навигация за бг за е60 professional

5-та серия ('02- ), 7-ма серия ('01- ), 1-ва серия ('04- ), 3-та серия ('05- ), Х серия

Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от X5 E70 » 21 Фев 2009, 15:51

Не съм съвсем съгласен
Колко от собствениците на аЛди/фолцваген и Мерцедес си купуват дисковете? Малко
И въпреки тва в ГЛК и Ку 5 бълХария че и софия си ги има
Това че българина не си купува дисковете за навито не е причината бълХария да я нема единствено в картите на БМВ

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от biohazard » 21 Фев 2009, 18:48

Съвсем друг е въпроса колко от вас ще я ползват наистина тая навигация.Едва ли ни е толкова огромна страната,че да не може да се оправите и без нави!Трите ни големи града са наистина с доста улици,но който пътува по-често със сигурност ги знае на изуст!останалите градчета и селца са с по една главна и това е!Аз бих ползвал нави,но в друга държава.

ентусиаст
Аватар

Мнение от X5 E70 » 22 Фев 2009, 0:34

biohazard написа:Съвсем друг е въпроса колко от вас ще я ползват наистина тая навигация.Едва ли ни е толкова огромна страната,че да не може да се оправите и без нави!Трите ни големи града са наистина с доста улици,но който пътува по-често със сигурност ги знае на изуст!останалите градчета и селца са с по една главна и това е!Аз бих ползвал нави,но в друга държава.

За тука наистина е безполезна, ние 1 завършена магистрала немаме а да се кара извън подобията на магистрали е убийствено за окачването
Но пък серГЕЙ-чо станишеФ каза че виждал малка бълХария опасана в магистрали га ни спреха парите та може би затва БМВ за картата за бълХария ползва сърцето на ,,премиера,,
Сбъркахме страната в която се родихме

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '13 Bmw F10 520d

Мнение от Man0Lov » 22 Фев 2009, 11:12

ilhano написа:Дайте да се организираме и всеки да прати маил на централа в Германия с искане за подробна карта, омразна ми да слушам как еди коя си кола имала пълна карта, а ние дето сме плащали 10-ки хиледарки за количките си да не можем да се възползваме от тази опция. Поне 50 човека можем да се съберем, трябва да им привлечем вниманието. Иначе така както е тръгнало, ще си чакама още минимум 5 години да се сетят, че сме в Европа.

Съгласен съм с всички.. За това, че нямаме пътища и т.н. Но аз лично бих се включил да пратим маил-ове до централата в Германия с искането за подробна карта и ще си я купя. Само да разбера, че наистина си заслужава...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ilhano » 24 Фев 2009, 11:40

Вече изпратих запитване и чакам да ми отговорят.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '13 Bmw F10 520d

Мнение от Man0Lov » 24 Фев 2009, 11:49

ilhano написа:Вече изпратих запитване и чакам да ми отговорят.

Ок, пиши като имаш отговор.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ilhano » 07 Мар 2009, 19:15

Пействам отговора който получих:

Navgation map for BG is available, it covers Sofia in details and main intercity roads. Unfortunately at the moment this map is available only for 7 series F01. For other cars the map of BG includs tha main intercity roads only (the same, but wothout Sofia. Better map will be available in second half of this year.

Вече колко ще е по-детайлна само може да се надяваме.

Предишна

Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series