Проблем със седалката
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем със седалката
Здравейти! От 3 седмици имам колата си и някак си не се чувствам конфортно в нея. Нещо не мога да и свикна. Има едни ръчки за нагласяне на седалката, но нещо не действат. Като седна в колата едва натискам педалите, а главата ми почти опира във волана! Как да си настроя седалката, че не издържам вече! Получих болки във врата
Опитах се да се настроя, но лосчетата са счупени, имаше само едно и аз като го хванах м и остана в ръцете. Има ли някакъв начин за настройка на тази така "удобна" седалка.
И на всичкото отгоре имам голяма дупка под себе си и се показва дунапрен отдолу. Имам чувството, че някоя мишка ще излезе от дупката и ще ме захапе!
PS: Това не е кола за каране с удоволствие, а машина за изтезание!

- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
Re: Проблем със седалката
ми що караш боклук бе,купи си BMW да ти е удобно.Главата ти маи често се е опирала и то не само във воланаvel4o86 написа:Здравейти! От 3 седмици имам колата си и някак си не се чувствам конфортно в нея. Нещо не мога да и свикна. Има едни ръчки за нагласяне на седалката, но нещо не действат. Като седна в колата едва натискам педалите, а главата ми почти опира във волана! Как да си настроя седалката, че не издържам вече! Получих болки във вратаОпитах се да се настроя, но лосчетата са счупени, имаше само едно и аз като го хванах м и остана в ръцете. Има ли някакъв начин за настройка на тази така "удобна" седалка.
![]()
![]()
И на всичкото отгоре имам голяма дупка под себе си и се показва дунапрен отдолу. Имам чувството, че някоя мишка ще излезе от дупката и ще ме захапе!
![]()
![]()

- stef4o_BMW
- ентусиаст
-
- Кара: настрани
- Мечтае да кара: M3 Power
- Детайли за колата: BMW E36 320 coupe
Ми така е,като давате по 3000 лв за БМВ и кво очаквате да е супер.Купувате коли за скрап и се оплаквате тука,сори че съм толко краен но секи си избира колата,явно ти си спал.А за седалката,направо я сменяй или по добре смени бимата направо 

stef4o_BMW написа:Ми така е,като давате по 3000 лв за БМВ и кво очаквате да е супер.Купувате коли за скрап и се оплаквате тука,сори че съм толко краен но секи си избира колата,явно ти си спал.А за седалката,направо я сменяй или по добре смени бимата направо
Не знам какво ти дава право да даваш отценки за финансовото състояние на човека,и за колата която кара...Какво те кара да мислиш,че я е купил за 3000лв. също не знам...На момчето му се е прецакал механизма,и вие вече кола да си купува..Трябва да ти кажа,че познат си купи Е36 купе за съвсем малко над 3000 и изглежда по-добре от всичките 3-ки в галерията ти ... като вишневия космически кораб изобщо го изключвам за читаво Е36.
Пич опитай се да намериш седалка в същия цвят или просто вземи цял салон 2-ра употреба за Е36 ...Ако не държиш на рекарота и кожи 3-те седалки и 4-те кори могат да се вземат под 300лв.
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
Няма какво да добавя освен следващия път когато купуваш нещо просто го огледай добреTUZara` написа:stef4o_BMW написа:Ми така е,като давате по 3000 лв за БМВ и кво очаквате да е супер.Купувате коли за скрап и се оплаквате тука,сори че съм толко краен но секи си избира колата,явно ти си спал.А за седалката,направо я сменяй или по добре смени бимата направо
Не знам какво ти дава право да даваш отценки за финансовото състояние на човека,и за колата която кара...Какво те кара да мислиш,че я е купил за 3000лв. също не знам...На момчето му се е прецакал механизма,и вие вече кола да си купува..Трябва да ти кажа,че познат си купи Е36 купе за съвсем малко над 3000 и изглежда по-добре от всичките 3-ки в галерията ти ... като вишневия космически кораб изобщо го изключвам за читаво Е36.
Пич опитай се да намериш седалка в същия цвят или просто вземи цял салон 2-ра употреба за Е36 ...Ако не държиш на рекарота и кожи 3-те седалки и 4-те кори могат да се вземат под 300лв.

6 мнения
• Страница 1 от 1