Проблем с въртене на гуми...!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Проблем с въртене на гуми...!!!
Колеги имам един вапрос.Карам бмв 318и 94г.Проблема е че май ми се губят доста коне.Но за сметка на това на газ изванградско ми гори 8-9.
Набира много бавно,а когато е студена набира по бързо..Другият проблем е че който и да ми кара колата много трудно варти гуми...А друг е въпросът че на втора въобще не варти.Нямам газов инжекцион пак макса е 195 на газ.Не е само това проблема....
като подам повече газ отдоло под скоростната кутия ми тече масло от двигателя и на 2000км ми се губи 1лт. масло.Какъв е проблема на тая кола????
ДА НЕ БИ ДА Е ВЕчЕ ЗА МОРГАТА?????
Набира много бавно,а когато е студена набира по бързо..Другият проблем е че който и да ми кара колата много трудно варти гуми...А друг е въпросът че на втора въобще не варти.Нямам газов инжекцион пак макса е 195 на газ.Не е само това проблема....
като подам повече газ отдоло под скоростната кутия ми тече масло от двигателя и на 2000км ми се губи 1лт. масло.Какъв е проблема на тая кола????
ДА НЕ БИ ДА Е ВЕчЕ ЗА МОРГАТА?????
Последна промяна buksata на 26 Фев 2009, 16:34, променена общо 1 път
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Добре дошъл в форума колега,много проблеми по тая кола имаш.За маслото може и семеринга да ти е заминал там дето се зацепват скоростите към двигатела,за боксуването най вероятно идва от гаста щот е мудна,аз карам на бензин и нямам проблем..
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Виждам че си нов, но това не те извинява за това, че не си прочел правилата на форума
Научи се да пишеш заглавия, които да подсказват за проблема, който описваш.. оправи си сега заглавието и прочети правилата, за да нямаш ядове занапред

Научи се да пишеш заглавия, които да подсказват за проблема, който описваш.. оправи си сега заглавието и прочети правилата, за да нямаш ядове занапред

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Аз мисля че трябва да отидеш при някой газаджия дето разбира и да ти направи една хубава настройка, явно твойта са я свили много за да е по икономична ама и върви по малко (мойто е 316 и на газ прави 200).
За въртенето на гуми, мисля че се досещам какво искаш да правиш
ама за целта има едно чудо на техниката наречено шпер диференциал 
За въртенето на гуми, мисля че се досещам какво искаш да правиш

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
или повече тренировки и яко газ на мотораNikito_nn написа:Казах ти, за да правиш това което искаш ти трябва шпер

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
без шпера кокото и газ да му даваш пак нестава както трябва, само му е**ваш майкатаpetio_bmw 318is написа:или повече тренировки и яко газ на мотораNikito_nn написа:Казах ти, за да правиш това което искаш ти трябва шпер
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Nikito_nn написа:Казах ти, за да правиш това което искаш ти трябва шпер
тя като няма мощност да превърти гумите какво ще постигне с тоя шпер

шпер , та шпер...
колега, виж си съединителя

а и не очаквай 18-ка да си пали гумите като 25-ца , все пак

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Nikito_nn написа:колега само да ти кажа че 316 шпер се врътка по-лесно от 318ис без.
колега, само ще ти кажа, че ако има загуби и до колелата стигат 40 коня и със шпер и без шпер въртене - НЯМА

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
за това си правRebel написа:Nikito_nn написа:колега само да ти кажа че 316 шпер се врътка по-лесно от 318ис без.
колега, само ще ти кажа, че ако има загуби и до колелата стигат 40 коня и със шпер и без шпер въртене - НЯМА

- mimo1987
- младши ентусиаст
-
дф
Nikito_nn написа:за това си правRebel написа:Nikito_nn написа:колега само да ти кажа че 316 шпер се врътка по-лесно от 318ис без.
ето ви едно 316 с шпер http://vbox7.com/play:60a7e1ce
Последна промяна mimo1987 на 26 Фев 2009, 21:27, променена общо 1 път
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2