Има ли проблем с 20ЕТ на джантите ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- HDI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 19' G31 540i
vld написа:///M Power написа:vld написа:Ше опира и още как
да разбирам че джанта с ЕТ20 с 205/60/15 опира ?независимо от окачването ?
100%
Освен ако не сложиш дебелия кол регулируемо кони + пружини отзад за е твърда като камък.
и да изрежеш веждата пак опира когато има хора отзад.
Единственото цивилизовано решение да се смнят джантите с същите с подходящо ЕТ .
Има и друг вариант при който се сменява нещо по окачването ,ма пловдивските спецове непожелаха да споделят какво точно се прави за да се прибере навътре носача![]()
Аз цяло лято бях с 205/60/15 със джанти с ЕТ20 , и нито веднъж не ми е опряла нито отзад нито отпред!! Окачването е стандартно,товарил съм я максимално,пак не е опирала.В момента със зимните 195/65/15 пак няма никакви проблеми. Възможно е на комбито задните калници да са малко по-широки

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
да не би твойто щото е комби да са му по-твърди отзад амортисиоритеHDI написа:vld написа:///M Power написа:vld написа:Ше опира и още как
да разбирам че джанта с ЕТ20 с 205/60/15 опира ?независимо от окачването ?
100%
Освен ако не сложиш дебелия кол регулируемо кони + пружини отзад за е твърда като камък.
и да изрежеш веждата пак опира когато има хора отзад.
Единственото цивилизовано решение да се смнят джантите с същите с подходящо ЕТ .
Има и друг вариант при който се сменява нещо по окачването ,ма пловдивските спецове непожелаха да споделят какво точно се прави за да се прибере навътре носача![]()
Аз цяло лято бях с 205/60/15 със джанти с ЕТ20 , и нито веднъж не ми е опряла нито отзад нито отпред!! Окачването е стандартно,товарил съм я максимално,пак не е опирала.В момента със зимните 195/65/15 пак няма никакви проблеми. Възможно е на комбито задните калници да са малко по-широки

- bojanov-is
- младши ентусиаст
-
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
Аз като я гледам твойта е бая височка, ама както и да е, снимката която си дал е на предницата, ама ако кажеш че си карал с такива и отзад без да я преправяш и не си имал проблеми......bojanov-is написа:Колега виж в галерията ми има една снимка на мойта е36-ца с 18-ки джанти с ет20

- bojanov-is
- младши ентусиаст
-
Nikito_nn написа:Аз като я гледам твойта е бая височка, ама както и да е, снимката която си дал е на предницата, ама ако кажеш че си карал с такива и отзад без да я преправяш и не си имал проблеми......bojanov-is написа:Колега виж в галерията ми има една снимка на мойта е36-ца с 18-ки джанти с ет20
Имам снимки и на задните.Иначе колата несъм я карал с тея джанти защото са от е39.Просто ги бях качил на колата за някоя друга снимка...

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
Така кажи че е било само за снимкаbojanov-is написа:Nikito_nn написа:Аз като я гледам твойта е бая височка, ама както и да е, снимката която си дал е на предницата, ама ако кажеш че си карал с такива и отзад без да я преправяш и не си имал проблеми......bojanov-is написа:Колега виж в галерията ми има една снимка на мойта е36-ца с 18-ки джанти с ет20
Имам снимки и на задните.Иначе колата несъм я карал с тея джанти защото са от е39.Просто ги бях качил на колата за някоя друга снимка...![]()

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2