бензиновата помпа от коя страна е ???

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

бензиновата помпа от коя страна е ???

Мнение от toni3d1 » 22 Фев 2009, 23:55

колеги на Е36 1.6 , бензиновата помпа от коя страна на резервоара се намира ? тъй като на резервоара има 2 капандури и незнам коя да отворя за помпата ???

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 23 Фев 2009, 0:06

Не си нов, така че по-добре се научи да работиш с търсачката и подобни въпроси да намираш отговора много по-бързо от това да пишеш поредната тема по въпроса и да чакаш някой на готово да ти отговори :cop:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от toni3d1 » 23 Фев 2009, 0:12

колега може да не съм нов но не вися по цял ден в във форума за да знам за тази търсачка . 2ро ако някой е имал проблем с помпата то ще ми пише и ще ми каже за проблема . 3то закакво е форума ако всеки не си излага проблемите на показа за да ги реши ? 4то на теб какво ти пречи моята тема , че се интересувам каде е помпата .
Форума е затова всеки да си пише проблемите , немислиш ли ?

ентусиаст
Аватар
Кара: яки шестаци...

Мнение от EnimEn » 23 Фев 2009, 0:26

отдясно, зад пасажерската седалка
Изображение
Read the fuckin` MANUAL!!!
Never took this road before... destination unknown!

"Good drivers,Just drive!"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от toni3d1 » 23 Фев 2009, 0:29

благодаря ти колега !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Мнение от ~Мишо~ » 23 Фев 2009, 0:39

toni3d1 написа:колега може да не съм нов но не вися по цял ден в във форума за да знам за тази търсачка . 2ро ако някой е имал проблем с помпата то ще ми пише и ще ми каже за проблема . 3то закакво е форума ако всеки не си излага проблемите на показа за да ги реши ? 4то на теб какво ти пречи моята тема , че се интересувам каде е помпата .

Пич , според тебе тия другите теми освен твоята що стоят :?:Сигурно си зает , щом не висиш по цял ден у форума , обаче не си специален :winky:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 23 Фев 2009, 0:46

Достатъчно го има...само малко желание ти трябва..ето и бъди благодарен следващия път първо да поровиш и тогава ако не откриеш нещо пускаш темата... Все пак не само ти си се интересувал за даден проблем и няма смисъл да се повтаря едно и също...
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... E%EC%EF%E0

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 23 Фев 2009, 10:26

toni3d1 написа:4то на теб какво ти пречи моята тема , че се интересувам каде е помпата .

Ами пречи ми, да... както и на още много други, които четат по-редовно раздела. Щото това е поредната тема по този въпрос и в раздела има сигурно поне още 20 теми по въпроса... а дори и човек с почти никакво ниво на интелигентност може да се ориентира и да намери бутона "Търсене" и да си реши и сам проблема... за целта нито ти трябва да си много знаещ, нито да висиш по цял ден във форума..

Назад към E36