Проблем със баварката ми,не иска да пали.....
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Nasko_325TD написа:Ами значи колеги колата я купих от един автосалон на коматевско шосе,Пловдив!
Правил съм досега:
ГНП,уж ми смениха резервоара че бил спукан и от това не изравнявало двете половини и едната била изолирана(както и да е,само глупости,за да ми земат парите и проблема си остана),свещи,съединител,окачване(предницата като цяло и малко отзад съм правил),рейка,машинка за фар и вече други козметични проблемчета..........
Сега вече и стартер ще правя,днес разбрах,че е издал багажа!![]()
Аман вече майна,писна ми на ку..а!
Коя година ти е колата ? Като ходи да я купуваш не взе ли някой "разбирач" с тебе (то е ясно , че ти не си майстор, но поне някой ,който разбира). То бива толко ремонти , ама ти май наистина вървиш към подмяна на всичко в тая кола. Нова да я беше купил по евтина да ти е излязла. Къде живееш ? (питам ако си близко около мене някъде да взема да ти помогна , аз май ти пращах моторче за фар или се бъркам ? )
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
Ами май да!
От Пловдив съм.
А колата е 92г.
Мани луда работа,засега само по двигателя,скоростната кутия и дифа нищо не съм пипал,а само някъв тампон на опашката на скоростната кутия правих като и сменях съединителя!

От Пловдив съм.
А колата е 92г.
Мани луда работа,засега само по двигателя,скоростната кутия и дифа нищо не съм пипал,а само някъв тампон на опашката на скоростната кутия правих като и сменях съединителя!

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Далече си колега , иначе на драго сърце бих помогнал ..... А това , че по двигателя , скоростите и диф-а не си пипал ... е добре , то оставаше и по тях да има сериозна работа .... Ако двигателчето е добро и работи добре си заслужава да стягаш колата , иначе ако и там има ядове по добре вземи я продай и си купи друга .... знам че вероятно вече си си я "залибил" въпреки всички ядове по нея ..... но ..... Извинявай за off-a ..... но да пиша вече по темата , след като си я вкарал в сервиз , според мен е безпредметно ... (според мен стартера е за ремонт)
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
И него го поправихме вече!
Иначе по двигателя мериха му компресията сичко засега е наред!И скоростите влизат добре,пак засега!
Проблема е решен!!!

Иначе по двигателя мериха му компресията сичко засега е наред!И скоростите влизат добре,пак засега!

Проблема е решен!!!
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- D_reamcatche_R
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и се радва на живота...
- Мечтае да кара: по немските аутобани....
Колега дано да ти е безаварийно оттук нататък. Но наистина огледа при копуването е страшно важен. Моята я карам от близо година и досега /да чукна на дърво/ нищо не се е обадило. Имам приятел дето 2 години кара неговата и само масло и гуми сменя. Явно си е и до късмет. Но си трябва и сериозен оглед. Моята я търсих близо 3 месеца преди да я купя. Прегледах над 50 такива докато се спра на тази. Иначе БМВ е много здрава кола. Дано всичко да ти е наред за напред.
Презрението трябва да се изразходва икономично, защото има много нуждаещи се.
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2