цък!--цък!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- palachinka699
- Потребител
-
цък!--цък!
здр. на всички моля ако някои знае да каже преди да ида на сервиз защо като запаля сутрин ми цъка нещо от към двигателя за 3--4 секунди и спира. колата е е46 316 99г.Благодаря ви предварително...
8888
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
BMDrago написа:това е болката на 1.6 двигателите повдигачи и вал
Евалата драго. Винаги съм се чудил как може да знаеш толкова много за тея пусти бмв та. Та може и за втора работа да си дадеш телефона и да станеш консултант към дару раздек Е46

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Искам да ви кажа,че тук съм напълно сериозен
имах кола с М40 двигател,която запчна да работи като ярномелка(ако мога така да се изразя)и тръгнах да се консултирам с майстори.И всички ми казваха,че е нормално при М40 и М43 двигателите.Вала се износвал,образували се луфтове,повдигачите не пълнели,като загреело всичко се уплътнявалоо...ала бала
Сшко-луд,немога да разбера иронията и опита ти за закачка и подигравка в мнението ти,може би си се хванал за :"1,6 двигателите" голема работа като обема е с една водна чаша по-голям
Не претендирам,че съм голям майстор или разбирач,но познанията ми стигат до толкова,че да не влизам в сервизи.....тяхната мама

Сшко-луд,немога да разбера иронията и опита ти за закачка и подигравка в мнението ти,може би си се хванал за :"1,6 двигателите" голема работа като обема е с една водна чаша по-голям

Не претендирам,че съм голям майстор или разбирач,но познанията ми стигат до толкова,че да не влизам в сервизи.....тяхната мама

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
В грешка си колега.
При М43 го няма проблема от М40 (точно за това '93г. спират М40).
Новият М43 вече е с верига (М40 е с ремък) и е оправен проблема с повдигачи,кубилици и вал. Още повече през 98г. М43 става 1.9 см.3 , сменени му са колектори и електрониката и се вгражда в Е46 в два варианта (105 к.с. и 118к.с.) , както и в последните Е36 316 компакт.
По темата - колега запали колата и излез да видиш горе-долу от каде идва "цък_цъкането", че така малко трудно ще ти помогнем.
И с какво масло си и на колко км. е маслото
Новият М43 вече е с верига (М40 е с ремък) и е оправен проблема с повдигачи,кубилици и вал. Още повече през 98г. М43 става 1.9 см.3 , сменени му са колектори и електрониката и се вгражда в Е46 в два варианта (105 к.с. и 118к.с.) , както и в последните Е36 316 компакт.
По темата - колега запали колата и излез да видиш горе-долу от каде идва "цък_цъкането", че така малко трудно ще ти помогнем.
И с какво масло си и на колко км. е маслото

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- palachinka699
- Потребител
-
здр. колега , маслото ми е на 7000км , а марката мисля че беше Gofran!!!иииии наистина .....била 1.9i,,,

8888
- spower
- старши ентусиаст
-
- Кара: любимата ни марка да е първа ;)
- Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)
kriso85 написа:В грешка си колега.

Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25:
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Ееее, колеги доста лесно давате сериозни "диагнози" - сега пък обтегач на верига
По темата: колега смени си маслото и виж дали ще се оправи проблема (още повече че почти си му е време). Ако не се оправи тогава търси другаде проблема.
ПП: всъщност не изпозваш масло по-дебело от 10в40 нали

По темата: колега смени си маслото и виж дали ще се оправи проблема (още повече че почти си му е време). Ако не се оправи тогава търси другаде проблема.
ПП: всъщност не изпозваш масло по-дебело от 10в40 нали

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2