусиаст
Аватар
Кара: bmw X3 Е83 М47
Мечтае да кара: bmw X3 Е83 М47
Детайли за колата: bmw X3 Е83 М47N 2.0d

Мнение от saint85 » 02 Мар 2009, 22:51

Ами колеги аз съм там 10:00 ако не вали :)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Мнение от \MITETO\ DSB » 02 Мар 2009, 23:19

saint85 написа:Ами колеги аз съм там 10:00 ако не вали :)
Аз няма да дойда че ще правиме колата ми. :uups:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E34