Подлакътник от Е39 в Е34
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Barovski
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E30 biTurbo
Подлакътник от Е39 в Е34
Колеги,предлагат ми подлакътник от Е39-ка. Въпроса ми е дали става? Има ли начин да се сложи? Някой правил ли е подобна интервенция? Приемам всякъкви идеи и съвети.
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
и аз се интересувам от такава информация
въпреки че имаше тема за подлакътник от е36 или нещо такова, но не мога да я намеря с търсачката 

- Barovski
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E30 biTurbo
Turbo_Ted написа:и аз се интересувам от такава информациявъпреки че имаше тема за подлакътник от е36 или нещо такова, но не мога да я намеря с търсачката
Колега,тва от е36 и аз го виждах кат отема. Там обаче захващането като че ли е по-различно. Щото то на 39-ката подлакътника май върви с барчето. Интересува ме дали има опция да се хване за моето барче м\у седалките или ще трябва да се преправя. Щото тва търсене на оригиналните "рейсови" подлакътници на Е34 вече почва да ми писва. Ако намеря то или са на няква космическа цена или не стават за нищо

П.С. Извинявам се за израза "барче"

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... highlight=
айде четете
,
много скоро ще сваля и оригинланите рейсови подкалкътници и ще сложа такъв и на другата Е34 . Който се интересува , 2 перфектни , тапицирани с черна кожа антрацит подлакътници.....
айде четете

много скоро ще сваля и оригинланите рейсови подкалкътници и ще сложа такъв и на другата Е34 . Който се интересува , 2 перфектни , тапицирани с черна кожа антрацит подлакътници.....
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
И на Е36 и на Е39 подлакътниците са леки недоразумения според мен ,като по-малкото е в Е39 за това ,че поне може да се мести напред-назад по малко за по-нисък и по-висок човек ,но ако трябва седалката да се спусне надолу и нагоре подлакътника си остава на същото ниво - проблем който при оригиналните Е34 подлакътници не съществува
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- D_U_D_E_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TDS
- Мечтае да кара: M5 с гуми за горене
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
D_U_D_E_ написа:е па ако някой ше ги фърля тея рейсовите много ще им се зарадвам
И като ги сложиш и покараш малко ще осъзнаеш ,че не си толкова радостен вече и май без тях беше по удобно

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
а аз не съм на това мнение... един ден бях чистил пак из колата и беше останал вдигнат моя (шофьорския) и карам после и се чудя какво не ми е наред, а то...
Свикнеш ли с него, после е кофти 

- S_h_e_f_a
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34/М50 и М60
- Мечтае да кара: Е34 V12
- Детайли за колата: Ооо много са...
10 мнения
• Страница 1 от 1