Сервиз за климатици
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Сервиз за климатици
Въпроса е ясен, къде в София мога да ида да ми прегледат климата от до че не работи по неясни причини, а иде лето все пак. Не пуснах темата в Сервизно обслужване защото там никой няма да ми обърне внимание... и ползвай търсачката не е вариант, искам да видя актуални отзиви от собственици на е36 за конкретни сервизи
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
Alkom - Тодор Каблешков 63
С BMW-то не съм ходил , но с разни служебни. Досега няма неразрешен проблем, но...
Дано ти е полезно.
С BMW-то не съм ходил , но с разни служебни. Досега няма неразрешен проблем, но...
Дано ти е полезно.
- vranq85
- Потребител
-
- Кара: BMW 316'96 Coupe
На моето БМВ не работеше климатика и го закарах в един сервиз на ъгъла на Черни връх и Сребърна- и съм доволен от работата на хората - почти 1 година климатроника ми работи без грешка 

- vranq85
- Потребител
-
- Кара: BMW 316'96 Coupe
На моето БМВ не работеше климатика и го закарах в един сервиз на ъгъла на Черни връх и Сребърна- и съм доволен от работата на хората - почти 1 година климатроника ми работи без грешка 

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Дани написа:Още едн глас за сервиза на Черни връх и Сребърна
още 1 гласа и от мен.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- laary
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 91 325d
- Мечтае да кара: Z8
боко написа:бул Европа посока караулката от дясно преди светофара на новото шосе за обеля.Момчетата са чук и гек аз съм ходил поне 3 пъти
Още един глас за тях!
- Vankata751
- Потребител
-
Колега знам ,че питаш за София но ако не свършиш работа там във Дупница със сигорност ще свършиш и ще ти излезне по ефтино повярвай ми . По София малко не познавате парите
Дупница - 0888 722225 Ачо / 0888 314918 Краси . Аз ходих през лятото да я напълнат ,че така си я взех празна смениха и филтера за нула време . След 5 дена изпусна отидох и пак я напълниха , след това още един път разбира се като не ми взимат пари . Е те нямаха вина остановиха ,че е от радиатора колата е от Австрия все пак и така . Взех си нов радиатор и го смениха като ти казвам ,че взимат много тънкач

- Ivo Georgiev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 5er-Reihe
laary написа:боко написа:бул Европа посока караулката от дясно преди светофара на новото шосе за обеля.Момчетата са чук и гек аз съм ходил поне 3 пъти
Още един глас за тях!
Тея ми окепазиха климатика на мен. Навиха една тръба накриво и развалиха резбата. След това заварки, пълнения и накра резулатат сума пари назад и без клима. Едната заварка беше намалила диаметъра и правяше много голямо налягане и изби от компресора

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
В Хасково има много добър майстор ,ама с бензина до там и обратно ще ти излезне златен климатика май!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- guns3
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318ис
- Мечтае да кара: //М-Без Значение
Колеги във Перник имам един познат които има севиз за климатици и доста често при него идват хора от София за ремонт и пълнене!! И казват че цената им е по Изгодна от тази във София -за същата работа!! Така че мога да питам за тел. и ако някой има интерес да се обади да се разберете!!!
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2