Преден подлакътник за е34
Модератор: Технически модератори
54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- jullydjs
- ентусиаст
-
- Кара: Е70
- Мечтае да кара: 25 годишна
Zubcho написа:Подлакътника е удобен.
Жико ме завлече до колата и ме тури да седна и да го тествам.
Поздрави
Удобен е я

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Мисля темата трябва да иде във Важни и полезни теми свързани с Е34
Поздрави
Поздрави
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- AceMF
- младши ентусиаст
-
- Кара: 94' 525тдс
- Мечтае да кара: совалка
Абе оригиналните подлакътници не са от най-удобните, неслучайно са преминали към такива покриващи цялата конзола в следващите модели.
Всеки път трябва да го вдигам, за да си закопчая колана, а после пак да го глася на старата позиция. Вече свикнах как да си държа пипалото на него, че иначе все искаше да се положи по средата м/у двата подлакътника, чак на другия далече ми се вижда, а пък съм си доволно широк.
Браво на колегата, че си го е подобрил, както му харесва.
Всеки път трябва да го вдигам, за да си закопчая колана, а после пак да го глася на старата позиция. Вече свикнах как да си държа пипалото на него, че иначе все искаше да се положи по средата м/у двата подлакътника, чак на другия далече ми се вижда, а пък съм си доволно широк.
Браво на колегата, че си го е подобрил, както му харесва.
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
и мен жиката ме тури да седем на подлакътника усобен е но оргиналните сами по удобно защото са по дулги и мога си даржа с дясната рака волана на път докато тука ми късее и требва ползвам сямо лявата нема зна4ка важное да е удобно а и в краен слу4аи вариянт сие не винаги изпадат оргиналните

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
dizelboy написа:и мен жиката ме тури да седем на подлакътника усобен е но оргиналните сами по удобно защото са по дулги и мога си даржа с дясната рака волана на път докато тука ми късее и требва ползвам сямо лявата нема зна4ка важное да е удобно а и в краен слу4аи вариянт сие не винаги изпадат оргиналните
Ем ти си 50 кила с мокри гащи , как няма да стигнеш волана ?
аз моя с корем си го придържам, изпускам въздух , завивам , с еднтата ръка пуша , с другата раздавам билетчета.
Още не съм видял подлакътник да се подпреш с дясната ръка и волана да въртиш.
- D_U_D_E_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TDS
- Мечтае да кара: M5 с гуми за горене
много им се кефя на тея рейсовите, не знам дали спомени от детството или ... ама един за дясната седалка няма да ми пречи, някой ако има да пише
- BAI_DOBRI
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34 92' TDS (горящ) :)
- Мечтае да кара: E90 335d
А тези "рейсовите" лесно ли се монтират? На предните седалки на моята кола има едни пластмаси от задната страна, които обгръщат самата седлка отзад и леко в страни, там където трябва да е подлакътника, но бръкнах под самата пластмаса и имам дупки на двете седалки за подлакътнииците.
- Djelebov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
- Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible
dizelboy написа:...оргиналните сами по удобно защото са по дулги и мога си даржа с дясната рака волана на път...
И аз така карам- дясната ръка като си я сложа на подлакътника и точно хващам волана. За мен двата подлакътника са нещо много характерно за е34, но ако трябваше да сложа един- аз бих го направил с плъзгане напред към волана, сигурен съм, че може да стане, само мерак трябва

54 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4