ESS tuning... не е равно на счупен двигател ;)
Модератор: bum_bum
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
ESS tuning... не е равно на счупен двигател ;)
Пускам тази тема и снимка в отговор на една друга по-стара тема за да покажа че не само компресорите и турбокомпресорите довеждат до счупване на моторите. Става въпрос за е39 528и. Колата никога не е имала компресор или каквото и да било свръхпълнене
А се е получил същия ефект
Много поздрави на всички които си мислят че само свръхпълненето довежда до този резултат и обвиняват горепосочените чаркове или производителите на такива

Последна промяна TOM на 26 Фев 2009, 22:01, променена общо 2 пъти
е21 345 0-402м 12.18

- Vitorio
- кандидат ентусиаст
-
Oyama написа:Е то по тая логика дай да слагаме компресори на сичко - така и така ше се счупат секи момент. Или пък изобщо да не караме коли.
Твоята логика май само ти си е разбираш

Последна промяна Vitorio на 26 Фев 2009, 22:12, променена общо 3 пъти
Пич, като нямаш какво да правиш не го прави тукаOyama написа:Е то по тая логика дай да слагаме компресори на сичко - така и така ше се счупат секи момент. Или пък изобщо да не караме коли.

е21 345 0-402м 12.18

- Vitorio
- кандидат ентусиаст
-
Oyama написа:Е то по тая логика дай да слагаме компресори на сичко - така и така ше се счупат секи момент. Или пък изобщо да не караме коли.
и не разбрах какъв е този форд в подписа ти, и какво търсиш в нашия форум,и защо си на всяка манджа мирудия???

TOM написа:Пич, като нямаш какво да правиш не го прави тукаOyama написа:Е то по тая логика дай да слагаме компресори на сичко - така и така ше се счупат секи момент. Или пък изобщо да не караме коли.
Разбрал недоразбрал и се обаждаш, на всяка манджа мерудия
НИКЪДЕ не съм написал да слагаме компресори или да не караме коли
Имаше една тема, един беше монтирал кит на ЕСС тунинг и мотора след известно време се счупи. Обвиненията ВЕДНАГА паднаха върху кита на ЕСС. ПРОСТО искам да покажа че се случват същите проблеми и без свръх пълнене
![]()
![]()
Мисълта ми е , че това , че накакъв си мотор се е счупил не е доказателство което да оневинява ЕСС от евентуална вина за демидж по другия мотор. Не казвам че те са виновни, просто не можеш да знаеш със сигурност. Плюс това онова е било почти ново е60 а не е39.

Е, нещото което знам със сигурност е, че поне за този мотор за който аз говоря, не са виновниOyama написа:
Мисълта ми е , че това , че накакъв си мотор се е счупил не е доказателство което да оневинява ЕСС от евентуална вина за демидж по другия мотор. Не казвам че те са виновни, просто не можеш да знаеш със сигурност. Плюс това онова е било почти ново е60 а не е39.

Надявам се че ти стана ясна същността на темата

е21 345 0-402м 12.18

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Хората са казали в спора се ражда истината!
Я кажи ТОМ от какво се получил ефекта на снимката във вашия случай?Там се оказа,че уж бензина не бил добър(В което съм 100% сигурен нали бензиностанции поддържам) и че сместа не била добра доколкото си спомням!А както обичам да казвам и аз моето мнение,че му дошло времето на мотора заминал си!
В общи линии много хора наистина се нахвърлиха в/у фирмата без въобще да са я и чували даже просто,защото всичко различно от сток версията за тях е чуждо и невероятно.
Но невярвам,че това е единствения мотор който е заминал в следствие на монтаж на турбо кит както вярвам,че хиляди други си работят със същите китове без никакъв проблем.
Просто и ясно казано ШАНС!
Допълнен може би от не добра изработка или обслужване независимо дали на кита или мотора.
Но как и да е това си мое мнение!
Кажете вие какво мислите без да разводняваме темата.
А относно тези който няма какво да кажат да си ходят в раздел Извън темата и да си гласуват в безмислените анкети които явно са на мода в спам обществото!
Я кажи ТОМ от какво се получил ефекта на снимката във вашия случай?Там се оказа,че уж бензина не бил добър(В което съм 100% сигурен нали бензиностанции поддържам) и че сместа не била добра доколкото си спомням!А както обичам да казвам и аз моето мнение,че му дошло времето на мотора заминал си!
В общи линии много хора наистина се нахвърлиха в/у фирмата без въобще да са я и чували даже просто,защото всичко различно от сток версията за тях е чуждо и невероятно.
Но невярвам,че това е единствения мотор който е заминал в следствие на монтаж на турбо кит както вярвам,че хиляди други си работят със същите китове без никакъв проблем.
Просто и ясно казано ШАНС!
Допълнен може би от не добра изработка или обслужване независимо дали на кита или мотора.
Но как и да е това си мое мнение!
Кажете вие какво мислите без да разводняваме темата.
А относно тези който няма какво да кажат да си ходят в раздел Извън темата и да си гласуват в безмислените анкети които явно са на мода в спам обществото!

27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2