Сигнализация при изгоряла крушка?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Сигнализация при изгоряла крушка?
При Е36 92г. седан трябва ли да очаквам някаква сигнализация по таблото при изгоряла крушка по фарове, стопове...
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Единствено OBC с 18 бутона и check control може да ти каже това... при всички останали случаи се остановява "Визуално" 

- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
Re: Сигнализация при изгоряла крушка?
Шарампоя написа:по таблото не по борда да.Зависи с кой борд си?

- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
- vlado_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320i/E46 320d
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Аз съм 92г и при изгоряла крушка ми светва чека на таблото!С малкия борд
Покаже ли ми някаква грешка на дисплея на борда ми светва и лампата на таблото
А чека на таблото ми светва за крушка само като включа фаровете и има изгоряла крушка

А чека на таблото ми светва за крушка само като включа фаровете и има изгоряла крушка

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
Няма нужда да си чешем езиците, колегата каза че няма борд, така че няма чек на светлините и ще се налага отвреме-навреме да ги проверява визуално.
Ако колега се насочваш към бод с чек контрол ти препоръчвам най-големия с 18 бутона, но имай впредвид че трябва да прекараш 1 км кабели до всяка крушка и система за да получаваш актуална сигнализация за проблем. Направо си е издевателство, ако не е фабрично...
Ако колега се насочваш към бод с чек контрол ти препоръчвам най-големия с 18 бутона, но имай впредвид че трябва да прекараш 1 км кабели до всяка крушка и система за да получаваш актуална сигнализация за проблем. Направо си е издевателство, ако не е фабрично...
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
i
dinkomg написа:Няма нужда да си чешем езиците, колегата каза че няма борд, така че няма чек на светлините и ще се налага отвреме-навреме да ги проверява визуално.

13 мнения
• Страница 1 от 1