Просто Е36 ...
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Просто Е36 ...
Не знам, дали е пускано това клипче, но направо ми напълни душата!
http://www.youtube.com/watch?v=UEdeocgVles
После, Е36 било боклук, нестабилна и т.н, - това мисля, че е леко показно за какво става на въпрос

http://www.youtube.com/watch?v=UEdeocgVles
После, Е36 било боклук, нестабилна и т.н, - това мисля, че е леко показно за какво става на въпрос

- Sparco_Racing
- младши ентусиаст
-
- Кара: CoMPacT M54Б30
- Мечтае да кара: 645Ci
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
Sparco_Racing написа:Доволно ..... ама ти доста хлебец треа да хапнеш че да дрифтиш така
Дай да си вкараме всички по 1 такоз да видим дали няма да дрифтим така

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Лука Марко. Едни от първите му изяви са в клипа Моbikrog II. Там колата още е сток. Сега е подменил колата, пак е е36, пак е М3. Този път е Evo - бяла на цвят.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
err0r написа:Лука Марко. Едни от първите му изяви са в клипа Моbikrog II. Там колата още е сток. Сега е подменил колата, пак е е36, пак е М3. Този път е Evo - бяла на цвят.
Кеш колица и шмекерица

Златни времена
Кефи ме физиономията му, толкова е спокоен

А е36-ците не стават. Е30 рулз (за това Евро Дрифт шампиона кара е36 комби)

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
err0r написа:Лука Марко. Едни от първите му изяви са в клипа Моbikrog II. Там колата още е сток. Сега е подменил колата, пак е е36, пак е М3. Този път е Evo - бяла на цвят.
е тази същата кола не беше ли пак там самоче с жълт капак и фарове сток външен вид

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- Richmond
- ентусиаст
-
Sparco_Racing написа:Доволно ..... ама ти доста хлебец треа да хапнеш че да дрифтиш така
Е, ти направи ебати изказването, все още ми смърдят краката за такъв автомобил, а вече е друго е като имаш и започваш да е отпускаш с всеки изминъл ден.
- Richmond
- ентусиаст
-
А, сега гледах още клипове на Лука Марко - найстина пича много усеща колите и кара с голямо сърце - изруд!
- Sparco_Racing
- младши ентусиаст
-
- Кара: CoMPacT M54Б30
- Мечтае да кара: 645Ci
Richmond написа:Sparco_Racing написа:Доволно ..... ама ти доста хлебец треа да хапнеш че да дрифтиш така
Е, ти направи ебати изказването, все още ми смърдят краката за такъв автомобил, а вече е друго е като имаш и започваш да е отпускаш с всеки изминъл ден.
Имах предвид че нямаш смелостта а не др.Видях те преди няколко дни да минаваш покрай 42-ро когато беше сняг и как лекичко се опитваше да припомпваш гасчицата да дрифтнеш ама от шубе да не хванеш решетките не смееш да е врътнеш.Виж на Резбарска и аз знам да излезна от ОМВ-то ама там на широкото секи може.
А дори и да имаше такава кола щеше да е пазиш повече и от сега.
То не е важно какво караш а дали можеш да го караш.

Sparco_Racing написа:Richmond написа:Sparco_Racing написа:Доволно ..... ама ти доста хлебец треа да хапнеш че да дрифтиш така
Имах предвид че нямаш смелостта а не др.Видях те преди няколко дни да минаваш покрай 42-ро когато беше сняг и как лекичко се опитваше да припомпваш гасчицата да дрифтнеш ама от шубе да не хванеш решетките не смееш да е врътнеш.Виж на Резбарска и аз знам да излезна от ОМВ-то ама там на широкото секи може.
Силни думи колега можеш ли да ги защитиш ?
Между другота тази година се очаква да има подобни коли по пистите а и шофъорите са им силни и познати сред бг дрифтарите

- Richmond
- ентусиаст
-
Sparco_Racing написа:Richmond написа:Sparco_Racing написа:Доволно ..... ама ти доста хлебец треа да хапнеш че да дрифтиш така
И, голем карач се изкара ти бе брат ми, само ми е чудно от къде си изкара извода, че нямам смелостта за такива работа, ма какво ще пиша тука като гламав да ти разправям за какво иде реч,изобщо виждал ли съм тебе някога, че това са силни думи където ми написа горе.
Дейба и тарикатите деба

- Richmond
- ентусиаст
-
А, сега като ти видях галерията се сетих кой си, абе мишок ти на мене ли ще ми разправяш, че било лесно от ОМВ - та ти си спомням, преди неможеш дори да го лашнеш синия кенеф на метан, на карач ми се правиш тука, и даваше на Албен да го дрифт - хахаха Изобщо тази кола, не е купена с цел дрифтене и т.н - не е взета да се чупи демек...
Еи от философи ми писна, клавиетурни мишоци

Еи от философи ми писна, клавиетурни мишоци

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2