Любов или приятелство ?...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Съществува ли истинско приятелство между момче и момиче без един от двамата след време да си помисли за нещо повече ?

Анкетата свършва на 11 Мар 2009, 20:16

Не ,защото момчето си мисли ,че може да се получи и нещо повече след време
74
49%
Не, защото момичето си мисли,че може да се получи и нещо повече след време
10
7%
Не мога да преценя
9
6%
Да, може да има приятелство между тях стига да са си изяснили още от самото начало отношенията
58
38%

Общо гласове : 151

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 20 Фев 2009, 18:35

ja написа:Добре бе, никой ли си няма приятелки дето си спи стях?

Или с всички, с които преспите си развляте отношенията в последствие?

ти са да не земе да дадеш некой пример...!!?? неа такива!!!
приятелството е особена порода взаимоотношения!! некакси не ми съвпадат с отношения с жени.....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 20 Фев 2009, 18:37

Примери много... Жената е един от тях :)

Иначе имам и пример дето се почва със секс и после прераства в голямо приятелство...

Аватар

Мнение от SKISA » 20 Фев 2009, 18:46

пред била съм ,пред била съм!!!! тараръм....!!!

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 20 Фев 2009, 18:48

sineok_pi4_ написа:Така.. виждам ,че темата стана интересна за дискусия .... И понеже имаше много запитвания лично към мен кое ме е провокирало за да напиша такава тема ще споделя:
Имам една приятелка ,с която се познаваме от години ..Ще е нарека с буквичката ''К''.Когато аз тръгвах с някое момиче винаги и нея запознавах и обратното - когато тя се запознаеше с някой винаги запознаваше и мен ..В крайна сметка се смениха доста момичета при мен ,но ние с К.си останахме приятели ..Тя ме питаше за доста неща и аз естествено и обяснявах ..Тогава беше малко срамежлива,а иначе си беше красвица -около 1.75. дълга коса и много готини живи очи .. Последно живях с едно момиче 2 години на морето и се виждахме с К. само когато се прибирах в къщи -т.е. в месеца по един или два пъти през почвните дни . Излизахме заедно на дискотеки , нагоре-надолу и тя ми казваше как всички са е използвали само да спят с нея, а един и бил предложил направо да живее с него...
Лятото на 2008 ми беше на гости на морето -при моета приятелка и тримата си изкарахме супер готино .Още тогава моета приятелка ми казваше ,че К. имала някакво по-специално отношение към мен , но аз си мислех ,че си въобразява ... С гаджето се скарахме -несходство в характерите и някак си ме задушаваше, а аз исках лична свобода и се наложи да се прибера в къщи .Когато К. разбра, че сме се разделили, ми каза, че тя не ме е заслужавала и да гледам напред и за да не ми бъде тъжно тя щяла да бъде до мен и да излизаме ..Да ,обаче на мен взе да ми липсва бившото гадже -все пак бях посветил цели 2 години от живота си на нея- имахме общи идеали , мечти... К. се стремеше да компенсира всячески липсата на гадже при мен ..И когато и казах ,че 14-ти няма да го празнувам ,тя каза: 'е, какво като не си с нея нали си с мен '' Наистина си го изкарахме много добре този празник с нея ..Не сме спали заедно -не ,но стигнахме доста далеч в нещата .... Разбрах много неща или по-скоро ми призна доста неща , който не ги е правила с други ....От тогава някак си взех да гледам различно на нея - в смисъл не като приятелка ,а като .... Забелязах по колко време се гласеше преди да излезне с мен - всеки ден си сменяше тоалета като излиза с мен ... Въобще започна да ми споделя прекалено лични неща за себе си ... В момента се чуствам адски объркан .... Не знам какво да правя ,а не искам просто заради единият секс да е загубя като приятелка ,а усещам ,че нещата излизат от контрол .Другият вариант е просто като се опитам да е отдалеча от себе си ,но не знам как ще стане. Прекалено много взе да ме превлича сексуално и усещам ,че и тя го знае ...Може би решението е наистина да си намеря отново гадже и така няма да занимавам съзнанието си с нея.Другият вариант е просто да не и се обаждам ,но аз като не го правя и тя ми звъни после и пак става тъй ,че излизаме вечер заедно ...Въобще някой ще каже пуберски работи ,да но явно дори и в зрелеите години човек не е застрахован от такива неща...
Затова и пуснах темата тук за да видя начина им на мислена на колежките и колегите ......Е, малко дълго стана моето обяснение ,но трябваше да го напиша заради някой хора, който постоянно ми задаваха въпроса, кое ме е провокирало за да пусна тази анкета. ..На тези ,който са имали търпение и са изчели всичко стигайки дотук им благодаря !
трябвало е тройка да си направите с таз последната
а то работата ясна 4е К има нещо,към теб.
пс.Скиса стиа с таз била бре,цялата е изкупи дееа :twisted:
Последна промяна bavareca_86 на 20 Фев 2009, 18:50, променена общо 1 път
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 20 Фев 2009, 18:48

Ху де ти с жена си не си ли френд или не правите секс :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 20 Фев 2009, 18:51

sineok_pi4_ написа:.......!

Аз лично мисля, че ти сам даде отговора на въпроса си....че приятелство между мъж и жена не може да има......
Дори и да започва като чисто приятелство, никога не сте застраховани, че на единия няма нещо да му щукне, защото е зарязан, както в твоя случай, хората тогава са много уязвими....И тогава обикновено понеже си бил опора на накого, в един момент виждаш как този човек е започнал да си позволява твърде много и да те обсебва....и да си мисли, че си му длъжен с нещо.....Ти не си длъжен да прекараш 14 февруари с нея, само защото не си със своето момиче, и тя е трябвало да се съобрази с това, а не да ти се натрапва...
Или забравяш за нея и не се виждате повече, и ти продължаваш живота си напред, или тя ти става гадже и започвате с мечтите заедно....няма друг начин.
Виждаш, че тя се появява в живота ти периодично и те обърква, че и сметка ти държи , и някак си май ти се налага, че видиш ли ти трябва непременно да си забравил предишната си приятелка. Лично за мен това например е доста дразнещо, и за мен на твое място това би било достатъчно основание да пратя тази самозванка мнооого надалеч ;)
Ти трябва да решиш дали искаш да си с бившето си гадже или с нея. Ако избереш бившата, с която си градил мечтите си, забрави за това момиче......не може да ти е приятелка.... :confused:

ПС. Да не прозвучи грубо, ама ме изуми това което каза, че си сменяла тоалетите всеки ден заради теб....и се гласи....... Не се подценявай толкова, да смяташ че си специален само защото момиче си облича различни дрехи всеки ден заради теб.....Аз по-нормално нещо от това не виждам, да не кажа че би трябвало да те притеснява, ако не ги сменя, а не да си във възторг от това, че го прави.... ;)
Късмет :yes:

Аватар

Мнение от SKISA » 20 Фев 2009, 18:52

ja написа:Ху де ти с жена си не си ли френд или не правите секс :)

и двете сме де!!! аз тва исках да кажа!!тая теза защитавам!!ма то с жената е по-друго-не обърквай младите.....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Е38
Детайли за колата: Не бие много на очи

Мнение от Transportera » 20 Фев 2009, 18:53

Ако въпросното момиче има пари и баща и е подарил новата S-класа ще сме много добри приятели :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 20 Фев 2009, 18:55

SKISA написа:
ja написа:Ху де ти с жена си не си ли френд или не правите секс :)

и двете сме де!!! аз тва исках да кажа!!тая теза защитавам!!ма то с жената е по-друго-не обърквай младите.....

Е то с другите е като с жената, само дето не се жените :)

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 20 Фев 2009, 18:55

мисля, че го нямаше верния отговор.

"не". без обяснения.

времето има навика да идеализира хората от противоположния пол със които не си спал. ако достатъчно са ти "пред очите" ... рано или късно се случва. равносметката след това дали си е струвало или не и дали е било грешка или не- е друга тема.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от aygofan » 20 Фев 2009, 18:55

Transportera написа:Ако въпросното момиче има пари и баща и е подарил новата S-класа ще сме много добри приятели :mhihi: :mhihi: :mhihi:

+1 :mrgreen:
Изображение

Аватар

Мнение от SKISA » 20 Фев 2009, 18:59

мале,меркантилни твари!!! аз като ми доде щерка ше ви каем с-класи и 7,65!!!! :twisted:
мишеле,мноо добрее ги обясняваш ,ма не забравай ,че секи случай си е индивидуален!!!
имах една случка от "близкото минало" у 5ти клас!!! аз си аресвам една мома ,пишем си бележки и и ги носи друга мома !! тя горката -пощальон!! ич не съм усетил ,че нещо...!!тя носи и реве,носи и реве!!! и баба и казала на баба ми ....!!мноо кофти ми стана...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 20 Фев 2009, 19:01

SKISA написа:мале,меркантилни твари!!! аз като ми доде щерка ше ви каем с-класи и 7,65!!!! :twisted:
мишеле,мноо добрее ги обясняваш ,ма не забравай ,че секи случай си е индивидуален!!!
имах една случка от "близкото минало" у 5ти клас!!! аз си аресвам една мома ,пишем си бележки и и ги носи друга мома !! тя горката -пощальон!! ич не съм усетил ,че нещо...!!тя носи и реве,носи и реве!!! и баба и казала на баба ми ....!!мноо кофти ми стана...

Е , ти са ни върна в детската градина, аз директно си им казвах, че ше се оженят за мене, без бележки, без въпроси :mhihi: :mhihi:
Индивидуален е , разбира се..... ама нали лаф да става ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от NStorm » 20 Фев 2009, 19:02

alx написа:мисля, че го нямаше верния отговор.

"не". без обяснения.

времето има навика да идеализира хората от противоположния пол със които не си спал. ако достатъчно са ти "пред очите" ... рано или късно се случва. равносметката след това дали си е струвало или не и дали е било грешка или не- е друга тема.

По точно казано от това няма!
Аз бих те посъветвал да се възползваш от ситуацията ;) . Пък после може и да ти хареса.. :winky:
21/02/08...speechless

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

Мнение от bavareca_86 » 20 Фев 2009, 19:03

SKISA написа:мале,меркантилни твари!!! аз като ми доде щерка ше ви каем с-класи и 7,65!!!! :twisted:
ти от рано си ги по4нал нещо :D
пс.щерка ли каза 4е имаш
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата