Катастрофа, поредна простотия с ПК

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: e39 525dA
Мечтае да кара: м6

Мнение от moni76 » 28 Фев 2009, 21:32

Най-важно е че сте живи и здрави, другото е тенекии, ...успех с възстановяването на колата, а наистина трябваше на финала да му дръпнеш един бой...
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39

Изображение
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1 8)

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
Мечтае да кара: Е60 М5

Мнение от dokie » 28 Фев 2009, 21:38

Знам за катастрофата и че има БМВ и клио, но не знаех, че си бил ти... аз живея на 5мин. от мястото. Ако знаех щях да дойда да помогна ако има нужда, ама нали съм сравнително нов във форума и не се познавам със доста от хората лично.
Както и по-горе писаха колегите - важното е, че сте добре цялото семейство - за колата само ядове, но е поправимо/заменимо.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pesho » 28 Фев 2009, 21:57

Машината си изпълнила дълга, запазила ви е живи, а това е най важното.
Погледни и от добрата страна имаш повод да скочиш на някое М60/С38.

Аватар

Мнение от TUZara` » 28 Фев 2009, 21:57

Важното е да сте живи и здрави колега, и най-важното е бебето да е добре.Ламарини се купуват...Живот не се връща...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BAVAREC1 » 28 Фев 2009, 22:48

Важното че сте добре! Аз да се оплача онази вечер един хлапак на 1 месец книжка какво направи карам си аз и тои изкача от локалното на хотел Родина аз набивам спирачки и спирам и в този момент дум от зад някаква астра се заби и този хлапак трагна да бяга обаче го заклещех и чакам куките на мен само драскотини днес си ги оправех обаче астрата зле ! Колеги книжката не кара колата важно е кой седи зад волана

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от prestige6969 » 28 Фев 2009, 23:26

Сутринта като ми прати снимките, направо онемях! После като ти чух гласа малко се поуспокоих, но се притеснявам за Теб и Цвети, дано с бебенцето всичко да е нормално, а Вие сигурно сте уплашени?Тъпанарите по пътя са безчет, а самоубийците напоследък също! Брат можеш да разчиташ на всякаква помощ от моя страна, когато и както кажеш, ще се справим заедно, каквото и да е! Петьо и той е зад теб и ще помага с каквото може! КОЛЕГИ ИМАМЕ НОВ СЛУЧАЙ - СПЕШЕН ЗА ПОМОЩ КОЙТО МОЖЕ ДА ПОМАГА, НА ОТЗОВАЛИТЕ СЕ ПРЕДВАРИ-ТЕЛНО БЛАГОДАРЯ!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е70
Мечтае да кара: 25 годишна

Мнение от jullydjs » 28 Фев 2009, 23:30

Лошо колега, от цялата работа най хубаво е че вие сте добре, колата ще я оправиш криво-ляво. Гадна работа смотани шофери много има, аз три пъти съм брал ядове с такива :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: като простаците на бензин
Мечтае да кара: BMW 7.. IL
Детайли за колата: 520 M50 VANOS
1993. лето и 530DA комбе

Мнение от sote_1 » 01 Мар 2009, 4:23

pesho написа:Машината си изпълнила дълга, запазила ви е живи, а това е най важното.

колега ламарини се оправят важното е че сте добре ти и семейството
надявам се всичко да маине по тънката лайсна (успех)
за преден път Е34 показа че е велика кола и пази всичко в нея :bowdown:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 01 Мар 2009, 9:01

Здравейте колеги.
Благодаря Ви за вниманието и времето. Няма начин да се опазиме от "ИДИОТИТЕ на ПЪТЯ" особено гордите смотани, да не изреждам повече ПЕРНИЧАНИ :evil:, мигач не знаят какво е това и за какво служи :evil: . Някой в този форум беше писал, че има разлика между бързо каране и бързо каране = само-убийство и много бели за останалите участници в движението.

Ще се свържа с Миклухо, на първо време ще ми трябва сервиз за втори оглед и ако трябва и трети. Каквото е описано вече ще опитам да го сваля сам.

ПП. Малко се преинсталирах снощи с Боза Сървър 2003, това ХП наистина голяма боза :evil: . Май ще минавам на Линукс или БСД.

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 01 Мар 2009, 9:48

Колега, няма какво да ти кажа... съпричастен съм ти и се радвам, че Вие сте добре! Хубавото е, че имаш каско, но разправиите си остават... дано по-бързо я вдигнеш на крака.
Успех!

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 01 Мар 2009, 11:00

Колега само мога да се радвам, че нищо Ви няма на цялото семейство, случката е много кофти, жалко и за машина (видях Ви вечерта когато сте се ударили). В този участък София-Перник точно на разширението и по надолу на острия завой към Перник стават постоянно катастрофи. От началото на месеца имам работа по София и пътувам всеки ден просто какви идиоти има ще се хванете за главата независимо дали са перничани, софянци, плевенчани, дупничани, кюстендилци и тн. Нагледах се на безсмъртни изпълнения и на смазани коли, затова аз лично в този участък не изпреварвам и карам като пенсионер, за да избегна подобни простотии, макар че и това не е гаранция, но все пак. Също много е лошо когато почне да вали и пътя стане като пързалка, никой не се съобразява и продължава със същото темпо (не се научиха). Вчера правя евала на един колега с една Е46-ца синя на цвят с СФ регистрация, е просто няма такаво разбирателство, както аз се съобразявах със него да го пусна да влезе в движението така и той ми отвърна със същото, поздрави колега.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gecata73 » 01 Мар 2009, 12:22

Много съжалявам за случката, но там е много опасен район, а най-важното е че сте живи и здрави, от мен можеш да получиш калник, капак и фаровете

Аватар
Кара: E34

Мнение от ivan. » 01 Мар 2009, 12:27

gecata73 написа:Много съжалявам за случката, но там е много опасен район, а най-важното е че сте живи и здрави, от мен можеш да получиш калник, капак и фаровете
За тебе нямам думи-редко такъв човек-ЕВАЛА

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gecata73 » 01 Мар 2009, 12:39

е стига де, че ша земе да умре циганката дето ме фалеше :twisted:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е34

Мнение от nikolayyyyyy » 02 Мар 2009, 9:14

голям късмет сте имали,колата се оправя,да ти е живо и здраво семейството

ПредишнаСледваща

Назад към E34