Малко инфо за този екземпляр? e36 5.6L V12
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
Rebel написа:Вариантите са 3, според мен
1.някой пубер си прави пишки
2.някой пробва да види дали ще има интерес към колата (едва ли, кой ще даде 70 бона ) евентуално да я вкара
3.някой тарикат се възползва от любопитството на хората и телефона е импулсен![]()
иначе колата е мания, но там хората има къде да ги карат тия коли, а тук... ?
Така като гледам снимките зи правя заключение, че тази кола не е произведена с този мотор, от 1997 г., камо ли JML, както се чете по кората над смукателите. Както колегата забеляза предната броня е някаква измислена. Климатроника е от стария тип с врътките, каквито ги има до края на 1995 г. Ауспуха е един?!, за първи път виждам V- образен двигател с две генерации и едно крайно гърне. Заключение: това е Е36, до 1995 г. с присаден М70 от осма серия 850 CI и мощност малко над 300 к.с.
- luizov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 323ci M52tuB25
- Мечтае да кара: ///M3 e30
Тая кола изобщо първоначално май не е била ///М, праговете и задната броня са като на обикновенна 3-ка, на таблото няма прословутата буквичка ///М, следователно май само двигателя е сменян, демек не е излязла от завода така, а някой немец си е играл да си я прави, но все пак двигателя е

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
luizov написа:Тая кола изобщо първоначално май не е била ///М, праговете и задната броня са като на обикновенна 3-ка, на таблото няма прословутата буквичка ///М, следователно май само двигателя е сменян, демек не е излязла от завода така, а някой немец си е играл да си я прави, но все пак двигателя е![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е ти откри топлата вода... естествено, че не е излязла от завода така... ма и другите ти разсъждения не са много точни, така че друг път ще е по-добре да говориш само когато си сигурен

- ned_gm28
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 I Touring
- Детайли за колата: 2.2 i ; 170 PS ; 09.2003
Гледката под предният капак наистина радва окото и оределено ще върви,спрямо обикновено Е36,но бих казал язък за 5.6-те литра,колеги!Казвам го,щото за 5.6 литров двигател,381к.с. определено са малко!Само за сравнение,М3 3.2 е 321к.с. , а новото М3 с 4 литров мотор е 420к.с.!Да не говорим колко коня е ено Ferrari или Lamborghini с 5.6 литров мотор,щото нали все пак съм и BMW фен... 

аа
ned_gm28 написа:Гледката под предният капак наистина радва окото и оределено ще върви,спрямо обикновено Е36,но бих казал язък за 5.6-те литра,колеги!Казвам го,щото за 5.6 литров двигател,381к.с. определено са малко!Само за сравнение,М3 3.2 е 321к.с. , а новото М3 с 4 литров мотор е 420к.с.!Да не говорим колко коня е ено Ferrari или Lamborghini с 5.6 литров мотор,щото нали все пак съм и BMW фен...
Ей тия габровци ей... Колкото повече, толкова повече...

Колата просто Nelly е пял песен за нея - #1
- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
stony1 написа:Нещо не се вързва колеги, кола 97г. най-малко щеше да е с фейсовата маска и бъбреци. Няма никакви мигачи на калниците, предната броня е доста измислена, мигачите стоят като някаква гадна добавка, не се виждат датчиците на парктроника, автопилота е под съмнение да го има и накрая вдигаш предния капак и![]()
![]()
Направо не е за вярване да имаш пари за такъв мотор, а кто затвориш капаците и вратите![]()
![]()
.
освен това 97'ма година с врътките на климатика а не с дигиталния, а и аирбега не го виждам... някакво менте е май или поне не струва чак толкова много тази кола така направена....

- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
taba4ko написа:stony1 написа:Нещо не се вързва колеги, кола 97г. най-малко щеше да е с фейсовата маска и бъбреци. Няма никакви мигачи на калниците, предната броня е доста измислена, мигачите стоят като някаква гадна добавка, не се виждат датчиците на парктроника, автопилота е под съмнение да го има и накрая вдигаш предния капак и![]()
![]()
Направо не е за вярване да имаш пари за такъв мотор, а кто затвориш капаците и вратите![]()
![]()
.
освен това 97'ма година с врътките на климатика а не с дигиталния, а и аирбега не го виждам... някакво менте е май или поне не струва чак толкова много тази кола така направена....
Колеги, ако ви го дам същото такова БМВ само че с новия климатроник, с 4 аербега и парктроник ще го купите ли на тази цена ?
Имам предвид, че ценното на това БМВ не е нито парктроника, нито това дали е 97 или 94 (поне ако се приеме определението като "уникат"). Както е писал автора на обявата - само за ценители. За съжаление ние сме в друга категория и не че е проблем, но все пак не мисля, че има смисъл да търсим кусури и да се правим на мнителни :-)
Иначе и аз не мисля, че колата струва толкова пари, особено пък ако е някво гаражно изпълнение, пък било то и немско. Един двигател определено не струва 50 хиляди лв.
Друго което исках да пиша, към колегата който казва, че са малко конете, от доста време си фен на БМВ и се учудвам че не си забелязал че БМВ никога не продава колите си максимално изцедени, за сметка на здравината. Както разбра от този двигател с неособено голямо вложение се изцеждат 700 коня (може би и повече). Т.е. в този двигател има много повече потенциал отколкото в едно S50 (поне такова е моето лично мнение, което предполагам не може да се счита за особено компетентно, понеже съм нямал кой знае какъв допир с нито един от двата двигателя (особено с този от темата)).
- Mollov
- Мародератор
-
PeReZ написа:Иначе и аз не мисля, че колата струва толкова пари, особено пък ако е някво гаражно изпълнение, пък било то и немско. Един двигател определено не струва 50 хиляди лв.
Тва малко наивно като разсъждение, поне за мен... тука никой не ти продава 20-йска с един S73 на колесар да си го караш дома... това е завършено решение, готово да се кара... настроено и т.н. Нали се сещаш, че не е с барабаните на задния мост, или пък с някво евтино stock окачване... ходи питай ludiagsm за комплекта спирачки за 5000лв и после пак ще говорим (в случая говориме за спирачките на 850CSi)...
Колата може и да не струва 25к евро, но определено е много елементарно по подобен идиотски начин да я "разкоствате" на части и да й смятате кое колко е и така да получавате цената й. В тази тема половината хора коментират все едно са готови да си направят същата (имат пари, знания и т.н.), ма не им се занимава...
Казвам, че ако колата е гаражно производство (каквато всъщност е), и е една обикновена 20-ска със сменен двигател + някои дреболии (като салон, табло, брони и... дискове за 5000 лв.
) не струва 36 000 евро. Личното ми мнение е, че тази фирма: http://www.jmlmotorsport.com/ не е нещо сериозно и не е гаранция за качество и надеждност, което може и да е грешка от моя страна...
Но като им гледам сайта си мисля, че са гараж, в който е попаднала някоя ударена 8-ца, която са превърнали в е36-ца и са си изкарали по една годишна заплата членовете на jml motorsport. Не разбрах кое е наивно и идиотско.
ЦЪК

Но като им гледам сайта си мисля, че са гараж, в който е попаднала някоя ударена 8-ца, която са превърнали в е36-ца и са си изкарали по една годишна заплата членовете на jml motorsport. Не разбрах кое е наивно и идиотско.
ЦЪК
Последна промяна PeReZ на 28 Фев 2009, 0:32, променена общо 1 път
- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
...и цената 

My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

- Mollov
- Мародератор
-
Аз пак ти казвам.... и аз не съм съгласен, че този автомобил струва тези пари... за останалото - поддържам мнението си от по-горе... и втората му част не беше конкретно за теб... то си пише...
Я питай някой от форума, който е сложил матор от М3 на дваесетката и на кви пари му е стъпила колата... след всички промени, труд и т.н.... не говорим за 10к лева, нали?
А когато говорим за толкова специфична кола (колко Е36-ци имат V12 5.6 мотор в коша си?)... която приемаме, че е направена кадърно (нали няма да проявим типичния си BG скептицизъм и ще почнем да се съмняваме в качеството на изработка?) и ще върви сериозно, то тогава колата си има своята цена... това колко й искат "Продавачите" - това е отделен въпрос..
P.S. Който е харабия да си купи тази (такава) кола или да си я направи същата от "дваесетка", то един ///М пакет (от някой английски донор) за 2000лв едва ли ще е проблем... и тогава и визуално ще я приемете, че става.. и никой няма да се хваща за елементарни неща относно коя година е, къв бил климатика, бъбреците и т.н....
Я питай някой от форума, който е сложил матор от М3 на дваесетката и на кви пари му е стъпила колата... след всички промени, труд и т.н.... не говорим за 10к лева, нали?
А когато говорим за толкова специфична кола (колко Е36-ци имат V12 5.6 мотор в коша си?)... която приемаме, че е направена кадърно (нали няма да проявим типичния си BG скептицизъм и ще почнем да се съмняваме в качеството на изработка?) и ще върви сериозно, то тогава колата си има своята цена... това колко й искат "Продавачите" - това е отделен въпрос..
P.S. Който е харабия да си купи тази (такава) кола или да си я направи същата от "дваесетка", то един ///М пакет (от някой английски донор) за 2000лв едва ли ще е проблем... и тогава и визуално ще я приемете, че става.. и никой няма да се хваща за елементарни неща относно коя година е, къв бил климатика, бъбреците и т.н....
Аз си едитнах мнението преди да видя че има отговори. Колега нереални цени даваш както за м-пакета така и за м трансформация на 20-ска, явно някой те е заблудил (или самия някой е заблуден, или пък е имал някви сериозни проблеми с трансплантацията, или аз не съм те разбрал правилно).
В крайна сметка супер е колата от темата, би ми било интересно да я видя. А за цената май наистина няма какво толкова да говорим, не сме в категорията и ставаме като лисицата и гроздето. За скептицизма не си прав - разгледай сайта на компанията JML, прочети в гугъл какво пише за нея и тогава прецени как ще гледаш на нещата (т.е. не бързай да обобщаваш или още повече да казваш, че българина е сбъркан, при положение че е точно обратното
).
В крайна сметка супер е колата от темата, би ми било интересно да я видя. А за цената май наистина няма какво толкова да говорим, не сме в категорията и ставаме като лисицата и гроздето. За скептицизма не си прав - разгледай сайта на компанията JML, прочети в гугъл какво пише за нея и тогава прецени как ще гледаш на нещата (т.е. не бързай да обобщаваш или още повече да казваш, че българина е сбъркан, при положение че е точно обратното

- Mollov
- Мародератор
-
Нереални цени за ///М пакета? като оставим салона настрани, останалите неща колко струват? 2500лв? Не ми казвай, че са повече...
Иначе за трансплантацията никъде не съм писал колко струва... аз написах "на колко му е стъпила колата" т.е. цената на колата + трансплантация + визуални ъпгрейди и т.н... май не четеш внимателно
Но и иначе като гледам цените в "Продава" за М3 матор, скорости, диф и т.н. за трансплантация (около и дори над 7к)... и като прибавим разни неща по окачването, спирачки, труда и т.н..... май баш към 10к си отива...
Ае няма сми да спориме повече за кола, която никой от нас няма да си купи...
Иначе за трансплантацията никъде не съм писал колко струва... аз написах "на колко му е стъпила колата" т.е. цената на колата + трансплантация + визуални ъпгрейди и т.н... май не четеш внимателно

Ае няма сми да спориме повече за кола, която никой от нас няма да си купи...

- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
47 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4