питане за М42 всекидневка

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

50" ракия тийм
Аватар
Кара: 330 d

Мнение от tonkata » 01 Мар 2009, 14:02

KIM написа:тва ше да е много гъсто значи :mhihi:

изобщо не е гъсто , тва масло е пълна синтетика и разликата на турбо ис-а с него и с нормално масло е огромна , говоря за кола без маслен радиатор.
тва масло е за високо натоварване и не губи от качествата си дори и с вода или бензин в него. минусите са му че не искарва по 10000 км а по малко и е доста скъпичко ;)

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 01 Мар 2009, 17:05

Aз пък немога да си го представя това ,да си турбинираш или тунинговаш колата и да не идаваш цялата ГАЗ :roll: :shock:
|То самоя факт, че въобще се занимаваш с някакъв вид тунинг подсказва, че имаш тежък десен крак, а има един много хубав лаф - мерак с пара се гаси, та в тоя ред на мисли ти направи колата па маслото да ти е проблема :P
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 01 Мар 2009, 18:26

Е да ама тука не става въпрос за кола която да се изкарва само събота и неделя на бояна ами все пак която се кара всеки ден, в задръстването давай колкото щеш газ :mhihi: То целта е някакъв баланс да се намери защото ако гори масло от 40лв/литър колкото бензина не е добре

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 318I
Мечтае да кара: БТР

Мнение от petrashkov » 01 Мар 2009, 19:26

стан написа:Е да ама тука не става въпрос за кола която да се изкарва само събота и неделя на бояна ами все пак която се кара всеки ден, в задръстването давай колкото щеш газ :mhihi: То целта е някакъв баланс да се намери защото ако гори масло от 40лв/литър колкото бензина не е добре

затова питах и аз колега ;)
Критика се приема

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 01 Мар 2009, 22:08

стан написа:Е да ама тука не става въпрос за кола която да се изкарва само събота и неделя на бояна ами все пак която се кара всеки ден, в задръстването давай колкото щеш газ :mhihi: То целта е някакъв баланс да се намери защото ако гори масло от 40лв/литър колкото бензина не е добре

Има много хора, които си правят колите бързи, а си ги карат и всеки божи ден, не само събота и неделя. И колкото и да е кофти, негледат нито разхода на масло, нито цената му, нито разхода на бензин, гледат само две неща, да не се счупи мотора и да си правят кефа. Аз поне съм така, правя си кефа и не ме интересува нищо друго, понякога даже не ме интересува и дали ще се счупи мотора, кефа е над всичко. лошото е само, че финикийците спъват работата понякога.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 01 Мар 2009, 22:44

sonny написа:

Има много хора, които си правят колите бързи, а си ги карат и всеки божи ден, не само събота и неделя. И колкото и да е кофти, негледат нито разхода на масло, нито цената му, нито разхода на бензин, гледат само две неща, да не се счупи мотора и да си правят кефа. Аз поне съм така, правя си кефа и не ме интересува нищо друго, понякога даже не ме интересува и дали ще се счупи мотора, кефа е над всичко. лошото е само, че финикийците спъват работата понякога.

то има и повече S63 AMG отколкото голф 1-чки в София ама не значи че на мен и автора на темата не трябва да ни дреме за бензина, нали

Предишна

Назад към Tuning