Кое е по-евтино за поддръжка - Е34 520 М50 или 320 М50/М52?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- gangsterboy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 320i Touring '98
- Мечтае да кара: M6 Convertible
Кое е по-евтино за поддръжка - Е34 520 М50 или 320 М50/М52?
Здравейте колеги! В момента съм в процес на събиране на парички за кола. Колебанието ми е между 520 Е34 М50 и 320 Е36 м50/м52. По принцип е36 ми харесва 1 идея пове4е, най-вече защото е малко по-бързичка и е с по-съвременен дизайн. Но пък на Е34 ми харесва возията и по-големия простор вътре и като цена на пазара са малко по-евтини. Карал съм 320 и имам представа как върви, но от 520 нямам впечатления, само от 518, но то си е доста спънато (но въпреки това пак ми е голям кеф да го карам).На Е36-цата хидравликата ми се стори доста по-тежка от на Е34, което не ми хареса особено. Така ли и по-принцип или нещо и е имало на тази? Та интересува ме кое е по-качествено и по-надеждно, кое е по-евтино за подръжка като части (ходова част, интериор), с колко Е34 харчи повече от Е36. Ясно ми е, че не са евтини, но кое е по-малкото зло? Коя бихте избрали вие?
- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
Кон с каруца 

- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Еми бих те посъветвал да не гледаж кое ти е по евтино а кое ти по допада на теб лично.
Е36тиците са по разпространени съответно и има доста части за тях,не че за 34ки няма,иначе ако и двете са м50 моторите като са еднакви съответно и подръжката на моторите е еднаква!
Прецени кой модел ти допада повече и го взимай.Който и да вземеш няма да збъркаш
Е36тиците са по разпространени съответно и има доста части за тях,не че за 34ки няма,иначе ако и двете са м50 моторите като са еднакви съответно и подръжката на моторите е еднаква!
Прецени кой модел ти допада повече и го взимай.Който и да вземеш няма да збъркаш

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
в тоя раздел всеки е направил своя избор включително и аз Е36!Ама ако пуснеш темата в е34 ще е друго яче 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- agent smit
- младши ентусиаст
-
И двата модела са хубави и неможе да се говори за "по-малко зло". Зависи и какво очакваш от колата. Ако търсиш малко по-модерен дизайн, по-малка като размери кола (което е подходящо за градски условия) и по-малък разход на гориво, Е36 е твоята машина.
Ако търсиш гангстерско излъчване
, по-висока степен на безопасност и ще ползваш колата повече извън града се спри на Е34. Най-вече гледай да вземеш читава машина и не толкова конкретния модел.
Ако търсиш гангстерско излъчване

- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
- Батька Махно
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320 купе , 94
Колега,по-скоро прецени за какво ти е колата-ако ще се возиш най-вече сам или с някоя мацка-вземи си е-36!Ако ще возиш жената,детето,тъщата и т.н. и искаш да им осигуриш максимален комфорт тогава за тебе е е-34.И те ще са доволни и ти ще се кефиш!
А колкото до гангстерското излъчване-можеш да си го получиш и от двете в зависимост от собственото ти поведение и облекло
-----и най-вече дали ще излезеш от Баварката като човек или с Томи Гън в ръка!Успех!

Бог създаде ВМW, а хората-всичко останало!
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
agent smit написа:И двата модела са хубави и неможе да се говори за "по-малко зло". Зависи и какво очакваш от колата. Ако търсиш малко по-модерен дизайн, по-малка като размери кола (което е подходящо за градски условия) и по-малък разход на гориво, Е36 е твоята машина.
Ако търсиш гангстерско излъчване, по-висока степен на безопасност и ще ползваш колата повече извън града се спри на Е34. Най-вече гледай да вземеш читава машина и не толкова конкретния модел.

- beco109
- младши ентусиаст
-
- Кара: Разумно
- Детайли за колата: Измамна
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2