Въпрос за автоматика на 320 i

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E66 760Li
Мечтае да кара: BMW E66 760Li

Въпрос за автоматика на 320 i

Мнение от mystvd » 19 Фев 2009, 22:45

Здравей те искам да споделиа следното прибирам се за вкъщи във бавареца и трябва да го прибера със гаража си да ама пред гаража ми имам лек наклон и естествено и сняг не почистен.Та BMW ми е 93год. автоматик и така включил съм зимна и без да гледам включвам на 4 предавка(или както се води) и и подавам полека газ.И естествено затъвам във снега и и подавам пак газ и на таблото ми се включи индикатора за автоматична скоросна кутия естествено слизам и започвам да чистя снега качвам се във колата паля колата и както обикновено светва и загасва символа за автоматичната скоросна кутия.Прибрах колата след 10-15 мин слизам във гаража и запалвам 2 пати колата и всичко е ОК за сега.Та ваъпроса ни е дали може да се е прецакално нещо или де да знам.Моля да помогнете

Благодаря предварително

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '01 E46 318Ci

Мнение от joreto_88 » 20 Фев 2009, 1:32

Колега и аз имах съчия проблям, на 2-пъти затънах и така я вкарах в червеното на оборотомера и ми светна върпсната индикация. След като светна забелязах че при превключване от D на R или обратно , самото превключване става как да се изразя - "ударно". Изгасих колата после я запалих и я намше индикацията, следователно и превключването си стана плавно. Според мене преминава в някаъв авариен режим. Това ми се случи преи предишния сняг. От тогава досега нямам проблеми.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E66 760Li
Мечтае да кара: BMW E66 760Li

Мнение от mystvd » 20 Фев 2009, 10:19

ОК мерси много казаха ми също,че като съм я натоварил и затова включва тази индикация :)

Назад към E36