Време ли е вече за летни гуми?
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- nafkata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 купе М52B20
- Мечтае да кара: V8
Време ли е вече за летни гуми?
Има ли нещо според вас с което може да ни изненада времето ( по- конкретно във Варна)?
- georgipass
- младши ентусиаст
-
- Кара: E38 M62B44TU
- Мечтае да кара: Сбъднах си мечтата
- Детайли за колата: DF85926
И аз искам да си слагам летните гуми с джантите колега, но нека температурите се задържат над 7-8 градуса сутрин и тогава, то сега е 3... и не мисля, че лятната гума ще работи добре 

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
oще никъде не са закърпили дупките за да се слагат по големите джанти. А температурите наистина сутрин са ниски.

Колега nafkata, темата ти не е за тук, а в Извън Темата вече има такава тема от няколко дена, така че ако я преместя там ще я заключат колегите. Моля те съобразявай се занапред къде какви теми пускаш.
И друго към всички колеги - това, че караме Е34/Е32 не ни задължава да ползваме само този раздел на форума.
И друго към всички колеги - това, че караме Е34/Е32 не ни задължава да ползваме само този раздел на форума.
- momo81
- Потребител
-
- Кара: BMW e46 '04
- Детайли за колата: 320i/170hp
georgipass написа:И аз искам да си слагам летните гуми с джантите колега, но нека температурите се задържат над 7-8 градуса сутрин и тогава, то сега е 3... и не мисля, че лятната гума ще работи добре
Напълно си прав колега. Занимавам се с продажба и внос на гуми и по дефиниция(ако мога така да се изразя) зимната гума дава по-добро сцепление при температури по-ниски от 7 градуса, така че нека изчакаме температурите да се задържат сутрин над тези величини и тогава да ги сменяме

- kowalski
- кандидат ентусиаст
-
рано е още, някъде втората полвина на март.... тогава ще стана арабията топличко и ще е добре да се сменят....
а иначе цяло лято с тях и другата зима нови
ако аз си извадя седмицата, значи е станало време за летни гуми
а иначе цяло лято с тях и другата зима нови

ако аз си извадя седмицата, значи е станало време за летни гуми

8 мнения
• Страница 1 от 1