исключване от 1ва скорост при ръчкане
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
исключване от 1ва скорост при ръчкане
оня ден карах едно е36 320 и го рачнах малко и ако не натискам лоста исключва от 1ва на какво се далжи това и как може и мене да ме сполети и какво да направа да го предотврата
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
колега по темата е говорено повече от много, това е от износен синхронизатор ! решението е смяна на ск. кутия

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Re: исключване от 1ва скорост при ръчкане
vasetoooo написа:оня ден карах едно е36 320 и го рачнах малко и ако не натискам лоста исключва от 1ва на какво се далжи това и как може и мене да ме сполети и какво да направа да го предотврата
Тва е заминал синхронизатор..Нищо не можеш да направиш.Като се працака сменяш скоростите и продължаваш..
п.п.Задай си всички въпроси в една тема моля те...

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
vasetoooo написа:а на колко км става тва износване и кво го предразполага извинявам се за флоода
За тия неща точен протокол няма

Зависи от прекалено много човешки фактори ,като смяна на мсло,ползване на най левия педал по предназначение и тн.
Като съвет мога да ти кажа, да си смениш маслото има шанс да спре да изключва.
А то всъщност изключването се получава заради не добре вкаран лост на пред, ако си свикнал с колата би трябвало да направиш разлика и сам да усещаш, че не е влязъл докрай.
Аз имам случай при който този проблем изчезна след смяна на семерингите на кутията и ново масло

Виждам, че си нов потребител, прочети правилата на форума, старайсе да ги спазваш, ползвай и търсачката по-усърдно.
Желая ти приятни мигове във форума и по малко теми в техническия форум

- D_reamcatche_R
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и се радва на живота...
- Мечтае да кара: по немските аутобани....
И при мене се получава така, но рядко. Забелязал съм, че е от не-докрай вкарана предавка. С времето като посвикнах и я усещам кога ще изплюе и донамествам лоста.
Презрението трябва да се изразходва икономично, защото има много нуждаещи се.
- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
plradev написа:vasetoooo написа:оня ден карах едно е36 320 и го рачнах малко и ако не натискам лоста исключва от 1ва на какво се далжи това и как може и мене да ме сполети и какво да направа да го предотврата
Тва е заминал синхронизатор..Нищо не можеш да направиш.Като се працака сменяш скоростите и продължаваш..
Синхронизатор може да се смени 130лв маи беше и на мен ми правеше така и като го смених и се оправи.А това с смяната на маслото го пробвах и аз ама пак си изклучваше наи често когато двигателя беше студен тогава изклучва наи често

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
РА8318АХ написа:plradev написа:vasetoooo написа:оня ден карах едно е36 320 и го рачнах малко и ако не натискам лоста исключва от 1ва на какво се далжи това и как може и мене да ме сполети и какво да направа да го предотврата
Синхронизатор може да се смени 130лв маи беше и на мен ми правеше така и като го смених и се оправи.А това с смяната на маслото го пробвах и аз ама пак си изклучваше наи често когато двигателя беше студен тогава изклучва наи често![]()
Е то затова никой не иска да си играе да ремонтира скорости ,защото струват 150-200 лв...

- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
plradev написа:РА8318АХ написа:plradev написа:vasetoooo написа:оня ден карах едно е36 320 и го рачнах малко и ако не натискам лоста исключва от 1ва на какво се далжи това и как може и мене да ме сполети и какво да направа да го предотврата
Синхронизатор може да се смени 130лв маи беше и на мен ми правеше така и като го смених и се оправи.А това с смяната на маслото го пробвах и аз ама пак си изклучваше наи често когато двигателя беше студен тогава изклучва наи често![]()
Е то затова никой не иска да си играе да ремонтира скорости ,защото струват 150-200 лв....Сега вече дали ще попаднеш на кутия с износен синхронизатор е въпрос на късмет и гледане донякъде,ако имаш възможност

9 мнения
• Страница 1 от 1