Кое е по-евтино за поддръжка - Е34 520 М50 или 320 М50/М52?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kobrata_levski
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 540i
...
+1 за Е36
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
.
е34 аз поне продавам 4асти и знам 4е цените им паднаха доста а и сега карам е36-ца и ока4ването и е по слаби4ко, но нормално все пак е34-ката си е като танк
и вози меко ... е36-цата си е по-спортна другото си е лимозина.
но както казаха по-горе вси4ко зависи от това да е 4итава колата 4е ако вземе6 някои боклук 6ти излезне поддръжката като да си купи6 о6те една. та взимаи 4итаво пък квото 6те да е си4ко 6то е БМВ е добра кола

но както казаха по-горе вси4ко зависи от това да е 4итава колата 4е ако вземе6 някои боклук 6ти излезне поддръжката като да си купи6 о6те една. та взимаи 4итаво пък квото 6те да е си4ко 6то е БМВ е добра кола

Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
beco109 написа:Моя съвет е ако тарсиш евтино най - добре не си копувай BMW.

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
- D_reamcatche_R
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и се радва на живота...
- Мечтае да кара: по немските аутобани....
Целта трябва да ти определи избора. Ако търсиш по спортно изживяване при шофирането и не си женен и нямаш 2 деца, тъща, бидон с туршия/джибри/щайги с компоти, вземай Е36. Ако предпочиташ комфорта и мекото возене, скачай на Е34. А за читавата кола е въпрос на търсене, а не на избор на модела.
Презрението трябва да се изразходва икономично, защото има много нуждаещи се.
- gangsterboy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 320i Touring '98
- Мечтае да кара: M6 Convertible
EcLщipSeR написа:beco109 написа:Моя съвет е ако тарсиш евтино най - добре не си копувай BMW.![]()
Аз не търся евтино. Питам кое е по-евтиното от 2-те. В крайна сметка ще взема това за което събера пари. Дал съм си срок до есента. Ако не намеря нищф читаво, по-добре някоя друга друга марка, защото по-добре запазен Голф примерно, отколкото раздрнкано БМВ. Много са дразня като видя разни със строшени БМВ-та, изгнили, пушат отзад, ама си мислят, че са най-големите като карат БМВ, въпреки че е пред разпадане. Чак ме хваща жал за такива коли.
колега само не ГОЛФ моля те
там и да има 4итаво за нула време стала каруца... много са зле горките. има познат които се опитва да го гледа като писано яице и си го вкара даже сам и го поддържа и засега е дал 2-но пове4е пари за тая тъпа троика 1.9 тди отколкото аз за бмв-то... та може от тая марка ама само да не е голф
а пък колко познавам където от бмв са оти6ли там 4е е по-малък разхода ис ега си търсят пак бмв-та не питаи .... то им излиза по ефтино да карат и да хар4и отколкото да не хар4и а да се тро6и и да седи по гаражите

Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2