Любов или приятелство ?...
Модератор: Общи модератори
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
е добре бе,ти кат се по4ешеш некаде и си отвориш краката,то нормално некой да си помисли да те резне,той ли ше е виновенFenka85 написа:krystal написа:В 99% от случаите точно жените са тези,които предизвикват мъжа.![]()
То си е заложено в нас да се държиме предизвикателно,да си доказваме ,колко сме харесвани и после пищим като ощипани що мъжете мислили само за секс разбир'ш ли.
Щом ти си такава,аз не съм и нямам такива приятелки....сори![]()
- Fenka85
- младши ентусиаст
-
bavareca_86 написа:е добре бе,ти кат се по4ешеш некаде и си отвориш краката,то нормално некой да си помисли да те резне,той ли ше е виновен
Не се чеша където не ме сърби и за радост само един човек ме рязка,който нали се сещаш,че сама съм си избрала.....за другите не ме интересува....и тва незнам к'во има общо с темата

"Бейби кажи ми къде ти е сърцето? ... Да не го забрави в на ония BMW-то?"
Fenka85 написа:BMDrago написа:Обикновено жените прецакват нещата,освен ако оня не е некой путьо
Не,точно обратното е - почти винаги вие прецаквате нещата...по-простата причина,че ви води нагона...и не можете да си помислите дори (защото нямате много мозък),че отсрещната страна ви приема само като приятели.Ама нали си е мъжко да се пробвате на всичко дето мърда,така че ето затова най-често се разваля някое хубаво приятелство.Мойте познати са предимно мъже и сигурно има и такива дето биха искали нещо повече,ама знам че си имам и такива дето са си ми само приятели![]()
Значи си заобиколена от путьовци
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
жената естествено,заради вас ни изгониха от раяisa написа:Да приемем, че в природата на жените е да флиртуват, а в тази на мъжете да виждат всеки жест като покана за секс![]()
Как може да се отсече, мъжа е виновен или жената е виновна?!?!?!
Айде...

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Fenka85
- младши ентусиаст
-
BMDrago написа:
Значи си заобиколена от путьовци
:mhihi:

Форума не е критерии за точни мъжаги има си тема и е 31 страници http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=31221
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
аве да ти кажа у тза тема има и доста то4ни хора които са изтипосани там по простата при4ина 4е е станало просто недоаразумениеBMDrago написа:Форума не е критерии за точни мъжаги има си тема и е 31 страници http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=31221
bavareca_86 написа:аве да ти кажа у тза тема има и доста то4ни хора които са изтипосани там по простата при4ина 4е е станало просто недоаразумениеBMDrago написа:Форума не е критерии за точни мъжаги има си тема и е 31 страници http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=31221
Нема значение,отхвърля се довода на почитателката
- Fenka85
- младши ентусиаст
-
BMDrago написа:Нема значение,отхвърля се довода на почитателката
Мойте доводи ги остави...не си тоя дето може да ми каже дали приятелите ми са ПУТЬОВЦИ или не....темата не е за това.По темата вече се изяснихме,че "ДА" съществува приятелство между мъж и жена без да се пораждат някакви чувства от която и да е страна

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
someone написа:А сега, като обсъдихме добре въпроса, да ви питам, а вие как се отнасяте към случката, когато половинката ви, твърди, че с някой/някоя от другия пол са само приятели и ходят на кафенца и бирички и морета
Издивявам, нЕма такова животно...като чуя/видя такова нещо....пада ми пердето и откачам

От 3 следобед до сега бая изписахте...та си имах материал за четене 15 мин.

Айде, понеже жените предизвиквали,`сички от утре:
-забулени като арабки...нито плът, ни нищо да се вижда...е само очите...за да не се лъзнеме нЕкъде
- основно превозно средство : Градския Транспорт, за да нЕма изказвания.....`аре да ме повозиш`...или `дай да покарам колата ти`...та да видиме кон боб яде ли
Ама ако една жена не е предизвикателна, ревете....`ама тя...еди какво си`
Земете се определете, та а видиме тогава кой кого...пръв...втори...пети

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
((:BuKcu:)) написа:Айде, понеже жените предизвиквали,`сички от утре:
-забулени като арабки...нито плът, ни нищо да се вижда...е само очите...за да не се лъзнеме нЕкъде

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
aygofan написа:Голем довод! Викаш нема путьовци у форумо...
Ти ела на сбирка някой път и ни го кажи това в очите,на хората които сме я заобиколили,защото сме й приятели и се знаем от години...
Ма няма да стане а? Форумен герой,избивай комплекси върху жените,защото не ти обръщат внимание иначе ли? Защотот си много умен може би....?!
Смешка
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-