Абе що така.

Светът на тунинга, за лудите по мощност глави.

Модератор: bum_bum

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 26 Фев 2009, 10:56

Що в БГ са селяци а в чужбина маняци ли, ми щото БГ манталитета е единствен по рода си. Някои се махат от БГ заради пари , други се махат точно заради манталитета и отношението на хората към другите хора. Ма тва е дълга тема и не е за тука.

П.С. И като гледам тоя клип се убеждавам още веднъж това, че истинската любов към колите е велико нещо. Не споменаваме конкретна марка. Просто към колите...
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 26 Фев 2009, 12:18

еиии вено мянаци яко лоураидъри!
да им пратим малко пеунишки тюнингисти и до там ще са и те

Аватар

Мнение от TUZara` » 26 Фев 2009, 12:56

Определено има коли който са ненормални...гледах го снощи,гледам го и сега и 2та пъти наструхвам целия.Най-забелязващото се в този клип са уменията на оператора и хората който са обработили видеото...Ненормално се е получило.В началото започва точно като филм.Личи си,че си разбират от работата...А забелязахте ли кола с умрели джанти в този клип... :shock: аз НЕ.И другото което казах...Според мен не зависимо голфаджия или опелджия...въпроса е в задкормилното устройство...В БГ също има много добри екземпляри.Гледал съм ФВ форума и найстина има страшни коли...Малко са,но са уникални и правени с мерак....

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 26 Фев 2009, 13:22

Изгледах всичките клипчета - уникални са както и колите им! :D
Изображение

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 26 Фев 2009, 13:47

просто акио не сте забелязали тунинга унас върви с 10 години по бавно от някой по развити държави :confused:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: Абе що така.

Мнение от Oyama » 26 Фев 2009, 15:14

sonny написа:
Oyama написа:Що у нас голфаджиите са селяци а по чужбина са маняци.

Най уникалния клип който съм гледал
:shock:

А кво общо има нисанджия с ФВ клипче, у БМВ форума :evil: :evil:

Модоветееее, спите ли бреееееееееее

А ето го и отговора на въпроса ми, щото у нас се ше се намери некой хитрец да се изсере върху чуждия труд. :bgflag:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RokFort » 26 Фев 2009, 15:38

Пичове проблема при нас не е ,че имаме мноо селания ами ,че немаме кинти.
И аз ако вземах заплата като някой Германец на моя пост и аз знам какво да си направя по колата.

М тех 2 пакет 17 джанта спица на ОЗ и мотор 2.5 шестак в коша ,ама с тая заплата това ще стане доста бавно...... :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Prokudeniq » 26 Фев 2009, 16:00

Желание требе да имете желаниеееееее. Лишаваш се от кафенетата, кръчметата и дискотяките и всичко е ок :idea:
Няма нищо по-страшно от активната глупост.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м20б20 90г
Мечтае да кара: е30 с38турбо

Мнение от BMWRACING » 26 Фев 2009, 16:43

Prokudeniq написа:Желание требе да имете желаниеееееее. Лишаваш се от кафенетата, кръчметата и дискотяките и всичко е ок :idea:

:yes:

Аватар
Кара: e30 318is

Мнение от E30_M_Tech_ll » 26 Фев 2009, 16:57

не е точно така не трябва да сте роби на колите си и всяка стотинка да отива за тях
и не сте прави че щото нямали пари заради това не ставали така...
отчасти е така но съм виждал коли в които са вложени няколко пъри себестойноста им и мязат на кенефи и са в пъти по грозни откакто като са били в оргиналния си вид така че това не е критерий
и ако забелязвате повечето от колите на снимките нямат кой знае какви промени 70 процента са само свалени с яки джанти.... и малко барнат фейс тва е..... за това не трябват толкова много пари ....
така че всичко си е до фкуса на човкеа той като е със слески манталитет върви му разправяй кое е хубаво и кое не човека иска стъклопластови борни до земята без да бара заводското окачване
кристални стопове от най ефтините и една яка пейка отзад колко по голяма толкова по добре.... от такъв човке и с милярди да го обсипеш само циганий можеш да очакваш нищо друго....
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от RokFort » 26 Фев 2009, 17:18

Ми лично аз не харесвам колата ми да е "по корем" на земята и да бих си сложил стъклопластов пакет М-тех 2 по простата причина ,че няма такъв оригинален в продажба а и не е до земята ,а джантата която искам струва около 800-900лв ми като се замисля пак пари трябват.

За пейките няма да обсъждам ,че са ми супер противни ,като видя такава кола и ми иде да повърна.......

Потребител
Аватар

Мнение от Dealer » 26 Фев 2009, 17:21

Oyama написа:
sonny написа:

А ето го и отговора на въпроса ми, щото у нас се ше се намери некой хитрец да се изсере върху чуждия труд. :bgflag:

Колкото тоя твоя смешен Нисан има общо с американските машини, толкова и българските голфаджии имат нещо общо с американските.
не бе не съм пил...само една бира

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 328-turbo
Мечтае да кара: ГОЛФ 3

Мнение от kirililiev » 26 Фев 2009, 17:35

Oyama написа:
sonny написа:

за себе си говориш нали??тва е бмв форум,ходи си пусни клипа във фолзваген форума,и там ще те признаят за велик....както в нисан форума ;) ти си типичния български голф маниак,гледаш да предизвикаш евтина сензация по най евтиния начин.тука гледам повечето бмв маниаци са се прехвърлили от голф на бмв,кое точно му е якото на голфа неможах да разбера,какво уникално видяхте с него?

пп
и аз имам голф 3,мноо е як,продавам го щото в него се чуствам се едно съм седнал в някой дънер току що отсечен от гората,тва вътре е направено без никва логическа мисал и сяка дупка ми се струва като канал за смяна на масла,единственото нещо което харесвам в него са гумите-йокохама :D :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Prokudeniq » 26 Фев 2009, 17:36

RokFort написа:Ми лично аз не харесвам колата ми да е "по корем" на земята и да бих си сложил стъклопластов пакет М-тех 2 по простата причина ,че няма такъв оригинален в продажба а и не е до земята ,а джантата която искам струва около 800-900лв ми като се замисля пак пари трябват.

За пейките няма да обсъждам ,че са ми супер противни ,като видя такава кола и ми иде да повърна.......

К'о каза, к'о каза. Всичко се продава, само парички да ти се дават. А паричките така се събират.

Посещание на кафенета на месец = 0 бр.
Посещение на кръчми на месец = 0 бр.
Посещение на дискотяки на месец = 0 бр.
Посещение на интернет зала на месец = 0 бр.
Излишни разговори и SMS-и на месец = 0 бр.

И ето ти близо 250 кинта събрани.
Когат си маниак и не си роден милионер така се прави. :D
Няма нищо по-страшно от активната глупост.

Аватар
Кара: e30 318is

Мнение от E30_M_Tech_ll » 26 Фев 2009, 18:44

вобще нямах мтехник 2 като казах стъклпосластвои брони до земята... аз дори и бмвта нямах вредивд ама има и такива бмвта...
м техник 2 според мен е възможно най добрата визия за е30 кефи ме повее от м3 .....
говорех за тия измислените прагове и брони дето са универасални и за всяка кола са еди нразмер просто другото се запълва с кит... а и за пейките има коли на които страшно много им отива да имат пейка на капака и акто я няма все едно нещо липсва... но тва са много редки случай и голф 2 не е от тези коли нито опел вектра....
а 800 900 лв са едно нищо като се иам впредвид колко много пари могат да се вложат в една кола.... не е казано че ей сега като ти кажа и тряя да искараш 1000 лв за джанти събирай си всеки месец по 100 лв и след по малко от година ще си джиткаш с яка джанта... а не само да оплакваш че трябват пари а нищо да не правиш по въпроса... човек като има желание намира и начини.... ;)
Аз съм изключително нагъл, въпреки, че ме предупредиха за комерсиалните обяви, аз използвах подписа си за такава, и затова получих дъъъъъъъъъъъъълъга почивка!!!

ПредишнаСледваща

Назад към Tuning