ТУРБО БМВ 318и М43
Модератор: bum_bum
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
Master™ написа:абе брато ти си мега зле.... аз ти говоря за сток кола на 1бар бре със турбо за смешни пари без електроника и това е колата от клипа . ако някои от тез е сток дет ти си ги пуснал аз съм снежанка и седемте козлетаае стига спами щот стана тъпо вече и смешно.....
слушай са бе брато,нормално е като мотора ти е разреден да държи на един бар,кво общо има тва със здравината?май не вдяваш нещо.
нормално е да не можеш да надуеш м50 сток на един бар защото е 10,5 към едно,тва не значи че е по малко здрав.
са ти го обясних като за 8 годишен,разбра ли вече?

- Master™
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 М50 ТУРБО & е28 м20 Турбо
- Мечтае да кара: е30 си с безплатен бенз
kirililiev написа:Master™ написа:абе брато ти си мега зле.... аз ти говоря за сток кола на 1бар бре със турбо за смешни пари без електроника и това е колата от клипа . ако някои от тез е сток дет ти си ги пуснал аз съм снежанка и седемте козлетаае стига спами щот стана тъпо вече и смешно.....
слушай са бе брато,нормално е като мотора ти е разреден да държи на един бар,кво общо има тва със здравината?май не вдяваш нещо.
нормално е да не можеш да надуеш м50 сток на един бар защото е 10,5 към едно,тва не значи че е по малко здрав.
ти май си още по зле и от 8 годишен или не можеш да четеш ко пиша вземи си агнето от училище дет ваште са го дали да минеш във втори клас и накарай някой да ти прочете това - МОТОРА НЕ Е РАЗРЕДЕН НА КОЛАТА ОТ КЛИПА И Е СЪВСЕМ СТОК ДАЖЕ НЯМА И РЕМОНТ И СИГУРНО Е НА 300 000 - 400 000 км 9.0:1 може да е по малка степен на згъстяване но на турбо мотор е 7-8 както е на моя митсубиши 4г63бт 2.0 турбо 7.5:1 степен . сега разбра ли що е по здрав или пак ще напишеш нещо тъпо........ (никой не вярваше на човека че е само с дюзи и регулатор и сток мотор - тука в Русе,но да ви кажа показа на всички дето говорят като теб че е възможно и то в продължение на 2години

- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
Master™ написа:kirililiev написа:Master™ написа:абе брато ти си мега зле.... аз ти говоря за сток кола на 1бар бре със турбо за смешни пари без електроника и това е колата от клипа . ако някои от тез е сток дет ти си ги пуснал аз съм снежанка и седемте козлетаае стига спами щот стана тъпо вече и смешно.....
ти май си още по зле и от 8 годишен или не можеш да четеш ко пиша вземи си агнето от училище дет ваште са го дали да минеш във втори клас и накарай някой да ти прочете това - МОТОРА НЕ Е РАЗРЕДЕН НА КОЛАТА ОТ КЛИПА И Е СЪВСЕМ СТОК ДАЖЕ НЯМА И РЕМОНТ И СИГУРНО Е НА 300 000 - 400 000 км 9.0:1 може да е по малка степен на згъстяване но на турбо мотор е 7-8 както е на моя митсубиши 4г63бт 2.0 турбо 7.5:1 степен . сега разбра ли що е по здрав или пак ще напишеш нещо тъпо........ (никой не вярваше на човека че е само с дюзи и регулатор и сток мотор - тука в Русе,но да ви кажа показа на всички дето говорят като теб че е възможно и то в продължение на 2години)
познавам светляка,возил ме е даже,говорихме по този въпрос на дълго и на широко,не ми се спори с тебе вече,м10 и м20 са най здравите мотори на бмв,сега прозрях истината,

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
само да вметна,че имах колега,опелжия,дето се изказа-за един ден редя турбото с цо-то,видях как е направено и няма проблеми.
иначе пича не различава марките и не знае,че кара ц20хе..
иначе пича не различава марките и не знае,че кара ц20хе..
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
ОК да не се отклоняваме от темата ...
Въпрос! ??
на м43 мотора каква му е карантията ?
има ли нещо ковано вътре
и има ли изобщо нещо надеждно в него за да се премине към един малко по сериозен проект, а не просто "вентилатор" преди колекторите
в термата на Лудия Бик нищо не се споменава за м43, това значи ли че е мотор с много неизвестни Х и хвърлянето в "оркестъра" ще ти излезе скъпо и прескъпо , и вместо да си карашш и да си свиркаш , трябва да си купуваш нов матор ?
реално в сток вариант какъв охлю да изберем и кат я докараме до палене на колко да надуваме ?
??? някой компетентен ???
Въпрос! ??
на м43 мотора каква му е карантията ?
има ли нещо ковано вътре
и има ли изобщо нещо надеждно в него за да се премине към един малко по сериозен проект, а не просто "вентилатор" преди колекторите

в термата на Лудия Бик нищо не се споменава за м43, това значи ли че е мотор с много неизвестни Х и хвърлянето в "оркестъра" ще ти излезе скъпо и прескъпо , и вместо да си карашш и да си свиркаш , трябва да си купуваш нов матор ?
реално в сток вариант какъв охлю да изберем и кат я докараме до палене на колко да надуваме ?
??? някой компетентен ???
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4