O - пръстенчета маслен филтър???
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
O - пръстенчета маслен филтър???
Здравейте на всички, искам да си купя всичките гумени О-пръстенчета на масления филтър и да си ги сменя, обаче нензма от къде! Колицата е Е46 320д 00'.
Благодря ви.
Поздрави
Благодря ви.
Поздрави
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
По бегли спомени аз като сменях маслото, с филтъра си имаше всички гумички, явно заависи от марката филтър която си взел.
Koлеги и ще ви кажа защо искам да си ги сменя! Преди време бях писал тема за това за колко време ви гасне лампата на маслото!!! И мисля че точно тези о-пръстени задържат маслото във кутииката на филтъра и ако от там го изпуска и се връща в картера и филтъра е празен и от там като се запали и лампата свети докато не напълни филтъра отново!!!! Скоро си отворих капачката на филтъра и познайте... беше празен смених единия пръстен и лампата започна да гасне за 1-2 сек а не като до преди за 3-4. Обаче искам всички с точните размери да ги сменя защото този в момента стана но не е на 100% с точчните размери!!!
Поздрави
Поздрави
BlackSun написа:Koлеги и ще ви кажа защо искам да си ги сменя! Преди време бях писал тема за това за колко време ви гасне лампата на маслото!!! И мисля че точно тези о-пръстени задържат маслото във кутииката на филтъра и ако от там го изпуска и се връща в картера и филтъра е празен и от там като се запали и лампата свети докато не напълни филтъра отново!!!! Скоро си отворих капачката на филтъра и познайте... беше празен смених единия пръстен и лампата започна да гасне за 1-2 сек а не като до преди за 3-4. Обаче искам всички с точните размери да ги сменя защото този в момента стана но не е на 100% с точчните размери!!!
Поздрави
И аз това си мислих да направя обаче като сменям маслото след няколко хиляди

- baga
- младши ентусиаст
-
- Кара: e90 320d 163hp 2006
Re: O - пръстенчета маслен филтър???
BlackSun написа:Здравейте на всички, искам да си купя всичките гумени О-пръстенчета на масления филтър и да си ги сменя, обаче нензма от къде! Колицата е Е46 320д 00'.
Благодря ви.
Поздрави
Вари 2000 ДаруКар Ако е от това, изкара бирата.
10 мнения
• Страница 1 от 1