e30 М73б54
Модератор: Общи модератори
62 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Prokudeniq
- младши ентусиаст
-
Колата е на един приятел от Софето K27 му е ника, но е с БАН от форума. Наистина е тежък тоя мотор със скоростите, отпед е клекнала доста, маската е на 4 - 5 см от земята, а отзад бая се е вирнала поне с 30 санта е по висока от предната част. Усещам, че ще има много работа по окачването. Може отпред да се прибегне до 7-цово окачване или нещо по сериозно. Голям китук е едвам я бутаме. Аз също участвам в проекта, ходя до магазина и купувам провизии и съм дежурен на скарата, пека кебапчета и се грижа бирата да е студена. А тоя с камерата го познавам и него лично голям б....н е.
Няма нищо по-страшно от активната глупост.
- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
павката написа:не виждам емтех брони и енжъли,явно пича не е маняк

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Prokudeniq написа:Колата е на един приятел от Софето K27 му е ника, но е с БАН от форума. Наистина е тежък тоя мотор със скоростите, отпед е клекнала доста, маската е на 4 - 5 см от земята, а отзад бая се е вирнала поне с 30 санта е по висока от предната част. Усещам, че ще има много работа по окачването. Може отпред да се прибегне до 7-цово окачване или нещо по сериозно. Голям китук е едвам я бутаме. Аз също участвам в проекта, ходя до магазина и купувам провизии и съм дежурен на скарата, пека кебапчета и се грижа бирата да е студена. А тоя с камерата го познавам и него лично голям б....н е.

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
ама дручко си е коша да е пълен с двигател 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
///peter написа:....
определено ще трябва нещо по-сериозно... мотора си тежи доста, мани кво казват специалистите
Май си прав, отпред ще трябват най-вероятно пружини от Камаз, за да държат този мотор и скоростна кутия, а отзад багажното отделение трябва да се напълни с чували с пясък, поне 150-200 кг, за да зацепи към асфалта!
Ще кажа, че и аз съм я виждал колата и отпред е забила муцуна, на 3-4 сантима от престилката (която не е М-тех!!!), а отзад се е вирнала с повече от 35 см. според мен!
Снегорин!
- Prokudeniq
- младши ентусиаст
-
До колкото разбрах, щял да носи пружините някъде да ги шпринговат и ако станели прекалено твърди и се дигне повече от задницата щели да ги режат докато постигнат желаната височина. За отзад незнам какво ще прави щото там рязане не помага, нещо се говори да се работи по въпроса за имплантация на амортисьоти с пружини от Е34. Не знам как ще стане това. Най-вероятно това буки ще е поредната БГ дюлгерщина.
sonny написа:Пловдив тийм са образи големи
Абсолютно съм съгласен!Иначе мисла да им подаря едни жукови пружини така и така се търкалят у двора след като насекох Жужко оня ден ега им понесе тежеста на алумин повера!
А хората знаят ко праят.Ще стане жувотно туй!

Дано я видиме на е30 сбирката скоро!

Последна промяна slatanic на 23 Фев 2009, 23:31, променена общо 1 път
- Prokudeniq
- младши ентусиаст
-
Те още някво жувотно подготвяли там. Били му поръчали някъв колянов вал на 284-градуса май беше. Незнам не разбирам може и да бъркам нещо.
- tonkata
- 50" ракия тийм
-
- Кара: 330 d
Prokudeniq написа:Те още някво жувотно подготвяли там. Били му поръчали някъв колянов вал на 284-градуса май беше. Незнам не разбирам може и да бъркам нещо.
едва ли по скоро разпределителен

- Prokudeniq
- младши ентусиаст
-
PIONEER написа:BT9028BA написа:sonny написа:На един изгонен от тук потребител, К27, колата се прави в Пловдив
В клипа момчето казва
"Да им кажали тука сега в камерата че само на видео материал ще си гледат там от БМВ-Клуба колата" 6.40сек
http://vbox7.com/play:d72fef10
Аз съм разстроен,че само на клипче ще я гледаме![]()
Евала за труда ама тая реплика на операторчето ме кара да му отправя дуплика,че не ми дреме(вероятно не само на мен) дали ще я видя наживо.И тя ще иде на отпадъци някой ден и ще се докопам до вилица направена от нея тъй,че...ще я видя макар и не в тоя и вид ама ще я ВИДЯ![]()
![]()
![]()
Оператора, ме момоли да ти кажа това (той неможе щото е с БАН): "Ако не ти дремеше, нямаше да пишиш дуплика изпълнена със злоба и завист след репликата ми

- Prokudeniq
- младши ентусиаст
-
tonkata написа:Prokudeniq написа:Те още някво жувотно подготвяли там. Били му поръчали някъв колянов вал на 284-градуса май беше. Незнам не разбирам може и да бъркам нещо.
едва ли по скоро разпределителен
Може и разпределителен да е, аз не разбирам, а и там ходя като се събираме да лаладжийстваме на кебапчета и бира.
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Prokudeniq написа:PIONEER написа:BT9028BA написа:sonny написа:На един изгонен от тук потребител, К27, колата се прави в Пловдив
В клипа момчето казва
"Да им кажали тука сега в камерата че само на видео материал ще си гледат там от БМВ-Клуба колата" 6.40сек
http://vbox7.com/play:d72fef10
Аз съм разстроен,че само на клипче ще я гледаме![]()
Евала за труда ама тая реплика на операторчето ме кара да му отправя дуплика,че не ми дреме(вероятно не само на мен) дали ще я видя наживо.И тя ще иде на отпадъци някой ден и ще се докопам до вилица направена от нея тъй,че...ще я видя макар и не в тоя и вид ама ще я ВИДЯ![]()
![]()
![]()
Оператора, ме момоли да ти кажа това (той неможе щото е с БАН): "Ако не ти дремеше, нямаше да пишиш дуплика изпълнена със злоба и завист след репликата ми"
Ако пък той не беше толкова комплексиран да показва колко голям го вадят в тоя гараж нямаше да качва клипчета с "да им кажа ли,че бмв форумът ще я гледат само на клипче...".Бмв форума момче има десетки други истински коли...голяма част от тях не фигурират във форума.Не виждам пред кого и какво доказва?
А по въпроса на какво да завиждам?Разбирам да ми показва совалка Колумбия в гаража,а то е поредното е30 с присаден мотор.е30-ки вече на цената на една Лада,един донор от GB и готово...ма к'ъв е смисъла?!Всеки втори циганин има е30.Що не го направиха това преди 10 години ами сега.Хората ги изхвърлиха и се качиха на новите Бмв-та,ама тука е България и всеки си мисли,че е кой знае какво яхнал боклука,който нормалните хора изхвърлиха

Пак казвам евала за труда,но отношението към другите е ясно изразено комплексарско

8.32
- Prokudeniq
- младши ентусиаст
-
PIONEER написа:..............Пак казвам евала за труда,но отношението към другите е ясно изразено комплексарско
От това което казваш, по скоро личи, че ти страдаш от някакви комплекси, не се обиждай, но до такъв извод стигам аз от твоите коментари. К27, Dewastator и Ogres_Power нищо и пред никого неискат да доказват с тези коли които си стягат в гаража. Тези неща те ги правят за кеф, а не да дразнят някого. И ако беше толкова лесно да се присаждат големи двигатели на малки колички, всеки щеше да го направи. Ако мислиш, че всичко е рутинно, става калъп и не е свързано с голяма финансова инжекция много си далеч от истината. Най-лесно е да си купиш готова бърза кола, истинския кеф е сам да си я сътвориш и да и се радваш.
Язък, че си се преборил да станеш старши ентусиаст, а не ги разбираш тия работи, а само до някви реплики с комплекси прибягваш.
Поздрави от оператора!
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Даже сега погледнах че пишело "старши"
Голямата работа...преобирил съм се бил
Как да е
Знам,че не е лесно и евтино ама не е такъв начина да покажат какво правят.Мини от другата страна да видиш колко тъпо изглежда да се пускат правокативни клипчета
Като не искат да се доказват да не пускат безсмислени клипове.Ако искаш да се похвалиш пускаш тема и описваш какво правиш като нормален човек
За да не изпадаме в безсмислени нападки и кой колко ги разбира,ще те питам едно нещо и имаш ли логичен отговор ''Какъв беше смисълът на клипа?".Аз нищо градивно и полезно за другите не видях в него.Обори ме ако можеш и въпросът ще е приключен 

Знам,че не е лесно и евтино ама не е такъв начина да покажат какво правят.Мини от другата страна да видиш колко тъпо изглежда да се пускат правокативни клипчета

8.32
62 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5