Любов или приятелство ?...
Модератор: Общи модератори
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Любов или приятелство ?...
Здравейте колеги и колежки,
Отмина 14-ти февруари , някой от Вас го отбелязаха със своета половинка, други отбелязаха друг празник на тази дата... Важно е всеки да го е отбелязал по начина, по който е искал ....
Питането ми към Вас е дали е възможно истинско приятелство между момиче и момче без един от двамата с течение на времето да си помисли ,че може да се получи и нещо повече ? И дали е вярно твърдението , че ако някой ти е много добър приятел/ка никога не бъди гадже с него ,защото ще загубиш приятелството си с него респективно нея...Любовта идва и отминава ,а приятелството остава !......
Очаквам отговорите Ви ! Предварително Ви благодаря!
Отмина 14-ти февруари , някой от Вас го отбелязаха със своета половинка, други отбелязаха друг празник на тази дата... Важно е всеки да го е отбелязал по начина, по който е искал ....
Питането ми към Вас е дали е възможно истинско приятелство между момиче и момче без един от двамата с течение на времето да си помисли ,че може да се получи и нещо повече ? И дали е вярно твърдението , че ако някой ти е много добър приятел/ка никога не бъди гадже с него ,защото ще загубиш приятелството си с него респективно нея...Любовта идва и отминава ,а приятелството остава !......
Очаквам отговорите Ви ! Предварително Ви благодаря!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
отбелязах първия отговор,макар че често се случва и второто
Мойто скромно непрофесионално мнение е ,че е напълно невъзможно чисто дългосрочно приятелство между мъж и жена..
(То между мъже вече хич го няма,та...)
Пък и не знам дали сте се замисляли откъде е израза "мъжка дума"...и оттам на кой от двата пола може да се разчита повече (със задължителните изключения от правилото де)

Мойто скромно непрофесионално мнение е ,че е напълно невъзможно чисто дългосрочно приятелство между мъж и жена..
(То между мъже вече хич го няма,та...)
Пък и не знам дали сте се замисляли откъде е израза "мъжка дума"...и оттам на кой от двата пола може да се разчита повече (със задължителните изключения от правилото де)

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
Не съществува такава концепция приятелство между мъж и жена, освен ако мъжът не е обратен. 

E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Не. Винаги има някакъв флирт, или нещо малко повече от симпатия поне в един от двамата. Понякога и двамата се заиграват, а пък друг път единият си мисли, че са само приятели (обикновено момичето), а другият таи някакви надежди 

- vesko06
- старши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
ACCELERATOR написа:Не. Винаги има някакъв флирт, или нещо малко повече от симпатия поне в един от двамата. Понякога и двамата се заиграват, а пък друг път единият си мисли, че са само приятели (обикновено момичето), а другият таи някакви надежди
Напълно съгласен с теб..!

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
гласувах че не може защото момчето в един момент решава че може да има нещо повече
за съжеление или не тва е самата истина, щото ако едно момиче е достатъчно добро за да ти е толкова добра приятелка, то значи тя е всичко което искаш от една жена
нататък сами се сещате.
за радост или не, и аз не знам вече, говоря от опит

за съжеление или не тва е самата истина, щото ако едно момиче е достатъчно добро за да ти е толкова добра приятелка, то значи тя е всичко което искаш от една жена

за радост или не, и аз не знам вече, говоря от опит

- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Friends with benefits
Не може! Причините си ги обяснил, единия със сигурност си мисли за нещо повече от "приятелство"....то всъщност" приятелството" е само повод за другото
П.С И като всяко действие, имащо своето противодействие:
Въпреки, че съм на мнение, че не може да съществува такова "приятелство" ще ви дам пример: Имам приятелче, от много години се знаеме...беше ми предложил..за нещо по-така навремето...аз му отказах...викам му...по-добре така, отколкото след време да не можеме да се гледаме...и така до ден днешен...след 5 години....с него сме си само приятели и то много добр...помага ми, говорим си на всякакви теми..смеем се..и това е.....отделно той си има приятелка от 3 години, която не вярвам да зареже за който и да било.

Не може! Причините си ги обяснил, единия със сигурност си мисли за нещо повече от "приятелство"....то всъщност" приятелството" е само повод за другото

П.С И като всяко действие, имащо своето противодействие:
Въпреки, че съм на мнение, че не може да съществува такова "приятелство" ще ви дам пример: Имам приятелче, от много години се знаеме...беше ми предложил..за нещо по-така навремето...аз му отказах...викам му...по-добре така, отколкото след време да не можеме да се гледаме...и така до ден днешен...след 5 години....с него сме си само приятели и то много добр...помага ми, говорим си на всякакви теми..смеем се..и това е.....отделно той си има приятелка от 3 години, която не вярвам да зареже за който и да било.
Не.
След като преспиш с най-добрата си приятелка имаш 2 варианта:
1. Спира да ти е най-добра приятелка и постепенно се отчуждавате
2. Продължаваш да спиш с нея, накрая ти става и официална приятелка
Аз съм минавал и през двата варианта, дори май още съм във вариант 2 като се замисля...

След като преспиш с най-добрата си приятелка имаш 2 варианта:
1. Спира да ти е най-добра приятелка и постепенно се отчуждавате
2. Продължаваш да спиш с нея, накрая ти става и официална приятелка
Аз съм минавал и през двата варианта, дори май още съм във вариант 2 като се замисля...

21/02/08...speechless
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
SKISA написа:тоя филм не се прожектира от времето на адам...!!!

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание