Диодни стопове
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
LED изгаря само от старост и подаване на по-висок волтаж.
Диода няма газ в него, той е от плътна пластмаса, така че животът му е стотици пъти по-дълъг от този на обикновена крушка.
А как се сменя - ами то LED-a си представлява главичката със две крачета(пхахаха) - "+" и "-", предполагам е въпрос на час работа - да свалиш стопа, да го отвориш, да отпоиш стария заминал ЛЕД и да запоиш нов на негово място. Разбира се трябва да разбереш какви точно са използвани.
За да не стане, че на стопа са използвани Ultra bright, а ти да вземеш нормален, който пак да не се вижда.
Диода няма газ в него, той е от плътна пластмаса, така че животът му е стотици пъти по-дълъг от този на обикновена крушка.
А как се сменя - ами то LED-a си представлява главичката със две крачета(пхахаха) - "+" и "-", предполагам е въпрос на час работа - да свалиш стопа, да го отвориш, да отпоиш стария заминал ЛЕД и да запоиш нов на негово място. Разбира се трябва да разбереш какви точно са използвани.
За да не стане, че на стопа са използвани Ultra bright, а ти да вземеш нормален, който пак да не се вижда.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 e46
- Мечтае да кара: M3 e46
Ами не съм взел още ... преди си бях поръчал едни, но само с поръчката си останах така и не се свързах 2ри път с въпросния човек. Сега мисля да видя някой колега от форума.
п.п. а и след като преди 2 седмици си сложих angel eyes, които станаха супер и сега пак съм много зарибен ... а хем имам и жълт мигач да сменям - направо на едно отпред,отзад, отсрани
п.п. а и след като преди 2 седмици си сложих angel eyes, които станаха супер и сега пак съм много зарибен ... а хем имам и жълт мигач да сменям - направо на едно отпред,отзад, отсрани
impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
да колега така се прави и аз един ден си викам аре,и отпред отзад и на калниците ,всичко на един пат и стана красотаdminchev написа:Ами не съм взел още ... преди си бях поръчал едни, но само с поръчката си останах така и не се свързах 2ри път с въпросния човек. Сега мисля да видя някой колега от форума.

- mumford
-
320ci
-
- Детайли за колата: M52B20TU и 760Li
Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
Колеги,колко струва ще струва абсолютно всичко (преминаването от старите към новите ) на 320ci 00
Колеги,колко струва ще струва абсолютно всичко (преминаването от старите към новите ) на 320ci 00
- somuchbetter
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 e46
- Мечтае да кара: M3 e46
mumford написа:Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
ами можеш да си вземеш турски за към 300 лв комплекта, иначе ми предлагаха едни на HELLA за 650 лв, но там и имаше бая да чакам за доставката (поне от този магазин). Говорим само за отзад, иначе ако и мигачите ще сменяш още 40-50 лв може би за всички.
impossible is nothing

BMW TEAM PLOVDIV

BMW TEAM PLOVDIV
- mumford
-
320ci
-
- Детайли за колата: M52B20TU и 760Li
Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
Благодаря колега
Благодаря колега

- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Момчета, имам много хубави ЛЕД стопове за е46 седан и купе - не изгараят и не отчитат грешка. Лично за мен това е много як ъпгрейд за е46
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3