Един нов
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
32 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Първо честито колега. Със здраве да си я караш.
Каското моито ми доиде на 700 лева някаде като е оценена на 6000 така, че към 500 лева си мисля че ще стане.
В булстрад е каското и попринцип искат аларма, аз нямам и ми направиха каско, но казаха че трябва да си сложа.
За радар детектор и аз се замислям, само един единствен път да те спаси се изплаща, потърси във форума, има доста изписано.
Нз как смеееш да си оставиш колата в сервиз без надзор
.
Още веднъж честито
.
Каското моито ми доиде на 700 лева някаде като е оценена на 6000 така, че към 500 лева си мисля че ще стане.
В булстрад е каското и попринцип искат аларма, аз нямам и ми направиха каско, но казаха че трябва да си сложа.
За радар детектор и аз се замислям, само един единствен път да те спаси се изплаща, потърси във форума, има доста изписано.
Нз как смеееш да си оставиш колата в сервиз без надзор

Още веднъж честито

- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
ивчо3 написа:Smoocki написа:Е как па моята я оцениха на 6000 лв
И моята я оцениха на толкова, но миналата година и произведена 95-та година.
моята е 93

@Smoocki: Мерси, но наистина да активирам алармата при условие, че нямам дистанционно е безсмислено. Надявах се да има начин поне централното да запазя, но явно няма как.
@arr0gance и Жоро 320и:
@ивчо3: Специално благодаря за хубавия пост. Ако наистина е 300 ще е супер. Добре, че ми подсказваш, че и централното е задължително. Не знаех. Иначе ключове има за цЕлата рода (4 бр.) ако бях от по-родствените ни братя.
А по т.3 знам, че това точно е далеч от резачка, ама в сравнение със старата кошничка 75 к.с., от които много измрели и карана само на газ, с която бях до сега, това си идва двойно кажи-речи.
Едит:
@Пилев: Мерси колега!
За сервиза вече писах, имам пълно доверие към майстора. 

@arr0gance и Жоро 320и:

@ивчо3: Специално благодаря за хубавия пост. Ако наистина е 300 ще е супер. Добре, че ми подсказваш, че и централното е задължително. Не знаех. Иначе ключове има за цЕлата рода (4 бр.) ако бях от по-родствените ни братя.

Едит:
@Пилев: Мерси колега!

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- Makarov 2
- младши ентусиаст
-
Първо ЧЕСТИТО пич в този форум всички познаваме това усещане при покупка на първото БМВ.Носи си колата на алрмаджия там ще ти оправи и централното и ще ти премахне алармата която е италианска не е заводска.Колата е от италия внос нали????
- xenolith
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 (M43B19)
Като направиш каското, кажи колко те оръсиха, че и аз бива да си направя... 2 удара минаха и дадох повече пари, отколкото за едно каско... 

- SBS_318ti
- младши ентусиаст
-
- Кара: is-ка S50
- Мечтае да кара: E24 Alpina
- metodi80
- старши ентусиаст
-

За застраховка мисля , че не повече от 300 лв ще ти вземат , вероятно ще я оценят на около 4-5 хил. лв. За аларманта , както колегата "Makarov 2" те е посъветвал , иди на алармаджия и си готов

- D_reamcatche_R
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и се радва на живота...
- Мечтае да кара: по немските аутобани....
Честито колега
И аз така като тебе година и половина само четох без да пиша, защото нямах бима.... Всички знаем каква радост е. Много да си се радвате и да се слушате взаимно.

Презрението трябва да се изразходва икономично, защото има много нуждаещи се.
Така..., ще отговоря общо в един пост.
Взех колата от сервиза и както бе по план, директо на алармаджия и на каско. За тези, които питаха колко е каското - в различните компании е различно, в зависимост на колко ти оценят колата. Ти си избираш според финансите. Примерите конкретно от които аз избирах е оценена на 3600 и оценена на 4500-5000. При първата, застрахователната премия е 280 лв (ако го разсрочиш - повече), за другата - 380-420 лв, като можеш да си застраховаш допълнително музика, джанти и т.н., стига те да не превишават 20% от оценката. След това се минава маркировка при съответната компания, която е ок. 50 лв първия път, а последващите ок. 20 лв.
За радар-детектора - предложиха ми някакъв "Кобра" за 150 лв нов. Питах дали може да се разчита на него в града, уж можело, ловял и други сигнали, но се различавали. Нз дали за тая цена може да му се има доверие...
Алармаджията ми оправи централното, оказа се бушонче.
Общо взето съм много доволен, сега ще си бръмкам с кеф.
Благодаря ви за мненията и препоръките!

Взех колата от сервиза и както бе по план, директо на алармаджия и на каско. За тези, които питаха колко е каското - в различните компании е различно, в зависимост на колко ти оценят колата. Ти си избираш според финансите. Примерите конкретно от които аз избирах е оценена на 3600 и оценена на 4500-5000. При първата, застрахователната премия е 280 лв (ако го разсрочиш - повече), за другата - 380-420 лв, като можеш да си застраховаш допълнително музика, джанти и т.н., стига те да не превишават 20% от оценката. След това се минава маркировка при съответната компания, която е ок. 50 лв първия път, а последващите ок. 20 лв.
За радар-детектора - предложиха ми някакъв "Кобра" за 150 лв нов. Питах дали може да се разчита на него в града, уж можело, ловял и други сигнали, но се различавали. Нз дали за тая цена може да му се има доверие...
Алармаджията ми оправи централното, оказа се бушонче.

Общо взето съм много доволен, сега ще си бръмкам с кеф.

Благодаря ви за мненията и препоръките!
- dackooo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е 53
- Mitaka85
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
- vlado_78
- младши ентусиаст
-