Проблем!!Не работи ASC
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Проблем!!Не работи ASC
Не ми работи ASC-то!!
Може ли да имам АСЦ без ABS!@@
някой знае ли кое е релето на това чудо и къде се намира!?!
318 tds compakt
проверих бушоните здрави са....моля помагайте!!
318 tds compakt
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
Re: Проблем!!Не работи ASC
Дус написа:Не ми работи ASC-то!!
318 tds compakt
Не може да имаш ASC, а да нямаш ABS (ако съм ти разбрал правилно въпроса). По какво разбираш, че не ти работи АСЦ-то ?
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
И аз съм със същия проблем...
Ония ден сутринта паля колата и гледам асц си остана да свети...абс не свети
правя 10 метра да набера малко,скочих на спирачката,абс си сработи-асц-то не...гася и паля отново - промяна никаква...уж са на един блок с абс ма само асц здаде багажа...
като се прибера края на седмицата ще търся телето под вола
Ония ден сутринта паля колата и гледам асц си остана да свети...абс не свети

правя 10 метра да набера малко,скочих на спирачката,абс си сработи-асц-то не...гася и паля отново - промяна никаква...уж са на един блок с абс ма само асц здаде багажа...

!!!
мойто не свети
никога не съм го виждал да свети...откакто купих колата!!!
но имам копче!!!! и има устройство на което пише ASC....отпред под помпата на спирачките!!!има и датчицина гумите отзад!
някой знае ли на това нещо къде му е управлявящия блок или реле...или нещо от сорта!?!
никога не съм го виждал да свети...откакто купих колата!!!
но имам копче!!!! и има устройство на което пише ASC....отпред под помпата на спирачките!!!има и датчицина гумите отзад!
някой знае ли на това нещо къде му е управлявящия блок или реле...или нещо от сорта!?!
- milspecial
- Потребител
-
Аз го имах същия проблем. Светеше само лампата на АСЦ, а на АБС не. Колю Дановски ми разреши проблема с диагностичната апаратура. Имаше обърната букса на дроселовата клапа или нещо такова.
Между другото ходих в три сервиза преди това, които не ми разрешиха проблема.
Успех
Между другото ходих в три сервиза преди това, които не ми разрешиха проблема.
Успех
Бъди дявол,за да не те пратят по дяволите!
- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
Re: Проблем!!Не работи ASC
PeReZ написа:Дус написа:Не ми работи ASC-то!!
318 tds compakt
Не може да имаш ASC, а да нямаш ABS (ако съм ти разбрал правилно въпроса). По какво разбираш, че не ти работи АСЦ-то ?
а обратното е възможно - или поне аз така си мисля....

- elica lazarova
- Желязната лейди
-
- Кара: Е36 Touring
И аз имах подобен проблем. Разликата е там, че при мен светеха и ASC и ABS. В ХЕЕД ми казаха, че ASC-то ми е заминало и от там не ми работи и АВS-а, тъй като са на едно. И в крайна сметка ми смениха ASC-то срещу доста неприятна сума и то за втора употреба.
Проблема изчезна за една година. Преди няколко месеца пак ми светнаха, но след това загаснаха лампичките...та сега чакам пак да се развали нещо
Не съм сигурна, че това беше проблема при мен и бих те посъветвала да отидеш при някой, който може да ти каже за какво става въпрос, а не да си даваш парите за ненужни неща.
Относно как се разбира, че не работят тези неща - ASCто е точно така- върти се без много зор (е, зависи и от моторчето, при мен всякак е трудно
) , а ABS-а като го няма и като набиеш спирачки на мокър асфалт колата си се носи,не блокират гумите и не те рита педала, като кола без ABS.
Колега, отивай при Кольо. Той ще го оправи.
Проблема изчезна за една година. Преди няколко месеца пак ми светнаха, но след това загаснаха лампичките...та сега чакам пак да се развали нещо

Не съм сигурна, че това беше проблема при мен и бих те посъветвала да отидеш при някой, който може да ти каже за какво става въпрос, а не да си даваш парите за ненужни неща.
Относно как се разбира, че не работят тези неща - ASCто е точно така- върти се без много зор (е, зависи и от моторчето, при мен всякак е трудно

Колега, отивай при Кольо. Той ще го оправи.

- milspecial
- Потребител
-
Ами и на мен в Дунев ми казаха, че ми е гръмнал компа на АСЦ и АБС, че даже искаха и да го сменят направо
ама аз предпочетох да я види и Колю Дановски преди това. Човека я оправи за 15 минути, въпреки че този проблем го виждаше за първи път. Бягай при него най-добре - на апаратурата всичко ще си каже. Може пък и само ключа за включване и изключване да е дал фира. Както по-горе писах на мен ми светеше от обърната букса на дроселовата клапа и на апаратурата излизаше, че съм дал газ до дупка
и колата работеше в някакъв сервизен режим. При прочитане на компа на ABS и ASC не се установиха никакви грешки. Грешката излезе при прочитане на компа на самия двигател.
Успех

Успех
Бъди дявол,за да не те пратят по дяволите!
Оказа се!!
Мерси на всички
Бях про Колю днес!Много отзивчив този Младеж!!!Наплни ми Душата...ЕВАЛАТА....никаде другаде няма да ходя вече....само при него!
Оказа се,че и моя проблем е с помпата_електрониката!
Сених лампите...и сега светят яко.....и на ABS-ASC-то!!...но проблема е в помпата...за съжарение....Колю каза че ще намери!!Ха дано!!
НЕКОЙ АКО ИМА....К У П У В А М?!
мерси!!

Бях про Колю днес!Много отзивчив този Младеж!!!Наплни ми Душата...ЕВАЛАТА....никаде другаде няма да ходя вече....само при него!
Оказа се,че и моя проблем е с помпата_електрониката!
Сених лампите...и сега светят яко.....и на ABS-ASC-то!!...но проблема е в помпата...за съжарение....Колю каза че ще намери!!Ха дано!!
НЕКОЙ АКО ИМА....К У П У В А М?!
мерси!!
- veseko
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW
Няма нищо да търсиш бе убавец мамин....///MapTo написа:И аз съм със същия проблем...
Ония ден сутринта паля колата и гледам асц си остана да свети...абс не свети![]()
правя 10 метра да набера малко,скочих на спирачката,абс си сработи-асц-то не...гася и паля отново - промяна никаква...уж са на един блок с абс ма само асц здаде багажа...![]()

скъсано ти е жилото на асц-то.затова само то свети.бягай в камор за ново жило и сменявай.смяната е елементарна

17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2