Are you ///M enough...?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Честито колега.
Със здраве да си караш колицата.
Мечтан автомобил
Със здраве да си караш колицата.

Мечтан автомобил

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- D_reamcatche_R
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и се радва на живота...
- Мечтае да кара: по немските аутобани....
Честито!!! Жестока е колата... Никога не съм се качвал в такова бижу, но ми е мокър сън отдавна. Със здраве да си я карате и само победи!!! 

Презрението трябва да се изразходва икономично, защото има много нуждаещи се.
- C8699HX
- младши ентусиаст
-
- Кара: от малък
- Мечтае да кара: Безаварийно
Все още не мога да си го представя как ще си купя М3 и ще я правя за писта ?!?!?!?!
Нещо ми се струва,че не можете да оцените каква кола ще съсипете
Тва не е нито жигула нито опел или пък хонда,а е бмв при това М3! 

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Чакай малко ся, ти кой беше, онзи който ги създаде тия коли ли?
Имаш ли понятие за какво се говори в тази и другата тема или просто пак имаме време за губене и демонстрираме че сме Е36 "фенове" ?
Кога последно се качи на такава кола за да питаш дали имат представа какво били унищожавали ?
Откога това какво мислиш ти трябва да вълнува тях ?
Отговори ня един от въпросите и ще ти уредя кръгче с тоя унищожената кола - " кат стане "
Имаш ли понятие за какво се говори в тази и другата тема или просто пак имаме време за губене и демонстрираме че сме Е36 "фенове" ?
Кога последно се качи на такава кола за да питаш дали имат представа какво били унищожавали ?
Откога това какво мислиш ти трябва да вълнува тях ?
Отговори ня един от въпросите и ще ти уредя кръгче с тоя унищожената кола - " кат стане "

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Е и аз съм от тези Е36 фенове но не съм на мнението на колегата!За мен по добра съдба за една кола от това да и набиеш асмалъка(както му викаме по нашия край на слагането на ролбара)няма!Просто са малко хората които могат да разберат ква е тръпката да сложиш каската да седнеш в "коритото" заобиколен от тия тръби,без никви изулации,термо,шумо и тем подобни,и как след някоя друга обиколка вътре става 50градуса и така мога да пиша до утре......
За мен лично 36цата е наи добрата 3ка не искам да убеждавам никой в това или да споря това си е мое лично мнение.За мен модела е изключително балансиран,и с отлично поведение на пътя.А ///М не съм карал но просто си представям там как седят нещата!Така че за това което сте се захванали мисля че по добра основа от този автомобил (с оглет и на цената му,и на цените на някои части)няма!И съм далеч от мисълта че съсипвте и едва ли не се подигравате с модела!Винаги ми е било мечта да стегна една 36ца за състезание та дори и 2.5 и не съм се и отказал така че много ви се радвм защото ви е осъществявате една моя мечта.С интерес ще следя развитието на темата и успех в начинанието!!!Много поздрави на Росен roko видях го някаде на снимките
сигурно и той помага с квото може
П.С.Не е по темата но ми дойде на акъла.Няма да забравя първата с 36ца,свалих и тавана до го тапицирам,извдих го аз навън влязох в колата поглеждам голите ламарини на тавана и се ухилих като малко дете просто си представих как минават тръбите на Х горе
,10мин. седях вътре като под хипноза
За мен лично 36цата е наи добрата 3ка не искам да убеждавам никой в това или да споря това си е мое лично мнение.За мен модела е изключително балансиран,и с отлично поведение на пътя.А ///М не съм карал но просто си представям там как седят нещата!Така че за това което сте се захванали мисля че по добра основа от този автомобил (с оглет и на цената му,и на цените на някои части)няма!И съм далеч от мисълта че съсипвте и едва ли не се подигравате с модела!Винаги ми е било мечта да стегна една 36ца за състезание та дори и 2.5 и не съм се и отказал така че много ви се радвм защото ви е осъществявате една моя мечта.С интерес ще следя развитието на темата и успех в начинанието!!!Много поздрави на Росен roko видях го някаде на снимките

П.С.Не е по темата но ми дойде на акъла.Няма да забравя първата с 36ца,свалих и тавана до го тапицирам,извдих го аз навън влязох в колата поглеждам голите ламарини на тавана и се ухилих като малко дете просто си представих как минават тръбите на Х горе

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Не желая препирни в темата
Идеята й не е относно дали е съсипана една М3-ка или не, така че се въздържайте от подобни коментари и "въпроси" 

- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
Като се замисля самите BMW М GMBH колко такива и други М3ки са съсипали за участия по разни пистови състезания, като се сетя и че всичката слава на М моделите идва точно от тези състезания и постиженията на колите в тях никак не ми е гузно че правим това с тази кола защото историята на BMW M ( от Motorsport ако някой не знае от къде идва) започва точно от пистите... Така че мисля че няма по-подходящо място от пистата за тези коли...
А колегата MOGY доста точно описа усещането да си заобиколен от метал, тръби, да си обгърнат от състезателната седалка, да си стиснат в каската и гащеризона и да знаеш че единствената ти цел е да се слееш с машината и да си бърз... Всеки път като се замисля за това нещо и настръхвам... Пожелавам го на всеки...
Митаче, не се ядосвай... Много малко хора знаят какво е точно това усещане както ти знаеш... Точно за това не могат да ни разберат... Важното е че ние си знаем

А колегата MOGY доста точно описа усещането да си заобиколен от метал, тръби, да си обгърнат от състезателната седалка, да си стиснат в каската и гащеризона и да знаеш че единствената ти цел е да се слееш с машината и да си бърз... Всеки път като се замисля за това нещо и настръхвам... Пожелавам го на всеки...
Митаче, не се ядосвай... Много малко хора знаят какво е точно това усещане както ти знаеш... Точно за това не могат да ни разберат... Важното е че ние си знаем

------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Саше евала, че знаете как да си харчите парите
А за разсипия и дума неможе да става, по добре ли е някой да я разчасти
Или пък да седи в нечий гараж и да се изкарва само за събора
Тези коли са създадени за да се карат ,а тази по всичко личи , че ще се кара мъжката
Повод за гордост е това и трябва да се радваме, че ще има представител и от този модел по българските писти

А за разсипия и дума неможе да става, по добре ли е някой да я разчасти

Или пък да седи в нечий гараж и да се изкарва само за събора

Тези коли са създадени за да се карат ,а тази по всичко личи , че ще се кара мъжката

Повод за гордост е това и трябва да се радваме, че ще има представител и от този модел по българските писти

- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Дано, вече видим една М-ка да се кара както трябва, а не всичките да са изложбени.Само лилавата се кара горе долу както трябва, всичко друго, си ги пазят за внуците...За това Успех и на събора ще я изкарвате ли .... ?
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Richmond написа:Дано, вече видим една М-ка да се кара както трябва, а не всичките да са изложбени.Само лилавата се кара горе долу както трябва, всичко друго, си ги пазят за внуците...За това Успех и на събора ще я изкарвате ли .... ?
Ами, да надявам се че ще я докараме на събора

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- Изрода
- младши ентусиаст
-
- Кара: На криво
- Мечтае да кара: Още по-на криво
Колеги ,евала за ентусиазма
Тоя подфорум стана пълна боза,и от известно време дори не го отварям,но като видях ваща тема и проект-направо настръхнах.Евала,със интерес ще я следя,защото и на мен това ми е в кръвта ,но просто нямам възможност да се реализирам-финансова и със място(живея в панелка),както и да е.Със нетърпение чакам следващите снимки и продължението на работата по количката.Искренно ви желая успех
Пичове направо ми напълнихте душата

Тоя подфорум стана пълна боза,и от известно време дори не го отварям,но като видях ваща тема и проект-направо настръхнах.Евала,със интерес ще я следя,защото и на мен това ми е в кръвта ,но просто нямам възможност да се реализирам-финансова и със място(живея в панелка),както и да е.Със нетърпение чакам следващите снимки и продължението на работата по количката.Искренно ви желая успех

Пичове направо ми напълнихте душата

- mladi
- младши ентусиаст
-
- Кара: ИНТЕРЕСНО!
- Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
- Детайли за колата: В клуба на 20+
Поздрави за проекта на момчетата и от мен!!!Дано всичко да върви по мед и масло,че накрая да има утвърдена е36-ца с М-ков мотор,който да удря шамари на всички ''бегачки'' (хлопели,рендета...
) по правите писти и завои!!!Нека да има и такива хора дето си пазят М-ките за внуците аз не виждам нищо лошо в това,пък и ето колегите как са намерили тази колекционерска М3-ка!!!УСПЕХ момчета 

ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
DrivinGGoD написа:Не смятам че има нещо жалко... Мястото на М колите е на пистата... Много малко са хората които ги карат като хората а ние ще правим точно товаКрайно време беше да има един истински М автомобил по родните трасета и не се съмнявайте че тази кола ще бъде направена както трябва и няма да е осквернена по какъвто и да е начин... А и ще я караме както трябва да се кара едно М3...
Много ясно, аз малко с ирония го казах. По-щастлива М от тая едва ли в България има, нищо че е изкормена

31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3