навигация за бг за е60 professional
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- антонио
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 745d
навигация за бг за е60 professional
колеги качих на цд навигация за бг 2009-1 работи перфект обаче картата е доста хлабава има само главните улици и то не всички
- quickshare
-
-
- Кара: Хулиган по пътищата
- Детайли за колата: Екстри много :)
- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
Re: навигация за бг за е60 professional
ти кво о4аква6 да има,щом Телеатлас и Рута 66 нямат подробна за Бг.антонио написа:колеги качих на цд навигация за бг 2009-1 работи перфект обаче картата е доста хлабава има само главните улици и то не всички
- антонио
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 745d
ето ви линк да си дърпате навито. пишете на търсачката bmw navigation и ще ви излезнат няколко варианта/с и драив за бизнес и тн.т/ http://thepiratebay.org/
- galant
- младши ентусиаст
-
- Кара: само Месершмити
X5 E70 написа:Be нещо не вдевам - днеска карах Мерцедес GLK, имаше си ебаси подробната карта на София а в Х5-цата имам 3 булеварда и околМръсното.
Нали производителя на тия навигационни карти е един - НАВТЕК - как така са по-подробни за Мерцедес?
Колега и аз се вайкам защо е така,срамота 3 калдаръма на кръст
galant написа:X5 E70 написа:Be нещо не вдевам - днеска карах Мерцедес GLK, имаше си ебаси подробната карта на София а в Х5-цата имам 3 булеварда и околМръсното.
Нали производителя на тия навигационни карти е един - НАВТЕК - как така са по-подробни за Мерцедес?
Колега и аз се вайкам защо е така,срамота 3 калдаръма на кръст
Oня ден покарах онаа чикия Q5, и там навигацията е много подробна...
Дайте да се организираме и всеки да прати маил на централа в Германия с искане за подробна карта, омразна ми да слушам как еди коя си кола имала пълна карта, а ние дето сме плащали 10-ки хиледарки за количките си да не можем да се възползваме от тази опция. Поне 50 човека можем да се съберем, трябва да им привлечем вниманието. Иначе така както е тръгнало, ще си чакама още минимум 5 години да се сетят, че сме в Европа.
ilhano написа:Дайте да се организираме и всеки да прати маил на централа в Германия с искане за подробна карта, омразна ми да слушам как еди коя си кола имала пълна карта, а ние дето сме плащали 10-ки хиледарки за количките си да не можем да се възползваме от тази опция. Поне 50 човека можем да се съберем, трябва да им привлечем вниманието. Иначе така както е тръгнало, ще си чакама още минимум 5 години да се сетят, че сме в Европа.
Daйте кат за начало да писнем тука, на Вапцаров да видим къв ше е ефекта
- S_GonzaLes
- младши ентусиаст
-
Много сте ми интересни, като се оплаквате така, нямало навигация за България , ще се оплачеме в Германия и т.н. Бихте ли ми отговорили колко от тия 50 души които ще се оплачат след това ще си купят оригинален диск с навигацията за България ? Не смятам, че точно хората които искат да минат най-тънко имат право да се оплакват....
Не искам да обидя никой с мнението си просто си расъждавам.
Не искам да обидя никой с мнението си просто си расъждавам.
антонио написа:ето ви линк да си дърпате навито. пишете на търсачката bmw navigation и ще ви излезнат няколко варианта/с и драив за бизнес и тн.т/ http://thepiratebay.org/
Колега , те излизат много варианти , кой от всичките става за Е60?
Аз ще си купя, сигурен съм, че ще си го купят още поне 100 човека, нормално е да нямат високи очаквания от българиския пазар, но сме в ЕС има много хора, които пътуват насам за почивка или бизнес, или просто преминават за гърция и турция, и на тях ще им е от полза картата имайки предвид позорното състояние на обозначителните табели за посоки по пътищата ни. Също така конкуренцията вече се е потрудила върху това, смятам, че е повече от нормално и те да го сторят.
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series