Боядисване на джанти
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Боядисване на джанти
Колеги кажете някакъв добър бояджия за джанти в София?
Зимата идва и не мога да си купя зимни гуми без да оправя джантите,просто 2 от тях са в ужасно състояние...а аз държа на външния вид на колата
Става дума за тези джанти:

Зимата идва и не мога да си купя зимни гуми без да оправя джантите,просто 2 от тях са в ужасно състояние...а аз държа на външния вид на колата

Става дума за тези джанти:

Proud owner of Мini Cooper S R53 04' and BMW E66 08'

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Добре незнам закакво толко им се чудите .... Махаш старата боя и зимаш 2-3 спрея и почваш да пръскаш
I'm slowly drifting

- Денислав Шишев
- DS Motorsport
-
- Кара: BMW E46 M3 & E90 LCI
- Детайли за колата: 04' E46 M3 Coupe, 6 speed manual transmission, titansilver metallic, Full options, full Magnaflow exhaust system, K&N intake
Колега най-добрия и надежден начен е прахово боядисване!
Изчистват ти ги идеално с пясъкоструйка,после се боядисват прахово и накрая се пекат на над 200градуса! Праховото боядисване не може да се драска! Ако ги направиш с обикновен лак и ще се олющи след време!

Изчистват ти ги идеално с пясъкоструйка,после се боядисват прахово и накрая се пекат на над 200градуса! Праховото боядисване не може да се драска! Ако ги направиш с обикновен лак и ще се олющи след време!

Да,чул съм за праховото боядисване,но кажете някакъв свестен сервиз къде мога да ги дам или всичките сами ги правите
Знам че има един на Банкя,който го похвалят,не знам точно къде е,но ги прави за 20-25лв. на джанта,която е доста добра цена,но ми е много далече.
Ако някой знае,някои свестни сервизи по към центъра или околовръсното,моля да сподели...

Знам че има един на Банкя,който го похвалят,не знам точно къде е,но ги прави за 20-25лв. на джанта,която е доста добра цена,но ми е много далече.
Ако някой знае,някои свестни сервизи по към центъра или околовръсното,моля да сподели...
Proud owner of Мini Cooper S R53 04' and BMW E66 08'

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
SDM прахово боядисване, пясъкоструй
На кукуш е срещу мтел-а...
но звънни на 0889 476158 да те насочат, че тегаво мястото, отдето се влиза... цените са до 35лв в зависимост какво искаш...
На кукуш е срещу мтел-а...
но звънни на 0889 476158 да те насочат, че тегаво мястото, отдето се влиза... цените са до 35лв в зависимост какво искаш...
- Gemar
- младши ентусиаст
-
- Кара: '98 E39 M52B20
Още един глас за цеха на Кукуш до М-Тел. Пясъкоструй и прахово боядисване. На мен за 17-ки джанти ми взеха (по памет) около 120 лв в началото на лятото. Праховото не е мръднало от джантите.
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Аз в сряда ще нося джантите ми ,сега се чух с хората по телефона ,казаха ми че работят от 08:30 - 17:30 часа всеки делничен ден ,мястото не е изобщо трудно както ми го обясни човека
Георги Пенчев

Георги Пенчев
10 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ