Забравен ключ в багажника ?!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
vvaskoo написа:Остава вариятна от Русе да търся , на 120км е . Ако някой има телефон на свестен ключар от Русе ще съм му много благодарен![]()
П.П - Отказах се да разбивам , че като видях кво неще трябва да се сменя.....
Разбиването не ти е вариянт. Само с ключар
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
КЛЮЧАР:АВТОКЛЮЧАР:ДЕНОНОЩНА 24часа КЛЮЧАРСКА ПОМОЩ-Тел.0884 756 016 БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН Предлага:
Текст: КЛЮЧАР:АВТОКЛЮЧАР:ДЕНОНОЩНА АВАРИЙНА 24часа КЛЮЧАРСКА ПОМОЩ-Тел.0884 756 016 БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН Предлага:rnПосещение по домове и офиси до 30 минути от приемане на поръчката. Аварийно отваряне на автомобили(вкл. нови модели) год., домове, каси, касови и противошперцови брави, секретни патрони и др. Предлага ремонт, продажба, монтаж и прекодиране на всички видове секретни, касови брави, греди, автоключалки, обков и др. Техническо обслужване и консултации за всички видове и модели брави. Изработка на битови, ямкови, касови, туболарни, автоключове с чип (транспондер). ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО НА УСЛУГИТЕ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ.rnУл. Раковски 93 А. Тел.0884756016rnКонсултации, свързани с Вашите въпроси и проблеми относно гореизложенотоrnhttp://www.klucharabg.dir.bg
Текст: КЛЮЧАР:АВТОКЛЮЧАР:ДЕНОНОЩНА АВАРИЙНА 24часа КЛЮЧАРСКА ПОМОЩ-Тел.0884 756 016 БЕЗ ПОЧИВЕН ДЕН Предлага:rnПосещение по домове и офиси до 30 минути от приемане на поръчката. Аварийно отваряне на автомобили(вкл. нови модели) год., домове, каси, касови и противошперцови брави, секретни патрони и др. Предлага ремонт, продажба, монтаж и прекодиране на всички видове секретни, касови брави, греди, автоключалки, обков и др. Техническо обслужване и консултации за всички видове и модели брави. Изработка на битови, ямкови, касови, туболарни, автоключове с чип (транспондер). ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО НА УСЛУГИТЕ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ.rnУл. Раковски 93 А. Тел.0884756016rnКонсултации, свързани с Вашите въпроси и проблеми относно гореизложенотоrnhttp://www.klucharabg.dir.bg
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
Мерси много колега , но за жалост тези не са ми близко
Звъннах на едни от Варна казаха че ще стане срещу скромната сума от 150 лева
Дано го извадят тоя пуст ключ .
П.П 052/658880 GSM: 0899/414440 Това са номерата ако на някой му се наложи
Звъннах на едни от Варна казаха че ще стане срещу скромната сума от 150 лева

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
vvaskoo написа:Мерси много колега , но за жалост тези не са ми близко
Звъннах на едни от Варна казаха че ще стане срещу скромната сума от 150 леваДано го извадят тоя пуст ключ .
За нищо, пишеше в обявата че имат обхват и за Русе

А иначе 150лв е по добре от ремонти, време и повече пари.
- maksim_uk
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 1,8 97g
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Kaжи от кой град точно си? Малко са ключарите, които се навиват да отворят такива коли. Поне в София има 2-ма или 3-ма.
И не ме разбирайте погрешно - няма нищо общо с това колко нова е колата, "кодировката" на пластините е изключително сложна при Е46-ците.
Аз бях направил същата глупост, когато имах само един ключ - 150лв. и пича разказа, че толкова сложна кодировка рядко се среща.
А имай предвид, че те отключват най-новите модели луксозни автомобили. Каза, че в София поне има само 1-2ма които биха се опитали да отворят Е46 0_о
Отделно, че ако винаги си отключвал с копчето, а не със самия ключ ще му е необходим поне час и половина само, за да раздвижи ключалката. Пиши ми на Л.С. ако искаш да ти дам един телефон, макар че ме съмнява ме чак дотам да дойдат без допълнително заплащане на транспортните разходи.
И не ме разбирайте погрешно - няма нищо общо с това колко нова е колата, "кодировката" на пластините е изключително сложна при Е46-ците.
Аз бях направил същата глупост, когато имах само един ключ - 150лв. и пича разказа, че толкова сложна кодировка рядко се среща.
А имай предвид, че те отключват най-новите модели луксозни автомобили. Каза, че в София поне има само 1-2ма които биха се опитали да отворят Е46 0_о
Отделно, че ако винаги си отключвал с копчето, а не със самия ключ ще му е необходим поне час и половина само, за да раздвижи ключалката. Пиши ми на Л.С. ако искаш да ти дам един телефон, макар че ме съмнява ме чак дотам да дойдат без допълнително заплащане на транспортните разходи.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
махаш кората отгоре дето е при колоните по нея има отвоеи и бъркаш с нещо в багажника и си взимаш ключа .. или ако са ти мноо дълги и тънки ръцете хехе ..
или пак махаш тая кора и някоя от колоните я махаш по един или друг начин .. и през тая дупка пак ... тва са ти най-безболезнените варианти
http://static.bmwfans.info/images/epc/NjQxNjJfcA==.png
ако махнеш седалките по средата траа има заготовка захваната на пункшвайц за ски сак .. с няколко шута и тя пада и пак си в багажника...
или пак махаш тая кора и някоя от колоните я махаш по един или друг начин .. и през тая дупка пак ... тва са ти най-безболезнените варианти
http://static.bmwfans.info/images/epc/NjQxNjJfcA==.png
ако махнеш седалките по средата траа има заготовка захваната на пункшвайц за ски сак .. с няколко шута и тя пада и пак си в багажника...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
еми задния прозорец ако е седан му е 38,50 € и ако има и каско ще му е най-евтиния вариант
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
най-добрият вариянт си остава нов ключ,ще ти излезе около 250 не съм сигурен,минимум една седмица чакане,но поне ще имаш 2 ключа,иначе това при ключар и ей така 100-150 лв...мале няма да ги прежаля.каско ако има колата,чупя прозорци багажници,ама толкова пари да ти отключат колата...мале мале....
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Ако ще чупиш прозорец, логично е да счупиш този който струва най-малко. Или може би този който го има в наличност, като че ли предния. Иначе ще чакаш доставка от Германия поне една седмица. Във всички положения задното стъкло е най-лошият вариант. Като че ли малкият триъгълен прозорец на задната врата би струвал най-малко, ако естествено го има в наличност. И през него с нещо натискаш бутона за централното или с една стоманена тел дърпаш дръжката за отваряне на вратата. Не съм се интересувал колко струват стоповете и дали може от там с нещо( тел) да се проникне в багажника, след като се счупят. Ако поръчаш нов ключ трябва да си сигурен че не са сменявани ключалкте иначе гориш с парите.
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
В последните мнения колегите написаха доста глупости, съжалявам, не се обиждайте.
Така, да оборим някои от тях:
1. Ключарят бил скъп - ключарският труд е ценен и изключително рядък, както казах преди - особено за този модел автомобил. Нормално е да струва 150лв. По-малко нерви и време ще изхаби колегата плюс това.
2. Да се чупи прозорец и да се натиска копчето на централното - включва се алармата и започва да хаби акумулатора и забравя за всякакви опити да отключи след един ден примерно без ключ. И по-важното - при включена аларма на колата, копчето на централното е изключено, както и дръжките на вратите не работят. Пише си го в упътването, че това е защита за малки деца и домашни любимци, ама кой да чете, нали се сещаш.
3. Това което Шаро предложи е най-доброто решение без ключар, но пак трябва да се чупи стъкло и предстои една не много лесна интервенция по сваляне на кори и колони, която на заключена кола ще е още по-трудна заради малкото място за мърдане вътре.
Така, да оборим някои от тях:
1. Ключарят бил скъп - ключарският труд е ценен и изключително рядък, както казах преди - особено за този модел автомобил. Нормално е да струва 150лв. По-малко нерви и време ще изхаби колегата плюс това.
2. Да се чупи прозорец и да се натиска копчето на централното - включва се алармата и започва да хаби акумулатора и забравя за всякакви опити да отключи след един ден примерно без ключ. И по-важното - при включена аларма на колата, копчето на централното е изключено, както и дръжките на вратите не работят. Пише си го в упътването, че това е защита за малки деца и домашни любимци, ама кой да чете, нали се сещаш.
3. Това което Шаро предложи е най-доброто решение без ключар, но пак трябва да се чупи стъкло и предстои една не много лесна интервенция по сваляне на кори и колони, която на заключена кола ще е още по-трудна заради малкото място за мърдане вътре.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- BmwE46
- младши ентусиаст
-
- Кара: C вратите
Колега влез в колата и с копчето което е в купето я заключи след тва го натисни да се отключи и пробваи да видиш дали не се е отключил другия вариянт според мен които е там дето ти се държат седалките да прбоваш някакси да счупиш тфа дето ги заключва или през средата на седалката нали имаш подлакътник или място за дете ли е нз и аз пробии него и с раката ти щракни седалката тя дръжката и без това е близко за мен тва е най-удачния вариянт даже може после нищо да не правиш просто да не сваляш подлакътника или ако си фен да си направиш бас с кора и баса да е по средата на седалките.
надявам се да съм ти помогнал с тоя отг.

43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3