проблем с Е36 318и ( най-капризния мотор )
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Братлета имам проблем с умиращия лебед ;( отивам на диагностика заради това че колата не ми работи добре на бензин (имам газова) иии пича майстор ми казва ланда сонда! смених я не с нова а от кола на която е работила! Колата продължава да киха и кашля парвите 30 40 секунди след като е запалена! иии разхода не е мн скоромен на бензин ;( някои казва че е вазмойно и дебитомер да си е отишал защото мени и оборотите в началото което се отразчва дори и на фаровете ( започват да мигат)
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
- EDS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3 3.0SD
- Мечтае да кара: Koenigsegg
- Детайли за колата: X3 3.0.SD стокова.. засега ;)
Не знам дали тука има газаджий но аз те съветвам да отидеш при такъв ! И не наричай 318i най големия боклук само защото си скопил колата си с това газово - никой не ти е виновен за това че си решил да убиваш мотора с ГАЗ . Тя си е заводско на бензин колата

atanasko написа:дори и на фаровете ( започват да мигат)

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Проблемът ти е в заминалите дюзи на "бегачката", но ако някой ти каже, че с почистване на ултразвук ще се оправят със сигурност, не вярвай много, много.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Не знам на какви боклуци си попадал за да определяш този мотор като най-големия. може би някоя голфара е издържала повече на издевателството наречено: ГАЗ
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
dinkomg написа:Не знам на какви боклуци си попадал за да определяш този мотор като най-големия. може би някоя голфара е издържала повече на издевателството наречено: ГАЗ
Колега от къде тая заблуда, че газта убива мотора

Проблема е в майсторите, а не в газта

- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
sobiss написа:dinkomg написа:Не знам на какви боклуци си попадал за да определяш този мотор като най-големия. може би някоя голфара е издържала повече на издевателството наречено: ГАЗ
Колега от къде тая заблуда, че газта убива мотора![]()
Проблема е в майсторите, а не в газта
Не съм споменал "убива" колега, а "издевателства". Слагаме им газови уредби не за да вървят повече, а за да харчат по-малко. А това уморява мотор пригоден за да върви на въглеводороди от С6 нагоре
релето на генератора
при мен беше заминало преди време и зареждаше повече,и при мен така премигваха фаровете,плафоните и т.н.и колата предърпваше в началото и менеше леко обуротите.сменихме релето и се оправи.
няма нищо общо с газта,просто отиди да ти измерят колко ти зарежда акумулатора,сигурно и на теб ти е заминало това реле на генератора

при мен беше заминало преди време и зареждаше повече,и при мен така премигваха фаровете,плафоните и т.н.и колата предърпваше в началото и менеше леко обуротите.сменихме релето и се оправи.
няма нищо общо с газта,просто отиди да ти измерят колко ти зарежда акумулатора,сигурно и на теб ти е заминало това реле на генератора

Сигурен съм, че двигателя му е М40(100%). Аз имах същия проблем. Беше ми се развалил Клапан - регулатор на налягането. http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=13&fg=15. Разхода на гориво ми беше около 15/100. След като го смених рахода ми падна на 10/100.
- buny_boy11
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 M40 1.8 metan
- todor_garchev
- Потребител
-
- Кара: e39
Здравейте ! Работил съм за малко при един газаджия и съм научил някой работи, но мисалта ми е че даже и тои си караше колата на бензин. От 1000 коли може и една да не се получи добре да работи и на газ и на бензин, така че стига с тия спестявания!
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3