Искам да споделя .....
Модератор: Общи модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- sappa
- младши ентусиаст
-
- Кара: M52B28
Re: Искам да споделя .....
sineok_pi4_ написа:..............
ми то ние това си го знаем, колкото до неверниците едва ли ще го осъзнаят до като не подкарат и те по едно 10+ годишно бмв

- djpamboss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318is M42 Passat B5.5 131hp
aygofan написа:djpamboss написа:напълно съм съгласен , и мой познати и приятели ме опрекват как може 2009 да си купя кола на 15-16 години за 5000лв при положение колко по нови коли има за тези пари , но все пак не може всеки да разбере разликата междо БМВ и всичко останало ....... нека се радват на вървежните голфове , хонди ......и тем подобни "бИгачки"
С тия 5 000 лв. нямаш голям избор...Пък и си взел правилното решение ...Сега ще чакаш много по-малко за да сте включиш в РЕТРО клуб..
как да съм нямал избор ..... маляяяя колко фордове , опели ,фолцвагени , сеати и какво ли не има за тези пари ако знаеш ..... и се по нови години , а каква натокана усукана и засукана бегачка (хонда) можеш да си взема ако знаеш
Сега в 21 век в света на компютрите е лесно да откраднеш дизаин ,да го моделираш и да го представиш като свое изобретение,но ви питам аз колко от тези нови пластмасови автомобилчета ще успеят да издържат проверката на времето и след 20 години ще продължат да бъдат предпочитани от масовите купувачи като наистина надеждни или някъде вървейки по дългият път на доказването ще се разпаднат на съставните си части ?
Колега проблема е че в днешно време никой не ги прави да искарват по 20 години.....Защото ще трябва да затворят всички заводи за автомобили...

Колега проблема е че в днешно време никой не ги прави да искарват по 20 години.....Защото ще трябва да затворят всички заводи за автомобили...

POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL
axsel написа:Сега в 21 век в света на компютрите е лесно да откраднеш дизаин ,да го моделираш и да го представиш като свое изобретение,но ви питам аз колко от тези нови пластмасови автомобилчета ще успеят да издържат проверката на времето и след 20 години ще продължат да бъдат предпочитани от масовите купувачи като наистина надеждни или някъде вървейки по дългият път на доказването ще се разпаднат на съставните си части ?
![]()
![]()
К'ви двайсе/двеста години бе мен? В Германия НОВА кола се сменя с НОВА на всеки 4-6 години....Това, че некъде живеят аборигени го боли некои....Аман от такива изводи....

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
aygofan написа:axsel написа:Сега в 21 век в света на компютрите е лесно да откраднеш дизаин ,да го моделираш и да го представиш като свое изобретение,но ви питам аз колко от тези нови пластмасови автомобилчета ще успеят да издържат проверката на времето и след 20 години ще продължат да бъдат предпочитани от масовите купувачи като наистина надеждни или някъде вървейки по дългият път на доказването ще се разпаднат на съставните си части ?
![]()
![]()
К'ви двайсе/двеста години бе мен? В Германия НОВА кола се сменя с НОВА на всеки 4-6 години....Това, че некъде живеят аборигени го боли некои....Аман от такива изводи....
Коега,повярвай ми много хора биха предпочели 20 годишна Е30-ка,вместо чисто нова кола излезнала от шоколадово яице

plradev написа:aygofan написа:axsel написа:Сега в 21 век в света на компютрите е лесно да откраднеш дизаин ,да го моделираш и да го представиш като свое изобретение,но ви питам аз колко от тези нови пластмасови автомобилчета ще успеят да издържат проверката на времето и след 20 години ще продължат да бъдат предпочитани от масовите купувачи като наистина надеждни или някъде вървейки по дългият път на доказването ще се разпаднат на съставните си части ?
![]()
![]()
Коега,повярвай ми много хора биха предпочели 20 годишна Е30-ка,вместо чисто нова кола излезнала от шоколадово яице
Ама тоя пич верно кара кола от шоколадово яйце

POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL
plradev написа:
Това какво общо има с моя коментар?

- Plamenavramov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ...
- Мечтае да кара: годзила
sappa написа:sineok_pi4_ написа:..............
ми то ние това си го знаем, колкото до неверниците едва ли ще го осъзнаят до като не подкарат и те по едно 10+ годишно бмв
Нека ни е зле!

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Ама за малко на чат да го обърнете, а 

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2