Лекинко проблемче...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
Лекинко проблемче...
Значи от вчера нещо ми се бъгнаха светлините на автомобила!На габарит няма проблем!НО пусна ли късите ми светва само левия фар заедно с габарита, а от дясно нищо!Даже и габарита не пали!Пускам на габарит и двата си светят!Някъкви идей от къде може да идва проблема?
Мерси предварително!

Мерси предварително!

- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Моят савет е да прегледаш хубаво кабелите,клемите и крушките зачисти ги! Прегледаи си хубаво и бушоните може и от там да има неква проблемация! Виж дали не е изгориала крушката за късите!! Успех 

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- simple_man
- 323i Killer
-
а ключето за светлините лесно ли се сваля. щото като гледам от там ще да е проблема!Е са си играх да вида от къде ще да е и до там стигнах, ама много студено ми стана и викам айде утре!Затова питам, на щипка ли е нещо, букса ли е, или???
Мерси!
Мерси!

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
С болчета е ключето. Лесно се сваля, за съжаление вече не си спомням как, ама беше работа за 10-15 мин. Имам някакви смътни спомени, че се маха пластмасата под таблото и над колонката на волана първо??
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ако не се оправите,ела да споделим проблема заедноbad_girl69 написа:Мерси! Утре ще видя какво ще направа и ще сподела!

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Винаги готов.........да помогне тос младеж 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- simple_man
- 323i Killer
-
Ей то лекинко обърквация е станала!
То аз съм постнал докато сестрата е била логната, ама не съм го забелязъл!
Чак е са виждам!Няма значение де, е са отивам да го мъча!

То аз съм постнал докато сестрата е била логната, ама не съм го забелязъл!

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
- simple_man
- 323i Killer
-

А иначе по темата,
до сега си играх с тва ключе и нищо!Свалих го отдолу имаше една алуминиева пластина!Махнах я и по нататък просто нямаше на къде!Имаше шест щипки за да изпадне платката с пластинките, обаче като щракна първата и се счупи

Според мен в ключето може да се е счупила някоя пластинка и да прехвърля искра, или и аз не знам!Накрая ще го отвора и после ако трябва ще го залепя!
Ако имате някакви други идей, ще ми бъдът от полза!Между другото колко струва едно ключе на старо или ново!???
Много ме е яд!HELP ME PLEASE!!!

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2