помощ! изгаснаха ми оранжавките светлинки на таблото...

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

помощ! изгаснаха ми оранжавките светлинки на таблото...

Мнение от BAYRON » 24 Фев 2009, 14:43

Колеги предполагам че и на другиго се е случвало или може да има такава тема, ама нямам време да търся.......за което предварително се извинявам.
Като дам габарит и таблото не свети . Цялото табло, пепелници касетофонче, парно, часовници и др.
Обаче най-странното е че не е бушон всичките ги свалях, два пъти и са здрави. Другото което ми направи впечатление снощи че зумера като изгася колата на фарове не се обажда. Всичко друго си е ОК.
Ако някой може да помогне вместо да разглобявам "цялата кола" щв съм му много благодарен.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: По-долу изброеното...
Детайли за колата: F11 M550d , ///М3 EVO Sedan
...и едно лачено купенце Е-30 с м40б18.

Мнение от Борис_Малинов » 24 Фев 2009, 17:15

Ми тогава търси проблема в ключа за тези неща или потенциометъра,с който се увеличава и намалява интензитета на светлината на таблото.Той често прави тези магарии.
ИзображениеИзображение
Нещата, които притежаваме...всъщност притежават нас!
..., който не се учи от историята, е обречен да я повтори!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от DencheSso » 24 Фев 2009, 17:22

Колега погледни това http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 66#1397866 не е същото както ти обясняваш, но е подобен проблем! Може да ти помогне както казва колегата над мен "врътката" за таблото :twisted:
"The Beast" (звяра).

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 24 Фев 2009, 21:35

Благодаря за отгвотите колеги! утре ще тествам и ключа и потенциометъра. От там ще е най вероятно. А зумера къде ли е при ключа ли да го търся?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 24 Фев 2009, 21:37

..........тия с тоя закон за светлините през зимния сезон какви ми ги докараха. на ден по 20 пъти щракам светлините 8)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 25 Фев 2009, 13:27

Нищо, ключа разглобих потенцометъра разглобих всичко си е ок :dunno: :dunno: :dunno:

Потребител
Аватар
Кара: 3-ка
Мечтае да кара: М3-ка

Re: помощ! изгаснаха ми оранжавките светлинки на таблото...

Мнение от krehoo » 27 Фев 2009, 11:38

BAYRON написа:Колеги предполагам че и на другиго се е случвало или може да има такава тема, ама нямам време да търся.......за което предварително се извинявам.
Като дам габарит и таблото не свети . Цялото табло, пепелници касетофонче, парно, часовници и др.
Обаче най-странното е че не е бушон всичките ги свалях, два пъти и са здрави. Другото което ми направи впечатление снощи че зумера като изгася колата на фарове не се обажда. Всичко друго си е ОК.
Ако някой може да помогне вместо да разглобявам "цялата кола" щв съм му много благодарен.

касетофончето сега ли си го слагал?
На мен ми бяха вързали цд-то за някав кабел то4но за осветлемнието на таблото и бяха изгаснали лампичките като се махна цд-то от въпросното вързане и се върза кадето требе всичко се оправи без бушони без нищо

Назад към E36