Абе...искам помощ...
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Абе...искам помощ...
Не съм ламер, горе долу съм на ти с тея компютри ама... май търсачаката на форума ни е доста тъпа
търсих търсих търсих 1000 пъти и не можах да намера имаше някъде тема в която пишеше с какво да си прочистя радиатора... че ми лежи тук в банята пък утре ще ми трябва
и то прочистен знае ли някой с какво става най-добре като изключиме "Турбо-Фло" и другите такива кАНАЛО отпушващи средства
Дилян Пенчев

Дилян Пенчев
TOM написа:Имаше една българска книжка в която пишеше за маслата, антифризи и др. и беше обяснено с какво се чисти радиатора. Някой ако има такава... мойта не можах да я намеря
Със слаба киселина- оцетен разтвор.
Но е желателно автомобила да върти на място известно време.
Най добре, ако е свален, отиди да ти го продухат- това се прави в сервизи за радиатори.
Успех
И кво от това?
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Аз си смених моя радиатор навремето и използвах engine cooling system flush на Wurth. Лошото беше, че трябва да заредиш системата с вода + очистителя, да обезвъздушиш. да я оставиш да загрее до средата и после да източищ всичко, включая и блока. Отнема дълго време, но си струва според мен, защото доста гадост излезе ...
Power is Nothing Without Insanity
5 мнения
• Страница 1 от 1