Няк'ви забележки...?
Модератор: Общи модератори
57 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
Няк'ви забележки...?
Днес един познат дойде да се похвали .. тук няма Photoshop ..
отзад 285/30 ZR 21 PZero Nero..

Последна промяна Turturelo на 18 Фев 2005, 22:30, променена общо 1 път
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
DA WOLF написа:много ми е чудно е сега като я гледам тая колица ,как ли ще я гледа собственика и когато навърши 4-5 годинки и тоновете електроника по нея почнат да се насират до ушитено иначе лови окото спор няма
до 4-5 годинки ще е забравил, че я е имал .. взе я да кара докато излезе М6 ...
Наистина незнам как реши колегата, че след 4-5 години ще има проблеми, но явно чете друга литература, където пише, че електрониката е със срок на годност
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
аз имам забележки черното отпред ама въобще не ми харесва....а зада не каже някой нещо от сорта "пак тия стари коли" мисля че новата 6-ца е една от най-хубавите модели на БМВ 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
имам ама са на компютъра ми в София .. аз съм в Русе ..
btw Hans Joachim Stuck е представил М5 и М6 вчера в Гърция на тест драйв-а на новата 3ка, показали са Е90 и Е91 .. цял следобяд ходя като маносан и ще умра от яд, че неможах да отида!
btw Hans Joachim Stuck е представил М5 и М6 вчера в Гърция на тест драйв-а на новата 3ка, показали са Е90 и Е91 .. цял следобяд ходя като маносан и ще умра от яд, че неможах да отида!
Последна промяна Turturelo на 18 Фев 2005, 21:53, променена общо 1 път
Turturelo написа:///M Power написа:аз имам забележки черното отпред ама въобще не ми харесва....
а дали знаеш каква функция изпълнява? Точно това ми харесва на мен, че собственика освен, че има доста пари, знае как да си поддържа колите и какво да си купува - рядко срещано явление в България.
Я кажи точно за какво е това черното отпред, че чувам разни версии... А явно не съм само аз дето не знам
BMW & RAMMSTEIN RULES

otka4ena написа:Я кажи точно за какво е това черното отпред, че чувам разни версии... А явно не съм само аз дето не знам
случвало ли ти се е да караш след някого зимата и той да хвърля камъчета, луга и т.н. мизерии от зимното опесъчаване по улиците? Дразнещо да ти се забиват и драскат предната броня и капак? Ха сега ти си на ред

- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Абе Туртурело тоя собственика да не е с произход от бившия СССР. Черното е да пази челната част от камъчета и всякакви летящи боклуци. Там това е много популярен атрибут, защото асфалтът е съвършено различен от нашия и има ужасно много камъчета.
За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
57 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4